9tilføjet af

Scenen er din.

På tv2 har der de sidst mange fredage kørt et underholdningsprogram der blev kaldt Scenen er din.
Programmet blev bygget op stort set ligesom vi har set det mange gange før med diverse indledende runder og en finale.
Undertegnede var meget overrasket over den høje standard og var da også enig i 3 ud af 4 vindere, hvorimod jeg overhovet ikke har kunnet forstå vinderen i "Comedy".
Et totalt mangel på talent blev fredag efter fredag belønnet med videre deltagelse i showet, et totalt kikset konsept "Lone Jensen" hvad sker der i hovedet på de dommere ?
Hvordan kan man overhovedet i et seriøst program invitere Terese Glahn til at være dommer, kvinden har jo ligget under en sten siden hun blev født !
Hun virker jo slet ikke som om hun aner hvad hun laver, og giver karakterer efter forgodtbefindende.
Det er lidt synd at deltagerene ikke får de proffesionelle dommere de egentlig har brug for men okay, sådan skal de der programmer jo skrues sammen.
tilføjet af

Ak ak ak

Jeg har selv skrevet indlæg om dette rædselsfulde show, men det er som at slå i en dyne ...jeg tror sgu at TV2 har leveret det folket vil have!
"Vi er alle vindere" synes at være ideen med showet. Sjældent har man givet karakterer lavere end 3. Små 13-årige med skingre stemmer der kaster sig ud i store kærlighedssange på et sprog de ikke mestrer - hvor sødt, hvor flot, de skal have et 5-tal!
Hende Terese er ulidelig, men de to andre er ikke bedre. Etta Cameron kunne skiftes ud med et skilt med tallet 5. Mads Vangsø der tidligere har ført sig frem som anarkistisk friskfyr-agtig radiovært lyder falsk med sin begejstrede måde at sige "fedt" "flot" og "sejt".
Hvorfor er der ikke plads til kritisk sans i "scenen er din"? Synes faktisk at dem i "Stjerne for en aften" fik en seriøs og realistisk respons på deres optræden. Det her er bare til at skrige af grin over...
tilføjet af

Lone Jensen

Humor er jo svært at definerer, hvad du synes er sjovt er jo ikke sikkert at jeg finder ligeså sjovt.
Jeg var ved at brække mig af grin over Susannes indslag som Lone Jensen. Jeg synes også at Therese Glahn bare er pragtfuld og mener også at hun udfyldte sin plads som dommer fint.
Komikere som Linie 3 og Thomas Wivel kan jeg overhovedet ikke se noget morsomt ved. Humor kan ikke diskuteres efter min mening.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Min mening

Jeg er helt enig i at humor kan diskuteres.
Efter første udsendelse boycottede jeg det totalt.
1)bubber er som altid ulidelig! Han skal hele tiden 'røre' ved deltagerne og tale med den der overpeppede stemme.
2) Terese Glahn er som altid ulidelig! Aldrig har jeg kunnet snuppe hende. Jeg kunne heller ikke se det der kønnenes kamp på tv3 fordi hun var fæl.
3)Etta er som altid ulidelig! Aldrig kommer der et negativt ord ud af hendes mund. Folk melder sig ikke til sådan et show for at blive slikket i røven, men for at blive bedre til det de gør, og forhåbentlig vinde.
4)Showets komcept er godt. Jeg synes det er en fed ide. Men det er en skam at det går galt for tv2. Jeg er af den opfattelse, at dr havde kunnet gøre et bedre stykke arbejde. Men de havde nok dummet sig og sat GYSELIGE Natascha Crone på. Brr....
tilføjet af

Ingen spænding - aftalt spil

Jeg synes problemet med hele det show er at vi alle vidste hvem vinderne blev. Der var ingen spænding. Alle dommerne (på nær gæstedommerene) havde jo deres favorit og sad og ventede på ham eller hende, så de ku give top karakterer. Etta havde den tjans der hed: "Det skal ikke være alt for gennemskueligt så jeg giver 5 point næsten hver gang" - så det ikke så ud som om at det hele var aftalt spil ! Meget uprofessionelt af TV2 synes jeg, showet er godt nok. Men selve dommer-delen var for dårligt ! En løsning ville måske være at man havde helt andre dommere i finalen, dommere som ikke kendte til deltagerne.. Så ville vi måske få lidt mere spænding !
tilføjet af

hold da k.............

"hold da kæft de var skide fede!!!fr.et glad et sind:-)
tilføjet af

er helt enig...

jeg er helt enig med bulderfnis."humor er svært at definer!!!
"men jeg fandt fantastik godt med susannes humor.hun var skide go´mand:-)
tilføjet af

det er...

nej,hold nu op anonym2.det er jo kun en udsendelse der visses for seerne...
gløædelig jul til dig anonym2.fr.et glad sind:-)
tilføjet af

hejsa.. et svar fra mig

jeg synes du har ret.. især på det punkt, hvor hende i comedy vandt. jeg fattede det simpelthen ikke, og jeg synes overhovedet ikke hun var sjov, men spørsgmålet er jo, om vi overhovedet har samme humor allesammen? det hr vi jo ikke, og det er derfor vi ikke forstår det,... men hende simone der vandt junior sang, var godtnok AMAZING...
tilføjet af

Simone

Jeg er helt enig i at hende simone er helt fantastisk, og jeg synes helt klart hun fortjente alle de 5-tal hun fik.. Men dommerne var ellers helt latterlige, og gæstedommerne var endnu værre. Simone var den eneste rigtige der vandt efter min mening..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.