8tilføjet af

Blødgør avokado?

Jeg har lige købt 3 avokadoer - stenhårde!
Har tidligere hørt nogle tips til, hvordan man fremmer modningen, så de hurtigere bliver bløde og spiselige, men kan desværre ikke huske dem. 😮
Håber nogle kan hjælpe - glæder mig til at nyde dem... kombineret med creme fraiche, rejer og asparges - Mums! 🙂
På forhånd tak!
Ps. Hvis I har nogle gode avokado-opskrifter, hører jeg meget gerne om dem - er vild med avokadoer. 😃
tilføjet af

re avocado

du lægger avocadoerne i en plast-pose sammen med æbler eller bananer, så går det stærkt ;)
god fornøjelse
tilføjet af

Lad dem ligge på køkkenbordet et par dage

- så passer pengene og konsistensen.
- Mht opskrifter, så kan du jo putte hvad som helst i dem. Det kræver vist ikke rigtig nogen opskrift. Men du kan få en på gourgemole i blender:
6 modne avocadoer
12 fed hvidløg, (friske)
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 chili
1 håndfuld bredbladet persille
tilsæt en god olivenolie, efter behov (i stråle) så blandingen ikke bliver for fast - sker hyppigst, hvis de ikke er helt modne.
- spis det på brød som forret eller som tilbehør.
tilføjet af

Bæød og lækker ;)

Den kan også blandes sammen med makrel på dåse i tomat. I stedet for mayonaise.
Eller spises sammen med et godt franskbrød der lige er ristet lidt, evn m smør på brødet.
Eller m ske fra "embalagen" Og en anelse fint salt drysset på.
tilføjet af

Gem endelig Skrællen.

Lidt off topic, men [f]
Avocado til ru albuer :
Har du ru albuer, så gem skrællen fra en avocado, næste gang du skal lave salat, guacamole ell. andet. Gnid indersiden af skrællen blidt mod de tørre albuer (skallen passer lige omkring albuen, hvis du bøjer armen). Skyl den overskydende "mos" af, og du vil have bløde albuer igen.
Sidst jeg anvendte 4 advocadoer, der gemte jeg lige skrællen på køl, i en tæt sluttet pose og der til et par frem. Vupti skønne bløde albuer. [f]
tilføjet af

Det var lige en opskrift .....

.... der sætter ægteskabet på en alvorlig prøve ... ha, ha!
Med den masse hvidløg ville jeg være bandlyst fra soveværelset de næste 4 uger!!
Nu skal man jo ikke spise det hele på en gang, man kan jo gemme lidt .... men mon der findes noget som helst Tupperware, der kan holde hvidløgsdunsten væk fra alt andet i køleskabet??
Det minder mig om min svigermor. Hun er håbløst fortabt til den ældste ost hun kan støve op. Der skal bare står XXXXL på den .... noget som jeg altid skal forberede mig mentalt på lang tid i forvejen.
Nå, man kunne jo forøge persilleandelen, ik'? ;)
hilsen fra Michel :)
tilføjet af

Persillle dæmper hvidløgslugten

så det går sikkert nogenlunde lige op. Hvis bare begge spiser hvidløg, så går det vel nok.
tilføjet af

Nemmerlig

og bedre ansigtsmaske er også svær at finde. 😃
tilføjet af

Puuhhh ha

fik det for en tid siden hos en nabo - bvdr. Lad mig få tun og for guds skyld uden tomatsauce.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.