7tilføjet af

Rent hjem.....FUP

Programmet Rent Hjem er det rene fup. I sidste program brugte de Coca Cola til at rense kalk i toilettet. Det var et toilet der var mindst 20 gange værre end mit. Har tidligere i dag tømt toilettet og hældt Cola i det. Det kan ikke fjerne så meget som den mindste stribe kalk. De m¨bruge noget vi ikke ser, og det er sgu da det rene snyd. Har også prøvet frisk citron på mine badeværelses fliser, men det duede heller ikke.
tilføjet af

rigtigt

og så er det totalt åndsvagt, to kællinger rende rundt og skabe sig, fup og svindel, utroligt at der er mennesker der ser det program, jeg har endnu ikke set en eneste episode så jeg ved hvad jeg snakker om.
lokumsrens det ved jeg noget om, hæld en liter alm. husholdningseddike i tønden om aftenen og børst efter næste morgen, -- det virker også mod tandsten men tager lidt tid og smager ikke godt--måske skal den have en gang eller to til. til fliserne bruges overskårne løg, hvis det ikke hjælper nok må du i silvan og hente en rense/slibe klud eller to og noget sulfo resten er knofedt.
tilføjet af

Det gyldne lys

Øhhh
tilføjet af

hvad???

fedt indlæg.....Øhh hvad???
tilføjet af

Elsker også

Hvornår???????
tilføjet af

syg i potten

det er dig
tilføjet af

fjollet tv

Det ligner helt klart fjolle-tv for idioter.
Hvorfor fjerne kalk med dyr cola når fx. eddikesyre/eddike fungerer meget bedrer?
Hvis der er seere til det så laver de fjollet tv, så sluk for det.
tilføjet af

ja ja hvad med Kent Kirk

smag dog smag
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.