3tilføjet af

Hvorfor fanden!

Og så var det idag at jeg lige fik lyst til at udlede nogle indebrændte tanker!
Hvorfor er det, at vi som samfund bliver ved med acceptere at det er de "få" der spiser af den "kage" vi alle betaler til igennem skat, afgifter osv osv osv..På de danske sygehuse er hver tiende der ankommer påvirket eller indirekte offer for et alkohol-relateret uheld!..
Og hvorfor acceptere vi stadigvæk at vores børn bliver tykkere og tykkere og markant mere inaktive og udstyr dem med alle de dårlige odds for et "dårligt" liv.Et liv på div. venteværelser på lægehusene rundt omkring.
Og den anden dag så jeg 4 piger i toget, hvor de 3 havde snitsår opad armene.Deres attitude var super provokerende overfor alt/alle der ikke behagede dem!.Hvorfor er det at de tøser har tid til deres falske hår og negle og andet tingel tangel, når de ikke engang kan holde sig selv ud!
Og hvorfor fanden kan man stadig købe cigaretter, når man ved at de slår flere ihjæl om året end alle tsunamier og atomkraftværker tilsammen!..
Vores verden visner og falmer hurtigere end vi bliver færdige med at brokke os over benzin priserne og afgiften på partikkelfiltre..
Jeg spørg´sgu bare!..
tilføjet af

svaret er enkelt nok

fordi folk som dig nok kan se problemerne, men ikke tør sige fra overfor dem og kæmpe imod uretfærdighederne. Derfor! Det er din egen skyld
tilføjet af

Hmm

Fedt svar!
Men hvor starter jeg?
Jeg har ca. 25 kroner på bogen, og Løkke tar ikke telefonen når jeg ringer!
Og rygerne tør jeg sgu ikke røre, de er jo sindsyge!.De har jo allesammen en tante der blev 200 år selvom hun røg 60 smøger om dagen!..
Men jeg cykler hver dag på arbejdet og køber økologisk, ihvertfald når det er på tilbud!
Stillede op til elevrådsformand i 7 klasse, men elevrådet stoppede pga. manglende interresse!..
Der må sgu da være nogle der kender en som kender en som der kan trykke på "knappen"
tilføjet af

Pigerne fejler ikke

Men det gør deres forældre 🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.