7tilføjet af

Prins af navn men ikke af hjerte

Pris Joakim bliver meget forfulgt for tiden, for hele den danske presse er overbevist om at det er ham som er skyld i skilsmissen, om det passer får vi nok aldrig opklaret, jeg tror bare ikke det er hans skyld, for jeg ved at en våd kineser er en fuser.
Det berettiger ham bare slet ikke til at skide på de danske trafikregler, så giv ham en bøde han kan mærke eller 2 ugers samfundstjeneste.
tilføjet af

I det her tilfælde

ville jeg ellers mene, at en våd kineser var en tændt kineser*GH*
tilføjet af

Måske uden krudt!

Selvfølgelig er det Joakims skyld, han er jo dansker og danskere er racister og gider ikke integrere nydanskere ordentlig.
Hvor ved du fra hun er våd, måske der bare ikk er krudt i hende :o)
tilføjet af

muligt

Ja han har kvajet sig. Skilsmissen var måske ikke så populært, og sympatien lå hos konen. Så kom de forhadte billeder af en fuld? prins tæt på en kvinde, det fremmer jo heller ikke hans sag. Så kommer det her hvor han tillader sig at køre som en sinssyg og gør vejen usikker for os andre billister.
Og han kan bestemt ikke tillade sig det. Hvis jeg var ham ville jeg holde en meget lav profil til befolkningen har "glemt" hans kørsel..
tilføjet af

Jeg venter...

...stadig på denne meddelelse fra hoffet:
Hjemkommet fra Japan har hendes majestæt dronningen vurderet den offentlige kritik af prins Joachims køreevner og gør derfor vitterligt: Prins Joachim tilpligtes at gå forrest, iført hermelinskåbe og rød næse, hver gang vagtparaden trækker op i julemåneden.
tilføjet af

Hvad har de to ting med hinanden af gøre. ?

Tror du Joachim's skilsmisse og hans eventuelle overskridelse af fartgrænsen har noget med hinanden at gøre. ?
Eller hvorfor skriver du at uanset om han eller Alexandra er skyld i skilsmissen, så berettiger det ikke Joachim at køre for stærkt.!!!
Ja undskyld mig, men jeg kan overhovedet ikke se hvad de to ting har med hinanden at gøre.
tilføjet af

Heldige dig

Man ser tydelig at du ikke har oplevet en skilsmisse på tæt hold, man kan rent faktisk få problemmer af den slags, men det ved du jo ikke.
tilføjet af

Gemmer sig i Japan

Dronningen gider ikke tage stilling
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.