4tilføjet af

stadig ikke ryger!

så er der snart gået en hel uge!ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke savnede at ryge!og til tider er det rigtig,rigtig svært!!men,ville virkelig hade mig selv hvis jeg begyndte igen!!læs allen carrs bog for dem der prøver at stoppe!
tilføjet af

flot

Hold ud... det bliver lettere og lettere for hver dag du holder, og husk lad være med at prøve bare at tage et sug, gør du det er du tilbage i rygernes rækker igen. Held og lykke fremover
tilføjet af

keep on rocking

det er sku' flot af alle der holder op med og ryge. stoppede selv for 3½ uge siden og har fået det meget bedre fysisk. vil anbefale alle at holde op, både for sundhedends skyld og økonomien (20 prince om dagen koster årligt 10800kr.!!!)
tilføjet af

godt gået!

det handler mere om helbred!det er den allerbedste grund til at lade være..kender efterhånden en 5 stk der er døde af kvælning eller blodstyrtning pga af cig og jeg håber ved gud at jeg ikke kommer til at kende flere...
tilføjet af

Tillykke med rygestoppet.

Hej.
Mega flot med dit rygestop. Du skal holde ud. For hver dag bliver det nemmere og nemmere. Og til sidst har man slet ikke lyst mere. Jeg stoppede for ca. 20 måneder siden og kan virkelig mærke forskellen. Jeg tror, den vigtigste motivation for at stoppe med at ryge, sgu er, at man vil leve!!
Jeg stoppede, fordi et familiemedlem døde af rygerlunger. Han døde i respirator og de sidste 8-10 år af hans liv var et helvede. Jeg blev så forskrækket over at se konsekvensen af rygning på nærmeste hold, at jeg besluttede, at mine børn under ingen omstændigheder skulle se deres mor sådan! Jeg holdt op efter at have røget i over 35 år. Det vigtigste faktor var sgu lysten til at leve og angsten for døden.
Noget andet er, at jeg har fået det meget bedre. Ikke mere hoste, ikke flere luftvejsinfektioner, jeg kan løbe, meget bedre blodomløb (ikke flere hvide fingre om vinteren), jeg lugter ikke mere, jeg skal ikke føle mig "ussel" på mit arbejde når jeg ikke skal ryge, jeg oplever friheden ved ikke at være afhængig, fordi jeg ikke længere skal spekulere på, hvornår jeg kan komme til at ryge min næste cigaret osv. osv.
Hold ud med rygestoppet. Vær i stedet god ved dig selv. Gå lange ture. Hold ud og find friheden - og glæd dig over et sund liv.
kh. tojø
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.