4tilføjet af

Forelsket i fitness

her den anden dag var der et programme på dr2, hvor man fulgte 2 mennesker,hvis liv udelukkende drejer sig om træning! Træningen har første prioritet i deres liv, og en af dem træner 15-20 timer om ugen. Det skal siges, at der ikke er tale om en sport på eliteplan, men om ''frivillig motion''. Ingen af de to hovedpersoner, havde kærester, idet de ikke passede ind i deres træningsprogram og livsstil.
Aftensmaden bestod af gulerødder og brocoli, og intet andet! Proteindrik var en selvfølge hos dem begge..
Jeg var næsten helt rystet, efter at have set programmet. Det handlede jo ikke om sundhed og motion, men tværtimod om to mennesker med en spiseforstyrrelse! Uden motion og træning kunne deres liv ikke fungere..
Er jeg den eneste med den opfattelse, eller er der andre, som så programmet, som kan bidrage med kommentarer..? Håber på at få nogle
tilføjet af

Du har ret

Jeg så det godt. Det er for resten en genudsendelse, så det også sidste gang det blev sendt, og jeg blev ikke mindre forundret denne gang.
Jeg er træner i et lille center, og træner selv 5-6 gange om ugen (fitness og løb), spiser sådan rimeligt sundt, men er ikke fanatisk med hverken min træning eller min kost. Kan således sagtens springe en træningsdag over, og drikke rødvin fra tid til anden, samt spise chokolade ind i mellem.
De 2 der var skitseret i programmet led helt klart af en spiseforstyrrelse og en vrangopfattelse af hvad der skal til. De ender med skader, ingen tvivl om det. Håber nogen en dag formår at komme ind under huden på dem, så de komme tilbage til virkeligheden.
tilføjet af

ak ja

Ja, så det godt, og blev faktsik lidt chokeret, da jeg kender pigen rent perifærisk. Staklen er jo syg
tilføjet af

enig!

Jaah så det også
forstår ikke hvorfor de vælger, at sende sådan en udseendelse. I det, det inspirerer piger/fyrer med spiseforstyrrelse til at træne og sulte sig endnu mere.
Jeg træner dog selv hver dag, og går meget op i hvad jeg spiser, men det er på grund af min dans.De har ingen grund til at træne så meget, ham den ene var direkte grim af at træne så meget.
tilføjet af

Sådan ''nogle''

ïk værre end dem hvis liv består af
Deres kæreste/mand
Deres barn/børn
Deres Job
Deres hund
Ved du hvad, at leve et sundt liv, at leve enkelt og fokuseret er sgu lyken for nogle mennesker!
De er nok mere bevidste om kost end os andre når det kommer dertil. Lur mig om ik de ved hvad optimal ernæring er!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.