10tilføjet af

Ligestilling Vox-Pop

Hej Alle,
Vi er to studerende som skal lave en undersøgelse om ligestilling. Vi kunne godt tænke os at høre om hvad du synes om ligestilling i Danmark. Mener du der er nok ligestilling i Danmark? Hvad kan gøres bedre?
Skriv gerne navn, alder, køn og stilling 🙂
tilføjet af

Ps.

Skriv gerne hvis vi må bruge oplysninger i opgaven :D
tilføjet af

Lønnen skal "gøres bedre"

Jeg synes det er en fantastisk ide, at vi kan holde fri fra i dag og resten af året, så det passer med de 18% vi mangler i lønningsposen.
tilføjet af

Ang. ligestilling

Det kan godt være, at der ikke er fuldstændig ligestilling i dag på visse punkter - f.eks hvad løn angår. Ikke desto mindre er jeg fuldstændig overbevist om, at det er kvinderne, der kommer til at bestemme i fremtiden; det bliver dem, der kommer til at styre butikken; køre showet - eller hvad vi nu vælger, at kalde det. Det ligger i min optik uden for en enhver diskussion. Tag nu en kvinde som Helle Thorning - nu bli´r hun jo nok statsminister næste gang. Er de fleste partiledere i dag ikke også kvinder?
Kvinderne uddanner sig mere end mændene, og derfor tror jeg faktisk, at mange mænd vil føle sig kørt ud på et sidespor, hvilket kan rumme kimen i sig til mangen en konflikt. (de havde faktik en interessant samtale om det på TV2's Go'aften DK forleden aften).
Mand, først i 30'erne, arbejdsløs og fra udkantsdanmark (lyder ikke så fedt det kan jeg godt høre)🙂 eller 😖
tilføjet af

Mere præcise svar

Hej igen,
Måske var vi ikke så markante i vores spørgsmål, vi vil bare gerne vide hvilket niveau I mener ligestillingen i Danmark er på. Fra 1 - 10😃Og selvfølge stadig gerne navn, køn, alder og stilling.
Mvh de studerende
tilføjet af

Mail os

Hej igen igen,
Vi har besluttet at i kan kontakte os på mail hvis i vil oplyse mere. På den måde kan vi også lettere spørge om andet :D
drdead99@gmail.com
tilføjet af

Virkeligt professionelt

så man skal skrive til Dr. Død 99 med alle sine personlige oplysninger?
Den må I længere ind i byen med.
tilføjet af

haha

Ved godt det er en mærkelig e-mail, men navnet stammer faktisk fra vores youtube-side af samme navn😃www.youtube.com/drdead99
tilføjet af

angående oplysninger

Mener heller ikke folk skal skrive adresse eller noget... Der er bare ikke rigtigt nogen som har skrevet køn, alder og stilling. Måske vil de ikke fortælle alt offentligt
tilføjet af

HAHAHAHA

hahah fortalte ham også at det var et dårligt navn :D[s]
tilføjet af

Jo der er skam ligestilling også på lønnen.

Kvinder tjener mindre, men de arbejde ofte på deltid, bruger lang tid på barsel og har flere sygedage end mænd.
Så den lille forskel på omkring 18% er ganske rimelig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.