6tilføjet af

Problem ??

Hej alle sammen, jeg tror jeg har et problem (måske)...
Det startede med lidt hash og speed det kunne jeg forholde mig til, men nu jeg har også prøvet rygeheroin og hvis ikke jeg ryger det hver dag får jeg det mærkeligt (ryster og får kvalme og koldsveder)er det unormalt❓Kan jeg være blevet afhængig❓Det håber jeg ikke...
tilføjet af

KLOVN

Du er en stor klovn, hvorfor fanden holder du dig ikke fra den slags. Fuck hvor bliver jeg sur på jer misbrugere. I er et stort problem for samfundet.
tilføjet af

dumme.....i

Sig mig engang sidder du og tager pis på det hele.. Der er ingen mennesker (uden undtagelser) der kan værer så dumme... Jeg tror ikke engang du eksisterer.............!! Og hvis der er en lille minimal chance for at du "rigtig", så er du sku fortabt...........
tilføjet af

Ja!!

Hej med dig.
jeg er ked at at skulle sige det til dig, men ja jeg tror du er blevet afhæning af det skidt "desværre" hvis det bare var det du villa ha svar på så er det jo ikke fordi du ønsker at komme ud af dit misbrug. men jeg syntes helt ærligt at du skulle søge hjælp med det sammen. ikke i morgen med nu. måske kan du "redes"
du skriver ikke hvor gammel du er ?
jeg havde en mor der var misbruger og hun døde for 5 år siden i en alder af kun 41 år.- vil du ende som hende? nej vel, så se at komme ud af det med det sammen.
bekymret tanker fra mig
tilføjet af

!!!

Denne er mest til jer andre der har svaret! Hvordan fanden kan i tillade jer at svare sådan til et mennesker der søger hjælp!? Et misbrug er ikke en skam! Og da slet ikke når man selv kan se at man har et problem! Mit råd til dig er at du bør tage kampen mod trængen op selv, eller endnu bedre søg støtte hos en person du kan stole på! Det kan lade gøre, og det snarest muligt inden det ødelægger nogle ting i dit liv der virkelig kan være svære at vinde tilbage! Held og lykke!
tilføjet af

Til KLOVNEN

Du er sgu en kæmpe selvcentret KLOVN
tilføjet af

Søg Hjælp

Hej Kong Artur.
Du er blevet afhængig, jeg synes du skal gå til din læge hurtigst muligt. Da det ikke lyder til du er begyndt at lave krimalitet, og ikke skal tænke på at have stjålet fra andre mennesker. Så dine muligheder for at holde op er ret store. Så skal du finde tilbage til dine gamle interesser, det du har kunne lid at beskæftige dig med førhen. Men du er nød til at komme igennem en nedtrapning, og hvis du kan komme væk i en periode defra hvor du bor, vil det være godt for dig.
Held og lykke.
MVH.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.