10tilføjet af

Mit blodsukker er for lavt ...!!

hjælp...
jeg har igennem laaaang tid været møg dårlig og har egenligt ik tænkt over mit blodsukker før nu.. har købt mig en maskine på apoteket og mit blodsukker er meget lavt.. imorges var den på 3,1 og senere på 5.4 trods indtagelse af mad osv... jeg ved den helst skal ligge over 7.. men den svinger kun mellem 3-4 stykker og op til 6 .. kan det mon være årsagen til min enorme utilpashed.. ????
er der nogen her som kan fortælle mig hva det vil sige at ha lavt blodsukker og hva det indebære.... !!!
jeg så træt af at ha det dårligt i tide og utide og er desperat for nogle svar som jeg kan forholde mig til...
på forhånd tak..
Q35
tilføjet af

blodsukker

sorry der er noget du har fået galt fat i du har ganske alm blodsukker værdier
søg dog læge for din utilpashed istedet for at købe div. apparater.
God Bedring
Q
tilføjet af

prøv en ki

hej jeg ville bare sige du skulle en KINESIOLLOGI det viker bare super godt jeg har kun gode op leverser med det vh slim ps du ville synes om hinne har hun hedder JOAN MEELBY pps mobil er 21927039 du snyder dig selv hvis du ikke prøver det her , ha en godaften
tilføjet af

Det ligger normalt

Når man IKKE har sukkersyge, så ligger dit blodsukker normalt.
Hvis du har sukkersyge, vil du være meget tørstig, og hele tiden tørstig, du vil drikke vand i store mængder, og så vil dit blodsukker ligge over 13- ???
Når blodsukkeret er for højt, så bliver du træt, tørstig, svedeture, hovedpine, og det vil på længere sigt ødelægge nyrer og lever, så vidt jeg husker.
Er dit blodsukker for lavt, så vil du blive dårlig, stort set samme føelse som hvis du har været på arbejde i mange timer og kommer nu hjem dødtræt, så træt at du føler dig virkelig syg, det er den føelse man har i hele kroppen,det er det første tegn på at blodsukkeret er for lavt, det næste trin, er at du ikke rigtigt kan tænke klart, og du begynder at ryste over hele kroppen,Det er nu på høje tid at du indtager en eks. æble juice, mælk eller andet flydende sukkerstof, kroppen kan hurtigere optage sukkerstoffet i flydende form, herefter vil du meget hurtigt komme ovenpå, og du SKAL nu ha' noget at spise, for ellers går det galt igen, men hvis du stadigvæk ikke gør noget, ( eller andre )så vil du nu falde om og gå over i bevistløshed,her jeg jeg så hørt at skulle det ske, så hjælper det, hvis man får smurt honning i munden, men bliver der stadig ikke gjort noget for dig, så kan den sørgende fammilie godt bestille kaffen henne på kroen.
tilføjet af

Mål dit blodsukker

før du spiser.
Og 1.5 time efter at du har spist.
1.5 time efter at du har spist, så har kroppen raget det til sig den skal bruge, og så får du en god måling.
Når du måler dit blodsukker, så skal du efter at du har prikket hul på din finger, lige presse lidt blod frem, og det tørrer du væk, det kan du ikke bruge til din måling, det er først den næste dråbe du nu presser frem, som du skal bruge til din måling.
Tænk på at hvis du spiser hvidt brød ( franskbrød, rundstykker mm ) det giver et højere blodsukker, og naturligvis honning, mammelade,nutella.
Jeg har insulinkrævende sukkersyge, og mit blodsukker svinger mellem 7 - 11, hvis jeg ikke rører søde sager, bare et lille stykke chokolade, kan sende blodsukkeret op på 16.
Det med at du ved at blodsukkeret skal ligge over 7, det passer ikke i dit tilfælde.
Men gå hellere til lægen, der er noget andet galt.
Jo mere du sover, jo mere søvn oparbejder som behov, det kunne måske være der hunden ligger begravet.
tilføjet af

er der nogen her som kan fortælle mig ?

lægen er og bliver den bedste løsning
tilføjet af

søg læge og evt kinesolog

jeg vil sige, at når du har spist, så ligger dit blodsukker perfekt, men jeg vil dog også mene, at når det ligger helt nede på 3,1 så er det i underkanten.
Når du føler dig dårlig, så mål dit blodsukker, for når det er for lavt, kan det sagtens hænge sammen med, at du har det dårligt. Skynd dig at drikke noget med sukker i, men spis derefter rugbrød og lad være med at spise hvidt brød, for det forbrænder du hurtigt igen...
Jeg søgte også læge for mange år tilbage, da mit blodsukker også var alt for lavt og lægen gav mid de råd, som jeg lige har givet dig... Jeg tog så også kontakt til en kinesolog og her kunne hun teste mig for, hvad min krop lige præcis havde brug for af næringsstoffer....
Er man stresset, kan det gå ud over blodsukkeret..
God fornøjelse
tilføjet af

Rosmarin

Rosmarin bademælk fra Weleda som varmt omslag over bugspytkirtlen, i karbad eller rosmarin som thé eller krydderi, regulerer blodsukkeret hvadenten det er for højt eller for lavt.
tilføjet af

HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er der nogen der kan hjælpe mig ??
Er der nogen der ved, hvor man kan købe en sukkersyge maskine eller hvad det nu hedder?
Og hvad vil sådan en koste ?!
På forhånd tak, skriv hvis I ved noget pleaseee!!!
tilføjet af

Du kan købe det hos din læge

Hejsa.... du kan købe det igennem din læge, som også kan vise dig hvordan du betjener det... klart den bedste løsning... hvad jeg ved ligger det på omkring 500-1000kr men jeg er ikke helt sikker...
tilføjet af

Medicinmænd

Hold så kæft hvor er I alle kloge. Der er en som mener at have for lavt blodsukker og wupti - fluks er der op til flere der lige skal forsøge at sælge et eller andet vidundermiddel. Find dog noget at andet at gå op i og så søg læge hvis I er syge i stedet for det her pis......
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.