78tilføjet af

Din mening: om utroskab

Hvad er DIN mening. Fortæl om dine oplevelser eller mening, og deltag i debatten.
Kan utroskab til julefrokosten friske lidt op på parforholdet?
Hvor meget utroskab vil du acceptere?
Kan du være utro og ikke acceptere at din partner er det?
Hvornår kan man forsvare utroskab?
tilføjet af

hvorfor ikke

hvem har ikke haft kik på en kollega gennem året. Julen er jo hjerternes fest, så hvorfor ikke give sig selv en lille julegave.
jeg mener at det helt klart kan inspirer til nogle nye ideer til parforholdet.
så får du chancen så tag den!!
tilføjet af

Utroskab ødelægger

Jeg tror de fleste sætter pris på tillid. Utroskab handler om det stik modsatte og udspringer kun i, hvad jeg mener der er bedst for mig. Utroskab er derfor bare en grim måde at udtrykke egoisme på. Hvis jeg derimod tænker på, hvad der er bedst for den jeg elsker, så vi den tanke stimulere tilliden og kærlighedslivet.
Tillid er fedt, fordi man aldrig bliver ensom med mennesker man har tillid til. Sådan er det ikke i et forhold, hvor man ved man kan blive udsat for utroskab...
tilføjet af

Det kommer an på...

Jeg går heller ikke ind for utroskab! Men jeg har her på det sidste, fundet ud af, at definitionen på utroskab er meget forskellig... For mig er utroskab kys og sex, men der er åbentbart forskellige meninger om hvorvidt det er utroskab fx. at ligge i samme seng som en af det modsatte køn, hvis man kun LIGGER der?? Hvad mener folk om det??
tilføjet af

Tænk for helved på konsekvensen!!

Præcis som en anden herinde beskriver det, handler utroskab i stor grad om egoisme, hvilket jeg virkelig finder så pisse respektløst overfor den man nu lever sammen med. Tænk dog bare en smule på omgivelserne!!
Jeg sidder selv som "barn" midt i en skilsmisse pga. utroskab. Jeg finder det virkelig uforskammet - den der sidder tilbage har jo ikke en chance i det spil, hvordan skulle han/hun nogensinde finde tillid til den person igen?!
For jo, ét er at man brænder varm på en anden - men så vær dog for helved så meget mand/kvinde til at gå hjem og fortæl det!! Dem der sidder tilbage, sidder jo bare som en lus mellem to negle - med den eneste tanke: HVORFOR??
Håber det gav lidt stof til eftertanke.....
tilføjet af

Ikke moden nok!

Tidliger er der én som skriver at man skal tage chancen hvis man får den. Hvad er dog det for noget tåge snak?
Min overbevisning om dem som er utro, er at de ikke er modne nok til at være i et parforhold. Men de har også et kæmpe alvorligt problem, som de skal have hjælp til. Er du utro så synes jeg også du skal tage konsekvensen og gå ud af dit forhold og få det frem,
Hvem er det man snyder når man er utro? Ikke nok med at du snyder din partner, men du snyder også dig selv.
Er man ikke mand nok til at stå tilbage for en gang flirt, så er man ikke en mand. Så er man en kylling!
tilføjet af

Forskelligt

Der er mange måder at være utro på.
Hvis man har kæreste på, og man er sammen med én, er man gået for langt. man er gået ALT for langt hvis man går i seng med en anden end sin kæreste. Få tante kys, med en af dine rigtig gode venner vil jeg ikke se som utroskab, men jeg tror hvis det var min fyr der tante kyssede med en af hans gode veninder ville jeg da nok blive lidt misundelig, og sige til ham, hvordan jeg havde det med det.jeg syns stadig et eller andet sted det er forkert. Men stadig syns jeg det kommer an på hvor godt ens forhold er osv, men der er mange måder at være utro på. jeg syns det er noget man skal tale om, hvor langt man kan gå før det er utro. der er jo oz folk som der trænger til noget nyt, og har en klar aftale, om at de kan gå i byen og lave et one night stand. det er fedt. der er jo oz mange der ser, lidt pilleri som utroskab.Jeg kunne personligt aldrig finde på at være min fyr utro, på nogen måde.
tilføjet af

!!!!

uroskab er lamt..
EN GANG UTRO ALTID UTRO!!!!!!!!
tilføjet af

One night stand!

Alt det med aftaler og one night stand synes jeg er dybt forkert! Bryder mig heller ikke om alle de menneske som laver partner bytte og hvad ved jeg . Det er ulækkert og tror ikke selv at de er stolte af det inderst inde.
tilføjet af

Forbandet svineri

Utroskab er uanset hvad noget forbandet svineri. Det beviser bare over for ens partner, at man ikke er til at stole på. Man er egentlig ligeglad med den person men ellers siger man elsker.
Hvis nu man så taler om det, og bliver enige om at det er iorden at man hopper i kanen, for at sige det pænt, er det jo ikke længere utroskab.
Det var så min mening
Plys
tilføjet af

Utroskab beviser at man er respektløs over for sin partner og over for sig selv...Men....

jeg har haft en kæreste i 18 mdr. Vi boede ikke sammen og sås ca.2 gange om ugen. Emnet var meget uddebateret. Vi blev enige om at ikke at være hinanden utro hver for sig, men SAMMEN....med andre par. Vi gik i gang med at sætte det i værk...Han var meget hug på det... Så sidder jeg tilbage nu og tænker...er total forvirret i mit hoved... Håber ikke manden har gjort mig til en følelses afstumpet person! (Han havde prøvet det før...)
Jeg var glad for ham...Har ham ikke længere...
Med julehilsner fra nissepigen...
tilføjet af

utroskab

Det er et svært emne, jeg vil mene at hvis nogen er utro så er der en grund til det.Det kunne måske også rede et ægteskab hvis modparten måske ikke kan det med sex.men det er da forkert syntes jeg og være utro, derfor emnet svært og takle.det er meget modsigende vil mange nok sige det jeg skriver.men jeg tror aligevel hvis man ikke genere modparten med sin utroskab og det skal siges at have en fast og være utro med og man går stille med det så vil det redde måske enda to ægteskaber . For der kan jo være en grund til at to fra to ægteskaber har hundet noget de savnede .
Hilsen den tænkende
tilføjet af

Ikke enig!

Det er jeg ikke enig med dig i. Jeg mener ikke at det vil kunne redde et forhold. Så betyder det jo at man ikke kan snakke sammen i et forhold hvis man er nødt til at gå til en anden. Hvorfor er man så sammen overhovedet? Hvorfor ikke blive skilt istedet for at holde den anden for nar. Jeg mener at det er total selvisk at være utro. Tror ikke på at det kan være godt!
tilføjet af

det må de selv om.

Det må folk da selv om, hvis de har samvitighed nok til at gøre det, må de jo også forvendte at deres partner gør det❓De er vel voksne, og kan tage vare på sig selv, og de ting de laver.
Det er en af grundene til at jeg ikke har giftet mig.
tilføjet af

En af grundene til at du ikke gifter dig???!!!

Det er jo noget eklatant sludder!!!!
Hvis man er bange for ulve, kommer man aldrig til at opleve skovens skønhed!!!!
Det er ikke alle M/K der gør det!!!
Hilsen...
tilføjet af

Fuck da af...!

Én gang utro-altid utro. Det er min meningen! Man skal SLET ikke finde sig i utroskab, det er det værste der kan ske i ens parforhold.
Bare tanken om at ens partner har fået varme følelser, nusset, holdt i hånd - eller endnu værre været i seng med en anden... Fy da så er det SLUT for ALTID....! Så husk derude.. Elsker man kæresten inden man går i byen, så elsker man også kæresten når man kommer hjem. Uden at man får dårlig samvitighed når kæresten spørg til feste dagen efter...!
tilføjet af

Enig!

ENIG ENIG ENIG
tilføjet af

lad være!!

Jeg vil starte med at sige at det er bare ikke okey.. det er respektløst og ødelægger alt..
jeg har selv gjort det og har været ved at miste det bedste forhold jeg nogensinde har haft.. han kunne heldigvis tilgive men det var svært og først nu efter halvandet år har min dejlige kærste lært at stole på mig 100% igen.. og det er ikke fedt men jeg havde fortjent det.. hvis man går ud og er utro viser det bare hvor meget man er klar til et forhold.
hvis man ikke vil bevare det forhold man er i må man ende det efter at have tænkt det godt igennem.
hvis det så skulle ske at man går hen og er utro, skal man tænke sig godt om inden man siger noget til sin kæreste, for hvis det ikke er noget man fortsat vil gøre og man fortryder det inderligt er mit råd: hold din kæft.
det skaber bare splid mellem jer, og han/hun bliver ked af det og du bliver dobbelt så ked af det hvis det ikke var noget du ville fortsætte med.
hvis man går ud og er utro fordi "man ikke får hvad man vil derhjemme" er det den forkerte løsning, gå ud og køb noget sexlegetøj og frisk jeres sexliv op.
I kan også snakke om at få en tredje med i sengen, det er kanonfrækt, og du får prøvet noget af det du ville gå ud og gøre..
det er en dejlig måde, jeg kan helt sikkert anbefale det.
det andet går simpelthen ikke..
hvis du vil beholde dit forhold.
tænk over det, der er absolut ingen grund til at såre den anden part det får hverken du eller han/hun noget ud af. andet end at den anden part ikke føler sig god nok.
hvis du tænker sådan: jamen hvis han/hun gjorde det mod mig ville jeg bare slå op, jamen så gør det forbi, for så er det bare tegn på at jeres forhold er slut, der er absolut ingen grund til at såre den anden.
tænk over det en extra gang ikke..
knus og held og lykke
pia
tilføjet af

Ja, hvis man har en MEGET tolerant kæreste!!!?

På nogen punkter er jeg enig med dig.. Ville ihvertfald ønske min kæreste/x-kæreste var!!! Jeg mener også at kærligheden burde være så stærk at man kan komme igennem sådan noget, og det har jeg da også oplevet indtil flere gange i et andet forhold.. Men ikke med ham her!! Jeg føler ikke engang at jeg har været utro, der var ingen kys, ingen sex, ingenting udover at vi lå i den samme seng og snakkede... Men det kan han ikke tilgive, og jeg fortryder det da mere end alt andet jeg nogensinde har gjort for det var så ligegyldigt, og overflødigt.. Jeg fik jo ikke engang noget "ud af det", det er vel derfor de fleste er deres kærester utro... Men det er så forbandet svært, når man bare ikke kan få ham til at tilgive, man kan ikke sige noget som helst for at gøre det godt igen..
Så jeg har lært: Hvis det på nogen måde kan misforståes det du gør, så lad vær!! Hellere én gang for meget end for lidt!! Og jeg ville heller ikke fortælle hvis det umulige skulle ske at man gjorde noget forkert!! Desværre havde min kæreste bare lidt for mange forbindelser rundt omkring...
tilføjet af

Føj

Først vil jeg lige nævne mine bræk fornemmelser med det at have en 3 i sengen. Det er da for langt ude. Det kan da godt være at man skal holde kæft hvis ikke man vil ødelægge sit forhold, men hvorfor så overhovedet være sammen med en anden? Det er jo ikke noget som bare pludselig sker. Hov, nu kyssede jeg sgu med en anden.
Man ved præcis hvad man laver og det valg skal man tage FØR man er sammen med en anden. Det andet er for slapt, og så må man fortælle det!
tilføjet af

Angst for at miste

Det kunne jo være at det var værre.. at du lå og snakkede og havde et tæt forhold til en anden person, ja hvad ved jeg.
Måske har han et problem med jalousi og blevet trådt på tidligere og er bange for at miste dig og jeres fortrolighed.
Det værste er jo nok også at høre noget fra en anden, hvis man selv siger det, viser det jo også at man har enorm tillid. Jeg tror det handler mest om at angsten for at miste, for hvem kan ikke unde det menneske man elsker en god oplevelse.
tilføjet af

min kæreste var utro

min kæreste var utro.
det gør meget ondt når man finder ud af at ens kæreste har været utro, så jeg synes at man skal tænke sig om inden man gør noget der kan skade ens partner. hvis man føler trang til at være utro skal man slå op med sin partner....
tilføjet af

Egocentrerede idioter

Jeg havde en laaaaaang snak med min dejlige kæreste på et tidspunkt om hvorvidt utroskab kunne tilgives. Vi var faktisk rørende enige, utroskab kan sagtens tilgives, der er bare ikke noget forhold bagefter...
Utroskab kan aldrig forsvares. I mine øjne hvis man vælger at være i et forhold, så vælger man også hensyn og tillid til hinanden. Bryder man tilliden bryder man forholdets grundsten (tillid og kærlighed er grundstenene i ethvert godt forhold, set med mine øjne.) Og man kan ikke bygge på et dårligt fundament, det holder ikke i længden.
Hvad utroskab så er: At overskride enhver grænse mellem (fx han har ikke noget imod hvis jeg kysser med en pige, jeg har ikke noget imod han danser tæt med mine veninder. Derfor er det ikke utroskab, men havde jeg kysset med en dreng eller havde han kysset en pige ville det være. Det er ikke dobbeltmoral, det er at finde ud af hvad der fungerer i et forhold...)
tilføjet af

kontrold over sig selv

efter min mening skal man holde fnatragerne for sig selv man kan godt gå til julefrtokust uden at være utro.
efter endt julefrokost er det hjem til hverdagen.
tilføjet af

Min mening

Hej...
Efter min mening om hvad utroskab er - så er det meget individuelt! Det er forkert at have lyst til andre når man har en kæreste eller en mand. Som sagt er utroskab meget forskelligt fra menneske til menneske.
Jeg har selv været i klemme i et forhold, fordi jeg troede at det ikke gik mere. Fordi kvinder og mænd er så forskelligt kan man gå forskellige veje..
Jeg mistede gnisten til forholdet og min kæreste og andre begyndte at inspireret mig.
Og derfor begik jeg min livs fejl, at begå utro. Man jeg lærte noget om det! Jeg begyndte at føle mig beskidt og grim. Jeg var ikke fair over for min kæreste. Vi gik fra hinanden og snakkede ikke i to måneder. Men jeg tænkte på ham hver eneste dag. Han ved det og er dybt såret over det.
Vores forhold var ret specielt, for vi var den første for hinanden. Vi var barndomskærester helt fra starten til og med 3 år. Jeg har ærger mig så meget over det. Grunden til at det hele gik sådan var at mine omgangskreds var i flere tal til at sige at det ikke gik og at jeg skal finde en anden og så videre. Men fejlen var kun min og min alene. Jeg har aldrig følt så nedet. Den eneste jeg elsket og jeg gjorde disse ting...det gik over min forstand. Jeg var ikke mig selv i den tid. Jeg siger bare at jeg har ærger mig over det. Og Jeg snakker stadig med ham fordi han ved at jeg ikke er en pige som bare svigter...der er sket mange ting. Vi er ikke kærester mere...men i bunden er der stadig væk den gnist som var væk. Det tager tid for at samle alle de brudte stykke op. Tid er guld. Han kan ikke sige at han kan tilgiv mig noget eller lov noget. Ligesom jeg kan ikke love noget, men vise ham min loyalitet og prøve at vinde hans tidlid igen. Så urtoskab er meget individuelt fra menneske til menneske. Men hvis man virkelig elske hinanden kan alt cementere. Selv hjerte som er gået i tusinde vis af stykke...
Kærlig hilsen fra en ulykkelig pige
tilføjet af

Enig

Hvis man ikke kan ha kontrol over sine lyster, er man galt på den, og trænger til at se sig selv i spejlet, hvis du ikke kan holde din lille pind, eller mis ude af bukserne fortjener man ikk at være i et forhold... efter min mening
Utroskab kan ikk bortforklares, og den med "Jeg faldt også lå vi pludselig og kyssede" holder slet ikke i retten, så tag jer lidt sammen, og voks op, til dem der gerne vil prøve det, jeg er 17, og jeg kunne fandme ikke finde på at være min kæreste utro... det er sq for respektløst og barnligt, og selvisk...
tilføjet af

Utroskab er uacceptabelt!

Min holdning til utorskab er ganske simpel. Jeg finder det ganske uacceptabelt.!.! Hvis en mand/kvinde, roder sig ud i utroskab, elsker vedkommenden åbenbart ikke sin partner nok. For hvis det havde været så vel, havde han/hun ikke haft behovet for at gå i seng med en anden person. Så derfor er det ikke fair hverken over for din partner. Og i den sidste ende, kommer det til at gå ud over dig selv..!
Utroskab er en ting som ganske simpelt ikke kan forsvares...! Og personligt ville jeg aldrig acceptere hvis min partner var mig utro.. Jeg ville ikke kunne klare tanken, om at han havde haft hans hænder på en anden kvindes krop...
Så nej, det er ikke acceptabelt.....
tilføjet af

Utroskab

Det er noget halvedes lort
tilføjet af

Utroskab

Ja, utroskab er utroskab - uanset om det er sket i den ene eller den anden forbindelse.
Ingen - absolut ingen.
Nej, jeg syntes at man skal spille med åbne kort i et forhold og har man ikke nok i sin partner, må man tale om det og finde en løsning.
Aldrig nogenside. Det vil aldrig helt blive glemt, og derfor vil det være ødelæggende for et forhold.
tilføjet af

Utroskab....

Utroskab er et ord der er opfundet til modpol på ægteskab. Alligevel har min mand og jeg valgt at være så voksne at vi ikke EJER hinanden, derfor er man voksen nok til selv at bestemme hvad man laver; og voksen nok til at stå til regnskab.
Jeg har aldrig været min mand utro, men det er ikke af respekt for min mand ( hvilket jeg ellers har nok af...) ,- det er af kærlighed.
Ved vores bryllupsfest kom gæsterne og sagde at han kyssede med en af pigerne ( som han engang har overnattet hos !!) mit svar var: jamen kan jeg forhindre det; skal jeg forhindre det???.....Nej jeg skal ikke være hans mor, altså må han selv om hvad han vil.....tror det kurerede ham at få den besked dagen efter,- han har aldrig siden ( 10 år) kysset andre end mig.
tilføjet af

det var da det dummeste ...

er du mand?! utroskab er det værste der findes! og giver ikke inspiration til noget andet end at man ikke har fortjent et andet menneskes kærlighed!
Give sig selv en lille julegave??!! tror ikke du er der hvor du burde være, hvis den beste gave ikke er at være sammen med din kæreste!!
vedkommende skulle bare vide hvordan du mon ser på det, det er en skam at der findes tanker som dine! har du chancen.. !- såee smæk dig selv med en kødhammer ( ! ), måske kan det gøre rigtig ondt, og så stadig ikke være det mindste af den følelse indei den som stoler på dig, når du hopper på din " kollega " ... du burde virkelig skamme dig!!
tilføjet af

utroskab er det værste, undtagen når mænd gør det

utroskab er ikke ok, men os mænd bliver jo nødt til det. sådan er vi født, vi er født utro. sådan er det. 95 % af alle mænd har været utro, 98 % kommer til det! Og i kvinder finder aldrig ud af det. i har overhovedet ingen fornemmelse for om jeres mænd er utro, og det er de. Glædelig jul til alle
tilføjet af

FÅ JER ET LIV!!!!

utroskab er uacceptabelt....altså det er da for lamt at ligge og bolle med en anden kvinde/mand hvis man har en sød Kvinde/mand derhjemme..... det er bedre at tage en snak med sin mand/kone og sige at de sys at deres sexliv er for lavt. det er jo for det meste det der er i vejen.. hvis manden/konen sys at deres sexliv er tilpas er i ikk et godt nok par.. måske bedre som sindsyg go´e venner.... alt andet end utro... jeg vil ikk kalde det utro hvis du skal fx. til julefrokost og så du går of flirter lidt med en mand/dame.. hvis jeg selv var utro ville jeg holde det hemmeligt.. jeg aner ikk hvorfor og det lyder bestemt med bitch agtigt.. men det tror jeg de fleste ville.... det er da for sindsygt hvis man tør at gå over og sige til sin mand/kone hej jeg har været dig utro.. altså så holder jeg det hemmeligt i stedet.... og hvis så kæresten opdager det er det bar endnu mere uacceptabelt.. men sådan er det.... selvom det lyder bitch agtigt skal i ikk tro jeg er sådan for i vil alligevel ikk opdage mig som utro.. det er grimt...... man kan overhovedet ikk forsvare utroskab. hvis man har været utro er man en taber og det må man bar indse.. men 100% respect til de personer der tør gå over og sige til kæresten: vores sexliv er for lavt... i stedet for at gå over at bolle med en anden.. RESPECT for det...
tilføjet af

ej nu må du stopppe

det der er fandme for klamt skrevet... utroskab er klamt... læs det jeg har skrevet som en af de nederste hvor jeg har skrevet som overskrift: FÅ JER ET LIV!! eller sådan noget
tilføjet af

utroskab

det er simpelthen noget for bandet svineri.har du nogen sinde tænk på,hvor mange "køns sygdomme"der medfølger,ved at ens mand/samlever kun tænker på at knalde!?..-nej`,det tænkte jeg nok.der er jo nogen som ikke rigtig kan forstå hvad det vil sige,at have et ægteskab/eller rettere et normalt
samlever forhold.jeg syntes,at man burde sætte sig ned "og"tænke mere en engang,før man man træder i spinatten.for det kan ,og vil blive en dyr affære,for både manden og kvinden."så trist"kan det se ud!!.
prøv,at tænk på de gode sider man har med denne "kvinde"før man putter hånden i bukserne på en anden "kvinde"!.
"man kan aldså godt gå til julefrokost uden,at man skal tænke på ,at "KNALDE"!..

glædelig jul til de troe folk,alt helved til de utroende folk.op med humøret"kvinder"der er håb!!.
glædelig jul og godt nytår til jer alle sammen:-)
"julefreden"
tilføjet af

Og med hvem

Hvem er de 98% så utro med, alle singlerne eller hvad, jeg viste ikke der var så mange. Så måske gør kvinderne det samme, selvfølgelig ikke dem der skriver et indlæg her.
I Spanien har man laver en undersøgelse der viser at 20% af børn født i ægteskab har en anden far end den de burde have, men de er sikkert merget mere varmblodige i Spanien, kvinderne altså!!
tilføjet af

Til skatterpigen

Nu har jeg været gift i over 30 år, med en hustru som har
været syg de sidste 16 år og på grund af rigtig mange
underlivsoparatiner samt diverse kemo kure har det godt,
men vi kan med vores bedste vilje ikke få fornøjelse af
hinanden isengen da der så mange sammenvoksniger og ar at
det er pinefuld for min hustru og da jeg har et stor behov
ved ikke rigtig om man kan kalde det utroskab hvis jeg
fandt en fast veninde, måsske en med de samme problemer som
med modsat fortegn som mig, en hvis behov har man trods
alt.Jeg overvejer det meget bestemt.
Jeg ved det er utoskab,men,men,men.
tilføjet af

jeg vil kalde det troskab

Troskab er jo så meget, det er også at holde fast i kærligheden og livet, selv når det er svært. Livet er jo fantastisk og stærkt, og istedet for at tænke på om du nu er utro hvis du fik en veninde, som du kunne have et seksuelt forhold til, så lev det mens du er her. Din kone vil sikkert også forstå og måske acceptere.
tilføjet af

man må ikke lege med andres følser

det er ikke rigtig og være utro specail ikke når man er gift eller har en kærste dette ødlægger total det andet mennske og kan i værste tilfælde føre til selvmord det er det mest onde man kan gøre det er og lege med andres følser det er direkte ondskabs fuldt og det gør man ikke lars
tilføjet af

er det fordi I er så grimme

hej allesammen.
jeg tror i er bange for utroskab fordi I er så grimme at I ikke kan score.
Hvad er der galt med lidt sex på sidelinien. man kan jo godt have sex men en som man ikke elsker. det behøver ikke at gå ud over ens kærlighedsliv.
for sex og kærlighed er to forskellige ting.
Man behøver jo fx. heller ikke at gå i seng med dem man elsker.
sex er som et måltid mad. nogen gange er det bare bedre at spise ude. selv om det for det meste er dejligst at spise hjemme.
og så prøv lige at være lidt mere glade for livet!
tilføjet af

utro...

Utroskab er forkert....Der er mange der er utro, hvad med de kærester der tjekker hinandens telefoner...Stoler ikke på hinanden.Hvor mange fyre i fast forhold kan sige nej til en kanon lækker pige der tilbyder sig? Mange vlle nok sige ja, hvis de befandt sig et sted hvor de ikke var lokalt kendt.Nogle af mine kam. er deres kæreste utro, men alligevel siger de at de elsker dem?????En person man elsker behandler man da ikke sådan.....Overfladisk, men sådan er verden måske bare ved at blive....Nu gælder det om at være den smarte.Men af de gutter, der er kæresten utro,ja deres kvinde boller jo nok også uden om......
tilføjet af

Sålænge I piger lukker for porten. er det tiladt

Special til kvinder.
Jeg mener i et fohold en ting en helig. I kvinder skal og må ikke røre ved det. DET ER DER SEXUELEFORHOLD.afviser i jers partner eller omvent. så har man sin fule ret at opfylde sine lyster andre steder. Uansigt hvor meget man bliver streset til daglig med børn og arbejde og hverdages skavnker.HOLD SOVERVÆRELSET TIL FREDE OMRÅDER:TRO MIG:DET STYRKER JERES FORHOLD. Kan i ikke det så både mand og kvinde deres fulde ret til opfylde deres lyster anresteder, men husk hold det hemelig 1000%.
tilføjet af

FØJ!!!!!

Underforstået begge har følelser - de *ægte* - for hinanden, så er utroskab den MEST effektive, KLAMME og fuldstændig og allermest respektløse "metode" til at kvase den efterladte på!!!
INTET/NOTHING/NICHTS kan såre mere....
Så Hr. & Fr. Utro-lige ubetænksomme, tænk dig om, få styr på dig selv og/eller "gør-det-selv" hvis du mgl. én el. anden slags "kick".
Oftest ligger årsagen til dén ugerning(altså utroskab) et helt andet sted, end til den person man måtte ha/få spontan lyst til!!
tilføjet af

De forbudte smager best


Du aner ingen skid, om hvad det drejer det sig om, Hvor tilfredstiler din kone sig med, hvis du har nogen, Du er nok en fra 50-60 der tyranisere sine partner. ligner dine børn postbuden eller skraldemanden di gamle nar.
tilføjet af

Fudstandig enig

Du siger lig mine ord.
Sex og kærlighed er to forskælige ting.
Jeg kan aldrig drøm om blande de to ting sammen.
Vil du ved. Min kærste bugstavelig talt har NUL lyst til sex. Hun bruger 1500 på smøger og alt andet . Jeg bruger til købe sxe.
Jeg køber det ikke hus danske piger. fleste af dem lukter.
Jeg tag de østeropeiske. alle under 21år. De er moms.
Den hurnye tyre
tilføjet af

Hvor naiv har man lov at være

Man kan ikke påstå det er studenterhuen der holder dig ved jorden med det naive indlæg
Ps: husk lige at slå stavekontrollen til næste gang
tilføjet af

Det samme som...

At være utro er det samme som hvis du sagde til din partner at du syntes ikke om ham/hende, ikke elskede ham/hende, ikke havde minimum respekt for hans/hendes følelser.
tilføjet af

Til Fiisken

Jeg kan godt forstå din situation og jeg har kun et spørgsmål: Har du talt med din kone om det?
For hvis hun er med på idéen om at du har sex med en anden pga hendes sygdom så siger jeg bare:
Go for it...
tilføjet af

Tænk en ekstra gang

Utroskab er et "fy-ord" og tolkes negativt. Men der er mange forskellige årsager til at være utro. Derfor burde ordet utroskab deles op i flere kategorier.
Der findes mange ægteskaber, hvor det intime og sexuelle er total uddød, men en skilsmisse vil i nogle situationer medføre katastrofale følger for børn og den ene part af flere årsager. Skal den anden part så helt undvære sex, som hører til det nederste behov på behovspyramiden i følgeskab med mad, søvn, luft m.m. Lad være med at dømme alle utroskaber som noget negativt. I flere situationer er det med til at redde hverdagen og ægteskabet for mange og ikke mindst børnene, som altid bliver dem der lider mest ved skilsmisse.
Jeg holder mig neutral i at dømme folk for utroskab, så længe jeg ikke kender begrundelsen herfor.
Jeg vil i stedet opfordre alle til at bidrage med kærlighed i deres forhold. Vær åben og ærlig, så har utroskab ikke en chance ;-)
tilføjet af

no mercy...

Hvorfor leve i et parforhold, hvis man har trang til at prøve en anden??? Hvis ens eget forhold ikke er spændende nok, så prøv at kigge på, om du selv gør nok for det, eller det bare er af bekvemmelighedsgrunde, at du bliver i forholdet...
Jeg ville aldrig selv acceptere utroskab eller være utro mod min partner. Det er bedrag i den grimmeste form i et forhold...Hvor er tilliden henne? Hvor er ærligheden? Og sidst men ikke mindst, hvor er kærligheden? Dette findes ikke i sådan et svigagtigt forhold!
tilføjet af

uro i jernet

med konstant uro i mit jern går min dag og energi her på arbejdspladsen med at gøre kvindelige kolegaer liderlige og interesserede og når de så forfører mig så er jeg jo næsten uskyldig også når min kone gang på gang spørger hvordan det nu igen kunne ske.Som mand er det jo svært at sige nej til noget lækkert.
tilføjet af

hvis du boller ligeså dårligt som du staver

Hvis du boller ligeså dårligt som du staver så vil jeg sgu nødig være din kæreste, kone eller de ludere som du køber dig til.
tilføjet af

Tænk dig om!

Jeg synes at man skal tænke sig om, inden man handler hvis ens partner har været utro. Jeg var selv meget i mod og kunne ikke tilgive det på nogen måde. Men efter min oplevelse ville jeg ønske jeg havde handlet anderledes.
Min eks. kæreste kom hjem til mig en aften og fortalte at han havde været sammen med en anden. Jeg blev så gal at jeg kastede hans ting efter ham, smed ham ud af huset, og fik lige råbt "Skrid af helvedes til, jeg vil aldrig se dig igen" Da han kørte fra mig af, kørte han galt, og døde. Jeg ville ønske at jeg kunne fortælle ham hvor højt jeg elsker ham, eller bare at jeg ik mente mine sidste ord til ham, men det er forsent. Så derfor: TÆNK DIG OM!
tilføjet af

Apropos tillid

Tillid er blandt andet at give hinanden plads. Plads til at være den man er. Det du skriver lyder som om du er temmelig jaloux. Og er man det, giver man ikke den anden plads. Det er sq lige så slemt som utroskab.
Vil kun slutte af med: kors hvor er jeg glad for jeg ikke er din kæreste. Det lyder ærlig talt som et helvede
tilføjet af

Ha ha ha sådan skal det være

Jeg er helt enig med mesteren.. helt ærligt kvinder hvis i spørg jeres mand, hvad der betød mest i et langtidsforhold så vil han garanteret sige SEX. Og tro mig det ik en overraskelse.. sådan har det været i mange mange år.. hhmm utroskab siger i!! PRØV AT REGN DET UD!! Og til alle jer PLAYERZ AND PIMPS just keep it going. Hilsen ÅRHUS **HUSLERZ**
tilføjet af

så spørg da kvinderne

Og de vil sige det samme, sex, sex, sex, men måske skal det vare lidt længere og være lidt bedre....et godt solidt, tilfredsstillende, orgastisk knald. Det er måske det der mangler, og derfor mister de lysten....og måske finder de det et andet sted, det skulle da ikke undre mig....Nu vil den dårligt stavende sikkert sige at når han boller dem under 22 som han betaler for så hyler og jubler de, ja, de får jo penge for det..
tilføjet af

Det ødelægger ALT!

Utroskab er noget lort... Har selv mistet en far på det.. Eller det vil sige, at han var min mor utro... De blev skilt og jeg har aldrig kunnet tilgive ham for at gøre sådan noget.. Utroskab er noget lort, der ikke skulle høre til her i verdenen.. Det ødelægger alt..
tilføjet af

Mikael SM

Utroskab, skodder jeg er 20 år og har aldrig været det og har ingen planer om det. at gå i byen og hygge sig med en af ander køn er ok. mener jeg BARE man ikke tager på og kysser eller det som er værre end det med andre end sin kæreste.
MVH Mikael
tilføjet af

tænk på det to gange

utroskab er to ting den ene er hvis man bare skal have taget trykket skal man nok tænke to gange da det kun tar 10 min med et parforhold tar hele livet. det andet er hvis man skal ud forske sit sexliv kan det være en god handling da en sexliv bliver mere spændene der hjemme
tilføjet af

se på dig selv

træt, sjovt at du hævder dig over for en som ikke staver så godt. du er jo ikke bedre end nogen andre, til trods for at du prøver at skabe et sådant selvbillede.
At håne andre mener jeg er lige så moralsk dårligt som utroskab.
især hvis man tror at man er lidt klogere end alle andre.
tilføjet af

Tvivlen hersker...

Min kæreste er utro, eller det vil sige, det tror jeg han er, for jeg har et par gange været nysgerrig nok til at lure ham efter i hjørnerne, da jeg synes det var mærkeligt at han flere gange om dagen både sms'ede og snakkede med en kvindelig kollega.. Jeg ved godt jeg har været nysgerrig, men jeg har læst; både i hans afsendte sms beskeder og hans MSN history at han flere gange påpejer at det er mere end 12 timer siden han har kysset hende og at det ville være hyggeligt hvis de kunne ligge sammen, men selv siger han at han ikke laver noget og hvis han laver noget skulle det også være på arb. da vi altid er sammen efter arb., men skal jeg konfrontere ham med det jeg ved???
Håber virkelig i kan hjælpe med nogle gode svar- vil helst ikke gøre noget forkert da jeg elsker ham virkelig højt...
tilføjet af

Utroskab er fucked op

Det 1. spørgsmål er fandeme NEJ..2 Spørgsmål jeg vil aldrig acceptere utroskab, hvis min fyr er utilfreds med mig så kan han fucke af helved til, sådan er det.. take it or leave it!!!
tilføjet af

Gør noget ved det!!!!

Du skal sku da klart sige noget til ham! Sådan noget skal man ikke finde sig i du har beviserne hvor meget mere skal du se/læse? Du bliver mere såret hvis du forsætter med en utro kæreste!
tilføjet af

Til Molly

Ja og nej nok svigter jeg men jeg føler også at jeg løfter en byrde fra hende når hun ikke slår til i et alment samliv,hvergang vi er inde på emnet siger hun FIND EN ANDEN, men fra og sige det og mene det er der et stykke for jeg holder stadig af hende vi har et fint kammeratskab og tar på mange ture når helbredet er til det.
Hun bliver aldrig i en sådan tilstad at vi kan have samkvem igen og da jeg har stor appetit i den retnig kan du jo nok forstå at det er en belatning som er svært at leve med i min alder.
Men jeg siger dig tak for din mening.
Hilsen Fisken.
tilføjet af

Du få den heller ikke


Dig vil jeg tag bagfra, som du bloder. giv mig din adresse, så skal jeg nok gennempule dig.
tilføjet af

Regtig sex får man ud


Jer kviner åbner øjnene op, husk i har en mand,hvis i ikke har lyst så skrid af hlvede til. Ladevære spilde din partners tid.
Har i ikke orden i det erotiske med jeres partner såfortjener i heller ikke noget som helst kærlighed.
Jeg kalder ikke utroskab.nej jeg kalder havn for savn af kærlighed.
tilføjet af

pøver igen

jeg har i mange år levet i et fast forhold og opdagede for nyligt at min kæreste havde haft noget kørende med en mandlig kollega i nogle år det kostede en sammenstyrtet verden som nu skal genopbygges. Men der er noget mange åbenbart overser nemlig at der er to om at være utro i det her tilfælde er der flere børn indblandet både på min side men også på den anden side. Jeg gjorde konen opmærksom på at han havde været hende utro det mente han simpelthen ikke jeg kunne være bekendt. Så jeg har det problem at jeg ikke kan se hvem der er de største idioter i det her spil mænd eller kvinder.
tilføjet af

3 i sengen

Hej Pia
Er det så en ekstra fyr?? eller en ekstra kvinde?
Hvordan var din fyrs reaktion, på at du gerne
ville have en ekstra med. Jeg tænker at du have
været utro. Hvad nu hvis han var/er utro, hvad ville du så gører i den situation??
Bare lidt tænkerne her op til weekenden.
Kbh.singlefyr
tilføjet af

Utroskab

Til prøver igen!
Hel og lykke ! Hvis det lykkedes at stable forholdet op igen - men jeg har den konklusion, at fristelser er til for dem der søger dem - så en gang utro - altid utro og gå aldrig tilbage til en fuser - har selv været svigtet og tilgav. Og selvfølgelig holdt dette ikke- og godt det samme i dag.
tilføjet af

Tvivlen hersker


Jeg har et svar til dig ang. din henv. her i debatten!
Smid din kæreste ud og det er med det samme, du skal ikke nedværdige dig selv til at udspionere hans
sms'er ... det er gjort ..og at du så har vished for hans adfærd - og at han tillige også lyver for dig skal du ikke finde dig i. Fornuften skal sejre her, der er så mange søde fyre ude omkring, du skal nok finde dig en der er dig mere værdig. ... God vind fremover!!!
tilføjet af

Godt skrevet!!!


Alt hvad du har påtalt i din skrivelse, har du fuldstændig ret i - jeg deler din holdnig til det yderste. Det drejer sig nemlig om holdninger! ---- Godt skrevet!!
tilføjet af

tvivlen hersker

Nej nej nej
Du/I må ikke læse andres breve, sms eller mails det er ulovligt, strafbart, osv. alt det kan I finde et eller andet sted hvor der står noget om lov.
Utroskab er noget skidt enig. Nu har jeg selv været en af dem der gjorde for 15 år siden, fordi mit ægteskab gik skævt, min mand havde ikke tid til mig og vores hjem, han var altid ude og sejle og på jagt. Når han så endelig var hjemme var han træt. Jeg sad tit tilbage med 2 små børn, som gjorde at jeg ikke kunne folde mig helt ud over fritidsaktiviteter, da hjemmet jo sku' passes.
Jeg manglede simpelthen den ømhed og kærlighed i hverdagen.
Dette resulterede i, at jeg var utro da jeg på et tidspunkt var ude og rejse alene i 3 måneder. Jeg fandt en sød opmærksom kærlig og hengiven fyr der pludselig ku få mig til at leve som helt ung igen. Men men men, jeg
elsker min mand, og derfor vendte jeg hjem igen, tog balladen og vi er stadig sammen. Men jeg bliver ofte mindet om mit "fejltrin" i forbindelse med skænderier osv. Ja jeg gjorde ham ondt, jeg har sagt undskyld og har forklaret mig så godt jeg kunne, men stadig 15 år efter skal jeg høre for det. Ak ja livet er ikke lutter lagkage, med mindre man selv gør en indsats for at gøre det til en lagkage. Giv selv noget af dig tilbage til partneren, glæde, omsorg, ømhed og opmærksomhed, så få du tusindfold tilbage - HUSK det alle sammen.
tilføjet af

Hader utroskab

Utroskab er det værste man kan udsætte et menneske for...
Jeg hader når jeg hører, ser, og læser om idioter der har været deres kæreste/kone utro. Man Får bare lyst til at slå personen ihjel… Det er så rædselsfuldt… Føj for det!
Maria
tilføjet af

Hvorfor tale om det??

Så blev der vist lige åbnet for "vandhanen" så det plasker #tro-håb-kærlighed# ud til alle sider!
ja ja sig ordet "utro" og man mærker på samtlige at ordet -gør ondt- helt ind i sjælen!!! Jo alle har en sjæl selv dem der har/er eller tænker på at være sin "kæreste" utro........ for selv i tankerne kan man være hinanden utro!!!
Det sidste er måske ikke det vi allermest betegner ordet "utro" men det starter ALTID i tankerne!!!!!
Stop det straks eller giv ren besked for vil du i tankerne noget andet SKAL du slippe din "kanariefugl" ud i det fri - så også den kan leve sit liv!!!
jeg elsker at bli elsket
( hvem der elsker mig er lige fedt)
men elsker du mig ikke
så DØR jeg indeni
(for du er ikke hvemsomhelst)
du er den jeg elsker
Brug ikke ordet " " overhoved så er du på den forkerte sti.
fantasi2003@sol.dk
hilsen hanne
tilføjet af

Det er for barnligt..

Det er sjovt som folk altid tager det med stavningen op.. Helt ærligt, find da noget andet at gå op i og kom med et konstruktivt svar i stedet for det barnlige lort..
Og må jeg spørge, hvad der nu er galt med folk, der gerne vil være gode ved dem de elsker..?
tilføjet af

Horeunge

Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!! Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!!Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!!Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!!Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!!Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!!Man er ikke utro!!!!!!!!!!!!! fede luder
tilføjet af

Tomhjernet

Jeg syntes du virker meget dum ved du hvor meget det sårer din partner jeres forhold kan aldrig blive det
samme igen man er sammen og tro ellers kan man ligeså godt gå hver til sit var du min mand fik du et spark der hvor du er højest når du plukker jordbær og tro mig du kom aldrig ind igen.Glædelig jul til alle de trofaste og de andre håber jeg får en rigtig dårlig samvittighed.V.H Grethe
tilføjet af

ja, det er det vel

Jeg kan kun give dig ret. Jeg var gift med min mand i ca. 25 år, da en særdeles yndig sekretær kom ind i vores ægteskab. Hun var yngre end vores sønner.Jeg var blevet småfed med alderen(70 kg. istedet for 46 til 164 cm.), så det var "selvfortjent". Nu smider man ikke lige 30 år væk som spildt, så nu er vi igang i det 7. år, for at opbygge vores ægteskab på ny.
Det er svært, men lærerigt, so never give up. OG det er kun til din fordell.
tilføjet af

utroskab

hej sus. jeg ville bare fortælle at jeg er fuldt enig med dig utroskab sucks. det er nok den værste ydmygelse man kan udsætte et andet menneske for!!!! og for jer det overvejer det, tænk jer lige om inden, og forsøg at forstille at ens partner gjorde det mod dig!
venlig hilsen frode
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.