10tilføjet af

Moderation/ censur hvor er forskellen?

Når SOL's slettere sletter indlæg på disse sider, sker det vist ofte mere ud fra egne ideologier, end hensynet til debatten i sin helhed.
Mon ikke der kunne laves et system, hvor indlægene indstilledes til sletning, eller man kunne klage over uberettiget sletning?
Jeg har for nylig set hvor tilfældig slettepennen er når det gælder sletning af indlæg.
Det kan meget vel være moderation ikke er til debat, men principperne for moderation og reglerne om hvad der er rimeligt at slette bør vel være det ellers er der jo ganske simpelt tale om censur og er det i det hele taget tilladt?
tilføjet af

Noget nær det samme spørgsmål

Stillede jeg omme på en af disse sider.... Men det blev på mystisk vis "tryllet" væk.. 😮😃...
KanhellerIkLiPasta, jeg ved godt hvad det er for en side du mener, det var den tråd der Bla. omhandlede indsamlingen til Afrika... der blev der slettet temmelig voldsomt, efter MIN og også andres mening uden væsentlig grund, og sjovt nok var det de "blå" der fik sig et fur.. Det får lige en´ til at tænke, ikke??.. 😃
Men du har ret... Moderation/censur.. Hvor og HVAD er forskellen?????.. 😮😉😃
tilføjet af

Forskellen er

IKKE til at få øje på....
Jeg tror at moderatorens (Hvem fanden det så egenlig er og hvilke kriterier der ligger til grund for at få dette hverv..??) helt personlige holdninger til emnet der får ham eller hende til at trykke på "Delete" knappen...🙁🙁🙁
tilføjet af

undskyld

jeg klagede, som forsøg, over et indlæg hvor der absolut ikke var noget at klage over, meeeeen det blev slettet, undskyld igen
tilføjet af

Moderation er ikke til debat.

Sol er en privat hjemmeside. Det er ejeren af denne hjemmeside der bestemmer retningslinjerne helt suverænt Lovgivningen skal naturligvis overholdes, men der er dog ikke en lov der påtvinger ejere af private hjemmesider at publicere hvad som helst.
På Sol slettes der efter givne retningslinjer som du kan læse mere om via link herunder, der er også mulighed for at kontakte redaktionen direkte og udenom debatten. Jeg kan kun anbefale dig og andre at følge link.
http://www.sol.dk/support/debat/
Jeg kan berolige dig med at egne ideologier, meninger eller holdninger ikke er grundlag for at slette indlæg.

Jeg kan som en sidebemærkning tilføje, at jeg godt ved hvilket indlæg du hentyder til. Indlægget der blev slettet overskred meget groft reglerne for sol debatten, desværre er det sådan, at påhæftede svar også slettes når der slettes indlæg, så det på den måde kan ske, at der slettes indlæg der ikke overskrider reglerne, men de slettes blot fordi de er vedhæftet et der gør. Det kan opfattes uretfærdigt, men i den forbindelse kan jeg opfordre til at undlade at svare den slags indlæg. Indlæg der tydeligt overskrider debatreglerne bør selvfølgelig ikke have lov at stå så længe, at de kan trække så mange svar som i dette tilfælde, det kan dog ske, da debatten ikke er overvåget konstant
Jeg håber dette gav dig lidt indsigt og forståelse. Jeg vil samtidig bemærke at yderligere kommentarer må sendes via det link jeg henviser til ovenover.
tilføjet af

Kan kun sige det igen

log ind på http://www.ernstjensen.dk der er ikke noget moderatorpoliti og redaktørerne (som en moderator hedder der) er synlig og kan kontaktes
tilføjet af

SOL logo

Hej NnM!
Jeg så det med yderligere kommentarer. Jeg vil stadig ikke debattere nogen specifik moderation, men det generelle. Derfor skriver jeg igen her, da jeg er af den opfattelse, at det vil være oplysende for de fleste og måske hjælpe med at sætte begreberne på plads.
Hvem NnM så end er.
Svarer du i ovenstående på SOL's vegne? Jeg spørger fordi at jeg i et indlæg fra en anden debattør, fra d. 15-5-2010, så følgende svar (nedenstående)
Hej bombarellus
Ja.
Hvis en person svarer på redaktionens vegne, vil der være et logo bag brugernavnet som her.
Hvis der ikke er logo bag, er det ikke på redaktionens vegne.
Mvh
Janich Rasmussen
Webmaster, SOL.dk
Det Logo er der jo ikke, ved dit, men det er nok godt nok alligevel!!

Se der er jo forskel på at give retningslinjerne for en debat og så bestemme hvad der skal stå i den. Jeg vil ikke her komme ind på nogen bestemt person, men blot antyde at jeg kender mindst et par debattører, som startede tråde på meget værre ytringer en den værste i det indlæg vi begge hentyder til. Trods adskillige og vedholdende klager blev vedkommende ikke stoppet, tværtimod blev klagerne ofte slettet eller i bedste fald ikke besvaret.
Jeg kan bestemt ikke være uenig i retningslinjerne, især ikke nr 8, som jeg tillod mig her at vedhæfte:
8. Ha' det sjovt med andre, ikke på bekostning af andre!
Denne regel burde vel være essens i en debat, men den betinger vel ikke at man ikke må give/ modtage råt for usaltet. Jeg emner hvis jeg skriver et provokerende indlæg, må jeg da også tage de lussinger det måtte medføre, men der er jo selvfølgelig et stykke derfra og til at svine hinanden til.
Angående den opfordring om ikke at skrive alt med stort, kunne jeg ønske, det var muligt at skrive med kursiv, hvis man vil fremhæve noget og muligvis også understrege, da det ville give nogen dejlige muligheder for at præcisere uden at det i stedet kommer til at virke negativt, ligesom det ville gøre det nemmere at forme en bemærkning til så den ikke så nemt misforstås, og til sidst ville det gøre det nemmere at tilføje en bemærkning med et "glimt i øjet".
tilføjet af

Alt er tilladt

Eniro ejer denne side og de bestemmer, hvad de vil have distribueret. Det er du nødt til at forholde dig til.
Desuden, så er der hele tiden folk, der galber op om at de får slettet "holdninger". Det er nok muligt, men det er sgu nok fordi de er omsvøbt af et sprog, der hører til i en kloak og befængt med diverse eder og skældsord - ikke mindst efter andre debattører.
Kan du ikke lide lugten i bageriet er der masser af andre muligheder på nettet, så er det bare med at finde et forum der vil finde sig i dig og dine "holdninger".
Jeg har iøvrigt ikke oplevet, moderation ikke er til diskussion, hvis du flytter den væk fra debatten. Prøv en mail.
tilføjet af

Det er "hvem der gider gratis"

😉 Det er ikke noget, de får noget for.
tilføjet af

Jaså, du kan berolige?

Og hvem er du så? Hvis ikke der er Eniroetiket på profilnavnet, tillader jeg mig at se bort fra din belæring og oplysning. Der er ikke nogen garanti for, du kan garanterer mere end jeg kan.
tilføjet af

Er du ikke ved at gå helt i selvsving?

Det kan godt være Eniro ejer, men hvis man inviterer gæster bør man vel også behandle dem ordentligt.
Der er nogen der, uden at blive slettet, kan svine folk til i timevis,uden at blive slettet. Se selv hvordan folk der har lidt for meget på sidebenene den ene gang efter den anden må stå for skud, de er dog ikke de eneste eksempler, men dem man tiest ser.
Andre kan skrive noget der ikke krænker nogen bestemt, men måske har en lidt forkert tone eller er lidt skarpt, de bliver slettet næsten omgående.
Har du forresten selv været en tur i kloaken, jeg synes det lugter lidt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.