5tilføjet af

frokost ideer

Hej vi får ca 10 gæster til frokost på søndag, men jeg mangler lidt ideer til hvad vi kan servere. Det bliver meget let til det traditionelle smørebrød, men har lyst til at prøve noget nyt! Nogen forslag???
tilføjet af

tærter

Hvad med grønsagstærter og broccolisalat. Det er da let og anderledes, kan evt. serveres med hvidløgsflûtes til.
tilføjet af

prøv svensk lavkage brød

du tage nogle store skiver toast brød og smørrer med en blanding af laks/tun som blandes med miracle whip æg, smør et lag ,læg et nyt lag bliv ved til du har 6/7 lag du kan også vælge andre slags smørrepålæg når du smør det dagen før kan det stå og trække når du skal servere skal du skære som af en sand kage (nr 2-4-6lag starter du med en halv og slutter med en halv)man kan godt smørre whip på siderne og pynte med røde og sorte støræg
tilføjet af

sommerbuffet

En let sommeranretning:
Kog en let røget skinke (spørg din slagter hvor stor til det nævnte antal personer). Kan serveres varm eller kold i tynde skiver.
Tilbehør:
Frisk salat fra den lille grønthandler, incl. tomater, agurker og hvad du ellers har lyst til. Diverse dressinger efter behov.
Brød:
Friskbagte flutes eller ciabattabrød.
Drikkevarer:
Rød og/eller hvidvin, eller måske ros´e, og sodavand til børnene.
Bon appetit.
tilføjet af

tak!

tak for jeres fine ideer', nu tror jeg´jeg gar fået lidt ny inspiration!
tilføjet af

spørgsmål

Hejsa
den svenske lagkage brød lyder rigtigt spændende, og jeg står netop og mangler inspiration til frokost, men jeg forstår ikke helt, det du skriver i parentes, med nr. 2, 4 og 6 lag?
vil du forklare dig nærmere
venligst Hejop
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.