5tilføjet af

når jeg bliver 40 er jeg færdig med hf og hvad så ??

Jeg er 38 og læser hf.(Ikke haft mulighed før nu).
Når jeg er godt 40 er jeg færdig med min hf og hvad så❓har tænkt lidt på sygeplejske men er måske lidt gammel❓Det skal ikke social og sundhedsass. Der må gerne være lidt gang i den , har du nogle forslag???
tilføjet af

Benhårdt

Sygeplejerske er et benhårdt studie. Arbejdet efterfølgende har skiftende vagter og er ligeså benhårdt som studiet.
Du kommer hovedsagligt til at arbejde i en hønsegård hvor rangordenen bestemmes af hvem der hakker mest på de andre.
Hvad med at hoppe helt over i en anden boldgade og læse til arkitekt?
Eller ejendomsmægler?
Eller skolelærer?
Eller.... Ja, det vigtigste er at lade være med at begrænse sig, og finde ud af hvad der kan interessere dig, ikke kun i et par år, men i mange år fremover.
Held og lykke.
tilføjet af

Jaja, rolig nu

Hej,
Jeg kender mange sygeplejerske, og selvfølgelig skal man arbejde for pengene, men så hårdt virker det nu alligevel ikke. Man hører meget dårligt om arbejdet som sygeplejerske, men folk glemmer oftest at arbejdet også er stærkt tilfredsstillende. Det er, til forskel fra arkitekten (vil jeg mene), et meget nyttefuldt arbejde som skattes højt af patienterne (I langt de fleste)
Og Mht. sygeplejesker, så er der jo meget stor forskel på deres arbejde - alt efter deres egen interesse. Arbejdet som operationssygeplejerske er f.eks. langt fra det samme som på en psykiatrisk afd.
Så har du et umiddelbart ønske om at blive sygeplejerske, så spring dog ud i det.
W, stud.med
tilføjet af

læser selv til sygeplejerske

Jeg synes ikke at studiet er så hårdt, som det bliver gjort til. Selvfølgelig er det noget andet end gymnasiet, hf mv, men det her er jo også en videregående uddannelse, så selvfølgelig skal kravene være højere. På den afdeling hvor jeg er i praktik, føler jeg, at sygeplejerskerne har det godt med hinanden, også selvom en af dem er oversygeplejerske, så det der med rangorden, kan jeg ikke rigtigt følge. Naturligvis er der skiftende vagter, det er da også det jeg frygter mest når jeg bliver færdig, men hvis det er sygeplejerske man vil være, må man bare tage det med.
I min klasse er der flere på omkring de 50 år, så det er ikke for sent for dig at begynde...
tilføjet af

re:anna-lise

Hej anna-lise.
Hvis du har en drøm om at blive sygeplejerske, så synes jeg du bør opfylde den uanset alder. Jeg kan fortælle dig at på medicinstudiet er der enkelte individer der starter efter de er 30 og endda 40! Så alder skulle absolut ikke være en hindring for dig.
Noget af det bedste ved sygepleje/læge uddannelsen er de mange muligheder man har bagefter. Du kan f.eks. videreuddanne dig til intensivsygeplejerske, operationssygeplejerske eller anæstesisygeplejerske - tre specialer med gang i.
God fornøjelse.
tilføjet af

LANGT FRA SLUT!!!!

Hej Anna-lise
Du er langt fra slut! tænk på at du først skal pensioneres om 25 år det sætter tingne lidt i perspektiv ik!
Da min mor var 40 begynte hun på pædago udd og har aldrig haft problemer med at finde arbejde! i år (nu 50år) er hun lige begynt at læse pysk. sååååå pjat med dig du har mange mange gode år i dig!!!
Du skal bare klø på og blive sygplejeske!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.