6tilføjet af

Mavemuskler

Er der nogle som kan give nogel gode råd til hvordan man får flere og synlige mavemuskler.
Hilsen Daniel
tilføjet af

Mavemuskler...

Mavebøjninger, mavebøjninger, mavebøjninger..Atter mavebøjninger..Ej, joke! Så slemt er det ikke!
Men du skal lave mavebøjninger min. 3 gange om ugen. Husk at pres dig selv, bliv ved selvom du er ved at dø. Efterhånden kan du lave flere og flere, så sætter du bare antallet op.
Hvis du gør det i en måned, kan du begynde at se resultater. Hvis du fortsætter, skal det nok komme...
Der er tre muskelgrupper du skal træne. De lige, de skrå og de nederste..
For de lige ligger du på rygge på gulvet med bøjede ben..
De skrå: For at træne venstre side, skal du lægge højre ben over det venstre, og så løfte overkroppen skråt op mod dit knæ. Det samme gør du med højre side, bare hele stillingen modsat.
De nederste: Du ligger på ryggen, benene holder du samlet LIGE op i luften. Med hænderne kan du eventuelt holde fast i underkanten af en radiator eller sådan (bare for at støtte). Så løfter du benene LIGE op i luften, sådan at numsen løftes lidt fra gulvet. Ikke noget med at svinge frem og tilbage med benene... Igen, fortsæt selvom det er hårdt!
Hvis du gør det så tit som jeg siger og knokler med det, lover jeg dig det kommer (snakker af erfaring)..
God fornøjelse :)

MVH.
Michelle
tilføjet af

Flere råd..

Hey Daniel!
Hvis det er for hårdt i starten at træne de lige mavemuskler, så nøjes med at kun lige løfte skuldrebladene fra gulvet, så kan du senere hen prøve om du kan løfte overkroppen mere fra agulvet.. held og lykke med det.. Hvis jeg var dig, vil jeg hver aften tage ca. 5*10 mavebøjninger når du ligger i din seng, så husker man det, og faktisk har man en rigtig god fornemmelse når man skal til at sove!!!
mvh. Since
tilføjet af

Maven

Det er godt nok de Michelle siger, men pas på når du træner den nederste del af maven, at du holder din læn i gulvet! Du kan nemt overbelaste ryggen på den måde, og burde egentlig ikke udføres af en, undskyld udtrykket, "nybegynder". Når du træner den øverste del, skal du "rulle" op, da det ellers bare "spænder" i maven og det giver ikke så meget. Du skal gøre dine mavemuskler så lange som muligt, og så korte som muligt. Det gælder faktisk alle øvelser. Go' træning.
tilføjet af

tjah

Som de andre siger.. Mavebøjninger, og udholdenhed... Gå evt. i et træningscenter og få et par råd...
Laver selv 200-300 om dagen, men mest pga. stemmetræning..
tilføjet af

Jep...

Lav mavebøjninger, det fremhæver dine mavemuskler og styrker ryggen...
tilføjet af

- fedt

Du skal samtidig dyrke konditionstræning, så du forbrænder det fedt der ligger over musklerne. Ligegyldigt hvor store muskler du har så hjælper det ikke hvis de ikke kan ses for fedt:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.