2tilføjet af

Kriminalitet.

Det er for nemt at være kriminel i Danmark. De bruger beskidte metoder , truer , bruger gerne vold. Laver bander , organiseret kriminalitet. Vi skal have et fængsel , hvor militær folk opdrager dem. Man stjæler bare en bil ,( man stjæler pengepunge - børn og unge fra Rumænien - i København) . Kommer fra et andet land , man vil begå kriminalitet , stjæle. Mange mennesker bruger vold , måske overfor nogen de ikke kender , det er bare noget de gør. Kommer med en eller anden løgn , bare for at komme op at slås. Jeg tænker meget på ofrene , de kriminelle griner bare af det hele???? 8 personer er på rov i aabenraa. De vil have en telefon og pengepungen af en person. De bruger en kniv som våben - hvad hvis man selv var offer - døden nær . ????
tilføjet af

Mennersker er ikke for kloge

kender det godt, folk er sku ikke for kloge, Desværre.
tilføjet af

selvforsynende

Jeg har altid sagt, at hvis kriminelle skal mærke at de bliver straffet, så skal det være en straf at komme i fængsel. Og ikke en feriekoloni.
Jeg kan kun sige, jeg ikke selv har været i fængsel, så jeg taler ud fra hvad jeg har set og læst.
Et fængsel, med internet, fjernsyn, køleskab, o.s.v. på værelserne og mad i munden, jamen det er for mig ingen straf.
Hvis man har lavet noget og skal straffes for det, ville man så ikke overveje engang til om man vil lave den kriminelle handling, hvis man kommer ind og er nød til at arbejde for føden. Altså hvis fængslerne er selvforsyende. Så skal alle lave noget for at yde til mad, el, varme, licens (fjernsynsstue som priviliger for dem der ikke er på stoffer eller kan opførere sig ordentligt)tøj, sko, o.s.v. men ikke luksusting, som internet.
Tænk også på hvad der kunne spares ved det. og der er alligevel nogle firmaer som får lavet noget i fængslet alligevel. Så det er jo bare og udvide det og tage priviligerne fra de kriminelle. De vidste jo at det de lavede var forbudt, så det kan jo ikke komme bag på dem at de skal straffes, og hvis de brokker sig over straffen, jamen så ligger det dem jo frit for at lade være med at være kriminel.
Ville det være muligt at lave et sådan fængsel, hvis ikke politikerne er så pædagoforskrækket, og ville det holde nogle fra at lave noget kriminelt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.