7tilføjet af

Fik et sendt brev tilbage?

Jeg har lige et lille spørgsmål ang post og omdeling. Jeg har nemlig lige fået det selvsamme brev jeg sendte afsted i forgårs i min egen postkasse (med frimærket stemplet vel og mærke)? Hvad er der mon sket. Det er eet ganske almindelig standard med 5.50krs frimærke, og har checket brevet, alt er som det skal være... Nogle der kender til sån noget...?
Venlig hilsen GM
tilføjet af

Ring til Post Danmark

.....
tilføjet af

forskellige

årsager...
måske er modtageren flyttet uden at melde ny adresse
måske står modtagerens navn ikke på vedkommenedes postkasse
måske er adressen ikke skrevet korrekt (fejl i husnr eller postnummer)
Hilsen female
tilføjet af

Postbudet har kigget på den forkerte dise.

http://www.lyricsfreak.com/e/elvis+presley/return+to+sender_20047831.html
tilføjet af

ja da

tilføjet af

Måske....

Hvis modtageren har boet for langt væk, så har postmanden ikke gidet cykle den tur og har smidt det tilbage til dig, så kan du selv bringe det ud, det er også meget bedre for så er du sikker på det når frem... et af mange nye tiltag omkring post rokering som det benævnes nu til dags.
Op på cyklen og afsted, motion er sundt medmindre man er ansat hos posten, der er selv trapper sundhedsskadelige. Nu tror du måske jeg tager gas, men rent faktisk er der indført demokrati hos Post Danmark, hvilket betyder at den enkelte postmedarbejder selv skal vudere om brevet er af en så vigtig betydning at han bør bringe det ud, eller smide det tilbage til afsenderen.... såre simpelt og ligetil.
Ansatte bør ikke pålægges arbejde de ikke finder personlighedsudviklende. I guder da er det så svært.
😉
tilføjet af

Jeg har fået 2 breve retur i år.

Og begge breve havde korrekt adresse. Har hørt det er de københavnske postbude især der ikke gider...gid der var privat postuddeling, er normal ikke tilhænger af privatisering. Måtte sende et brev af sted anbefalet - dyrt! for at være sikker på det blev bragt ud😕
tilføjet af

Postbude i København....

De fleste er vist jyder der venter på statsborgerskab.... klart de ikke gider.😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.