5tilføjet af

Morgenmad: En halv grapefrugt

Jeg har fået konstateret sygdommen PCO der gør, at jeg ikke kan forbrænde kulhydrater til energi, derfor bliver de til fedt i stedet, så jeg er overvægtig. Jeg må ikke spise for meget frugt og rugbrød, og må slet ikke få alm sukker, havregryn, kartofler, ris, pasta, og visse grøntsager som fx majs og gulerødder.
Jeg har været hos en pco-ekspert og få en kostplan, som jeg synes er lidt mærkelig. Til morgenmad, en halv grapefrugt og intet andet. Og hvem er det så lige der bliver mæt af det? I løbet af formiddag og eftermiddag, to stykker rugbrød med noget kød på. Over hele dagen en håndfuld nødder, og til aften kød eller fisk og en MAAAAAASSE grøntsager, MUMS siger jeg bare! Jeg kan godt lide grøntsager, men nyder ikke ligefrem at skulle leve af det dødsyge bras alene!
Jeg træner meget, og har også fået at vide at jeg skal gøre det. Synes i ikke der er alt for lidt mad på den kostplan? Det er jo klart man taber sig, hvis man bare sulter!
Det sjove ved det er at hos en anden pco-ekspert har jeg fået direkte modsætninger at vide med hensyn til kosten, og hvilken træning jeg skal lave. Er der nogen andre her inde med PCO? Hvad spiser i, og har i tabt jer? Jeg synes nogen gange det lyder som et rent gæt de såkaldte eksperter kommer med, og hos den anden ekspert var jeg tilsyneladende med i en forsøgsgruppe, da kostplanen var helt ny, og afprøvet på hele 30 mennesker over ca. et halvt år, wow! Det var vist atkinskuren han havde fundet frem, for jeg skulle bare æde og æde og æde fedt, æg, ost, smør, bacon og fedt kød dagen lang, fra morgen til aften. Men jeg kan jo godt blive lidt bekymret for fx kolesteroltallet, og har overhovedet ikke lyst til at hælde alt det fede lort ned! Kan det virkelig være rigtigt man bare bliver sat på, som sådan en førsøgsperson? Jeg synes det er for meget!
tilføjet af

svar.

Mht. din medvirken i et forsøg, har du jo ret til at sige nej, der er ingen der kan tvinge dig.
Men jeg ville også blive lidt bekymret, for mit kolesteroltal med den kost.
Mht. til det du skal indtage nu, er det faktisk mere end jeg spiser på en dag, og jeg er ikke på kur.
Tror måske du har vænnet dig til, at spise alt for meget.
tilføjet af

Nej

men min veninde har pco, og hun spiser ikke grape til morgenmad.
Mon ikke du kan finde de nødvendig råd her
http://www.pcoinfo.dk/
tilføjet af

okay

Jeg vil lige sige at det altså ikke er normalt at spise så lidt. Min normalvægt er omkring 90 kg, og min storesøster på højest 60 kg spiser mere end det, og hun er langt fra overvægtig.
Med hensyn til forsøget var det fordi han ikke havde fortalt mig at det kun var et forsøg, det var noget jeg selv læste senere, han ville jo ikke have jeg skulle vide det. Desuden synes jeg bare det er for dårligt man får så forskellig information, altså ved de det eller ved de det ikke? De må da vel kunne blive enige om et eller andet, når det er den samme sygdom de har med at gøre.
tilføjet af

pco

Hejsa, nu ved jeg ikke om du har fået hjælp vedr dine spørgsmål med pco?
Jeg kan se at indlægge er fra 2008, mon så du har fået yderligere hjælp.
Men jeg synes at du skal melde dig ind på den her hjemmesiden. www.pcoforum.dk de kan sikkert hjælpe dig.. :)
Held og Lykke.
tilføjet af

PCO kost

hej jeg vil råde dig til at komme ind på www.PCOforum.dk der er der en der hedder stine som køre kost kursus og der sulter man bestemt ikk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.