6tilføjet af

Caroline vinder

Altså jeg mener Caroline Wocnisckie vinden kampen imod Henin.
Jeg ved godt at Janteloven er imod kampens udkom men håber på at der er nogen som ved at sport koster et indsats.
Må¨ Wozniaki vinde kampen
Klaus
tilføjet af

slidt

den søde pige har slidt sig ihjel inden hun bliver 20
tilføjet af

Je håber på¨at hun vinder

Men jeg vil elske hende fordi hun er hvad jeg elsker mig.
Klaus
tilføjet af

Caroline mangler lidt endnu

Helt nøgternt set, når vi nu tager klaphatten af, så er Justine Henin en bedre tennisspiller end Caroline Wozniacki. Wozniacki taber i 2 sæt til Henin i nat, det tør jeg godt "garantere".
For mig har det ikke noget at gøre med Janteloven og at jeg vil "jorde" Caroline, for hun hører bestemt til i top-10; der er bare 4-5 spillere i verdenstoppen, som har et større repetoire og ikke mindst langt mere erfaring, det er kolde facts.
Caroline kan dog komme i samme klasse, når hun udvikler sin serv og sit netspil, så tror jeg personligt vi har en ny dominerende verdensetter, der vel at mærke er DANSKER,
Sidste ord var henvendt til de skabs-svinehunde, som de seneste uger har haft en masse nonsens og grimt at sige om polakker.
Om et par år kan vi være ekstra stolte af Caroline, hun bliver den nye ambassadør for vores land, om ikke på højde med Michael Laudrup, så deroppe af.
tilføjet af

hmm er åbenbart ikke i nat

Har set lidt nærmere på Sony Ericsson WTA Tours hjemmeside og Miami Open, det er vidst først i morgen, Caroline og Henin skal spille...så håber jeg sgu enten TV2 Sport, TV2 Sport HD, Eurosport, Eurosport HD eller Eurosport 2 sender kampen. At se, hvordan Caroline spiller mod Henin vil jeg godt ofre nogle nattetimer på 🙂
tilføjet af

Ranglisten er plat og svindel.

Caroline er en glimrende tennisspiller, men hører absolut ikke hjemme hvor hun er pladseret.
De stort set eneste turneringer hun gør sig bare nogenlunde gældende er de såkaldte små turneringer, hvor stjernerne end ikke engang gider, der kan hun brillerer, der er de første 50-75 damespillere der kan slå og vinde over hende.
Hun rangerer som nr. 2 på en rangliste, der end ikke engang er det papir værd den er skrevet på, hun taber den ene kamp efter den anden, men alligevel rykker hun frem på listen. Den er en gang plat og ubrugelig liste, som ikke har noget med virkeligheden at gøre. 😃
tilføjet af

Fup, topliste

DET ER FAKTISK IKKE ENGANG LØGN.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.