5tilføjet af

ulykkelig

hejsa
For et par månder siden slog jeg op med den fyr jeg troede jeg skulle leve mit liv med, da jeg fandt ud af han kom sammen med en anden.
nu kommer problemtet så.
1 jeg tænker på ham hele tiden og kan ikke få ham ud af mit hovede selvom det er ved at være længe siden, og jeg går stadig og drømmer om at han var min.
2 jeg har været på date et par gange, og hvis jeg har været lidt sammen med en fyr får jeg mega dårlig samvittighed, selvo jeg godt ved at det har jeg ingen grundt til.
3 her på det sidste er der 3 fyre der har sagt til mig at de er vilde med mig (desværre er ingen af dem noget for mig, og har sagt til dem at det ikke kan blive til noget) men jeg føler mig virkelig som en billig luder fordi der er 3 der er vilde med mig.
er der nogle der kan komme med nogle gode råd til mig, ville jeg blive enormt glad
på forhånd tak :-)
tilføjet af

Lykkelig

Tag du ved besøgstid at gå dig en tur på et sygehus (evt en kræftafdeling), så vil du, når du hastigt ser ind på stuerne, hvor mange patienter kæmper med så alvorlige lidelser, at mange ikke slipper levende hjem, finde ud af, hvor lykkelig du i virkeligheden er.
tilføjet af

lidelser

Hmm det med at skulle gå på et hospital ville nok ikke helt hjælpe på situationen. Selvfølgelig ville man da være glad for at man ikke var det samme igennem som evt. kræftpatienter, men tror ikke helt at det ville løse problemet.
Ærligt set udefra skulle du give slip på ham. I det hele taget ikke tænke sødt om ham, da han ved at komme sammen med en anden (samtidig med dig) viser, hvor lidt du egentlig betyder. Han er ikke det værd uanset hvor sød dejlig han var.
Spild ikke din tid eller tanker på ham mere, og tillad dig at komme videre.
Nyd livet.
tilføjet af

Test

Jag kan inte danska.
tilføjet af

et par råd...

Hej singel,
Vedr. 1, se mit (mng) svar til A&W under kategorien 'ensomhed'.
2&3 For det første skal det lige slås fast at du ikke er en billig luder bare fordi nogen er vilde med dig - om du så havde haft sex med dem alle tre - du er jo single nu. Når det så er sagt skyldes dine følelser jo nok at du ikke helt har sluppet ham endnu - måske tænker du inderest inde stadig på ham som om i ender samme igen. Jeg tror at din reaktion med at slå op med ham var den rigtige, og det er nok det du skal prøve at erkende - også med hjertet. Det kan godt være at du stadig tænker på ham, men samtidig må du også være ret gal på ham.
Mange vil sikkert råde dig til at glemme ham, og det er jo udemærket hvis det kan lade sig gøre, men det er jo ikke noget man bare kan gøre fordi man har bestemt sig til det. En måde jeg synes virkede lidt da jeg selv var ulykkeligt forelsket var at prøve at blive interesseret i en anden, ikke bare en tilfældigt udvalgt pige, men f.eks en rigtig lækker filmstjerne eller lign - som man selvfølgelig ikke kan få, men som måske alligevel kan vække lidt begær hvis man ser dem i en film eller lign. Det hjælper en til at overbevise sig selv om at man faktisk godt kan blive tiltrukket af andre, og det bliver man lidt mere optimistisk af.
Håber det kan bruges,
hilsen Dodi
tilføjet af

Hej

Du er fandme ikk en luder baby vil du bolle med mig jeg er 56 år bor i Værebro Parken nr.36 stuen dør 2 til venstre min diller er 21cm og har sort langt fedtet hår jeg har et lille problem med Akohol. Men kan klare til meget min lejlighed er ikke så stor mem der er stor nok til os to honey jeg skal bare lige have dit nr. Og så rings vi ved du lyder virkelig intersant mvh Åge jensen.!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.