6tilføjet af

nupo

Jeg vil til at påbegynde en slankekur, og overvejer at anvende NUPO produkter. Er der nogen der evt. selv har prøvet det, og hvilke erfaringer har I med det? Mit BMI ligger omkring 23, og jeg ønsker et vægttab på omkring 7-10 kilo.
tilføjet af

har engang

prøvet det ... det virker men du skal æde det resten af livet for at holde vægten.
tilføjet af

Glem Nupo

Du kan alligevel ikke købe karakter i pulverform, tag dig selv i nakken, spis fornuftigt.
Måske kan det gi' dig et hinthvis du går ind på min hjemmeside under knappen "Vægtproblemer" - jeg gik på min helt egen kur i juni og har allerede nu tabt 16 kg.
Held og lykke! http://www.john-malmer.dk
tilføjet af

slankekur

Jeg var lige inde på din hjemmeside, og se nærmere på din kur. Virker til at have været yderst effektiv.
En af grundene til at jeg overvejede NUPO, var fordi jeg har hørt at det skulle indeholde alle de nødvendige næringsstoffer. Da jeg var yngre gik jeg på slankekur, som desværre endte med at jeg i stedet fik en spiseforstyrrelse, og blev alt for tynd. (men som mit indlæg indikerer er tyndhed ikke længere mit problem :-)) Jeg er imidlertid bange for om jeg vil overdrive en slankekur, dersom jeg selv skal sammensætte mængden af mad, og derfor ikke få de nødvendige næringsstoffer.
Men du har jo ret i at det blot handler om den rigtige karakter og viljestyrke for at gennemføre en succesrig slankekur.
tilføjet af

du ÉR jo stadig spiseforstyrret

din BMI skal ligge lige under 25 - det gør den. Du skal have 18-25% fedt på kroppen. Har du det?
Hvorfor så overhovedet overveje at tabe 10 kilo? Det er fordi du har en forstyrrelse om det er en spise eller spejl, er ikke til at sige.
tilføjet af

Igen igen

Nupo virker ikke, ligesom alle øvrige slags piller, pulver, supper og slankemaskiner. Nogle taber sig ved Nupo (og andet nonsens) men der kommer en hverdag igen, hvor du skal spise almindelig mad, og hvis du ikke får en forståelse for hvad du skal spise for at opretholde din vægt, så er det som med alle andre "kure": Spild af penge. Det ENESTE der virker er at indtage færre kalorier end du forbrænder (og helst også dyrke noget motion). Så enten kan du selv regne ud hvor mange kalorier du ca. forbrænder om dagen og holde dig i et tilpas energiunderskud med optimal ernæringsværdi, eller også kan du få en professionel til at lave beregningerne for dig.
Længere er den ikke!
tilføjet af

Næringsstoffer fås i almindelig kost

Pas nu på med at overdrive det. Din BMI er som den skal være. Du bør ikke komme under 15, det er grimt at være så tynd. Du kan sagtens få alle de vigtige næringsstoffer i din kost uden at du behøver en slankekur. Hvis du spiser varieret og sundt, så behøver du ikke at tænke på din vægt. De næringsstoffer du behøver er ifølge sundhedsportalen http://www.sundhedslex.dk/naeringsstoffer.htm næringstoffer såsom kulhydrater, proteriner, liper (fedtstoffer og olier), vitaminer, mineraler og vand. Næringsstoffer deles normalt op i disse 6 grupper. Hvorfor købe dyrt slankepulver og kosttilskud, når du kan få den i almindelig mad?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.