7tilføjet af

kan man fryse en k-salat

Hej alle sammen.. JEg skal lave nogle sandwich til en fødselsdag i morgen,men har købt alt for meget tunsalat og æggesalat.. så ville høre om det er nogle der ved om man kan fryse det ned. Har kiget på deres hjemmeside og der står intet. kan i så fald ikke finde det.
tilføjet af

Svar : Fryse k-salat

Nej det kan du ikke,,, Det vil skille af og blive meget vandet .
tilføjet af

Kan de ikke holde sig i ugevis på køl?

Det plejer at være meget konserveret.
tilføjet af

.......

Kun når de ikke er åbnet.. når man først har åbnet dem er det ca 5 dage, og jeg har købt 1 kg bøtter..
tilføjet af

det mager sååå godt

så må du være kreativ ;)
tilføjet af

Forstår det ikke

Du har lavet sandwich til en fødselsdag og har derfor åbnet en 1 kilos bøtte. Er det korrekt? Nu har du så meget i overskud af det ikke kan spises på 5 dage? Hvis i bliver mere end 4 til den fødselsdag, så har du smurt for lidt, så smør videre. De skal nok blive spist. De smager jo endnu bedre dagen efter
tilføjet af

nej

tror jeg bestemt ikke vil være godt at fryse ned.
Hvis det var mig ville jeg lave er forsøg-lave en tærtedej og komme k- salaten(evt med lidt extra grøntsager) i med lidt æggemasse og komme det i ovnen til æggemassen er stivnet og bagefter kan den så fryses.
Eller tage og fylde noget optøet butterdej med det, folde det til pakker og så lave dem i ovnen
tilføjet af

Slap af

Der erså meget konserveringsmiddel i det, så du kan roligt lade det stå nogle dage. Det er jo ikke sådan, at det bliver uspiseligt kl 24 på udløbsdatoen. Der er ret store sikkerhedsmarginer på den slags. Brug du den roligt nogle dage efter udløb. Men du skal selvfølgelig ikke ligefrem stille den oven på radiatoren. Har prøvet at fryse, men det er forskelligt, hvordan det går. Nogle gange bliver det grynet, andre gange går det godt nok. Men det kan under alle omstændigheder spises uden fare for eftervirkninger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.