7tilføjet af

Flødepulver+mindre kulhydrat

hej alle.
Jeg vil være SÅ taknemmelig, hvis nogen vil hjælpe mig. Jeg er på atkins kuren (meget lidt kulhydrat kur)og bruger ofte fløde i mad, frapuccino etc. men synes ofte jeg ikke når at bruge fløden op, før den skal bruges. Så jeg tænkte jeg kunne købe flødepulver istedet, men kan se det indeholder langt mere kulhydrat end alm. fløde.
-Så nogen der ved om og hvor man kan købe flødepulver med lavt kulhydrat indhold?
Mange Mange tusind tak for alle svar.
Mvh Natascha🙂
tilføjet af

Du kan fryse din fløde

Du kan fryse resten af fløden - hæld den i en lille box eller i isterningsposer/bakker.
Så kan du tage en portion op, når du skal bruge den i gryderetten eller lign.
Brug dog ikke fløde pulver - det er usundt og fyldt med kemikalier. AD og føj
tilføjet af

Frys fløden

i små portioner - isterningsposer
pulverflød er fyldt med kemikalier
tilføjet af

en anden synsvinkel

Hej justtaz.
Du kan måske se dit "fløde-overskuds-problem" på en anden måde, så får du ikke brug for at smide "forældet" fløde ud. ("forældet", skørt udtryk, men lidt sjovere end "for gammelt" eller "sur", ikke sandt. 😉 )

Til sagen.
Hvad var det nu det var?
Oh, jo, fløde, et fløde problem. 😉 😉

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du bruger fløden til, men jeg bruger fløde "i mad" og kan derfor ganske roligt købe ekstra når det er på tilbud, for jeg deler det op i mindre passende portioner i plastposer og så "FRYSER jeg" (næ nej, ikke mig, men flødeportionerne altså) jeg ligger flødeportionerne i fryseren og kan så tage en portion ud og komme den i sovsen eller et par stykker i braddepande retten.
Muf, det er dejligt. 😉

Jeg har også hørt om en der hælder fløden i "isterningposer" og derved har en lille portion frossen fløde til at komme i kaffen.

Jeg ved ikke om optøet fløde kan piskes til flødeskum, men dit indlæg gav mig lyst til at prøve andre måder at bruge frossen fløde på, så tak for dit spørgsmål.

Blande det i mad, er min egen erfaring og det kan jeg anbefale, det er nemlig både ærgrelig at kassere mad, ligesom det også er smadder ærgreligt at mangle "korttids holdbare" fødevarer en dag butikkerne er lukkede eller til noget "livskvalitets givende lækkert natmad".
Jeg er så heldig at kunne tåle det, fordi jeg åbenbart har et højt stofskifte.

Det er der mange der ikke har og nogle bliver nærmest kraftige af at spise rugbrød og gulerødder, så jeg krummer tæer når jeg hører "lærde" udtale sig om kraftige menneskers egenskyld i overvægt, det er bestemt ikke alle der har egenskyld. 😮
tilføjet af

tusinde mange tak

tusinde mange tak for de gode råd- det er da bare et super tip:D
- er der bar slet ikke noget kulhydratfattigt flødepulver man kan anskaffe sig? Tænker bare det ville være nemt at putte det i en smoothie/frappuchino, når man lige skal lave en cremet drik i blender..
tilføjet af

helt enig

Jeg blev forstyrret i mit skriveri, så jeg havde ikke set du allerede havde svaret om frysning af fløde, derfor virker mit indlæg jo flollet, jeg burde have kontrolleret hvilke andre svar der var kommet, før jeg skrev færdig.
Hvor flollet kan jeg være. 😃
Kan du have en god sommer. [s]
tilføjet af

Lad være

Med at drik fløde overhovedet.
Jeg er slank og tynd - på min idealvægt - og jeg drikker ikke fløde. Efter jeg er stoppet med mælk og fløde har jeg fået det meget bedre :)
Jeg bruger i stedet for majsmel til at få sovsen til at blive tykkere, og sojamælk i smoothies mm. 😃
tilføjet af

Er du gal?

Jeg er også slank og jeg bruger faktisk fløde. At foreslå majsmel er da totalt gak! Mel er da på ingen måde sundt, og er smaskfyldt med kulhydrater. Det er lige netop det man skal undgå! Det er nok bare dit held du ikke er overvægtig, for du spiser tilsyneladende ikke særligt sundt. Og soja giver forøvrigt kræft, så det synes jeg du skal stoppe med. Hvis du har fået det bedre af at stoppe med fløde, er det jo fordi du ikke har kunnet tåle det. Dermed er det ikke sikkert andre har det på samme måde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.