46tilføjet af

erfaringer med Jysk Diner

Er der nogen der har erfaringer med diner transportable-firmaet Jysk Diner, gode eller dårlige? Hvordan er maden, kom den til tiden, var der nok, o.s.v.?
Deres menu-forslag lyder lækre, men vi kender ikke noget til om maden er i orden.
tilføjet af

Desværre

kender jeg ikke Jysk-Diner,men jeg kender og kan varmt anbefale" Kokken og Jomfruen". De leverer virkelig lækkert og velanrettet mad, og der er mere end nok af den til en bestemt rimelig pris.
M.h.t. levering ved jeg ikke - vi afhentede selv.
tilføjet af

Kok og Jom

Jeg kan kun tilslutte mig dit synspkt. mht. Kokken og Jomfruen. Har benyttet dem flere gange til konfirmation og runde fødselsdage. Lækker, veltillavet mad til en yderst rimelig pris og et stort udvalg. De er på nettet. Fik leveret fra København til Helsingør for 300 kr
tilføjet af

Kan anbefales!

Vi havde stor familiefest den 7. august og fik maden fra Jysk Diner. Det kom til tiden, og vi fik meget detaljerede oplysninger om indhold og servering. Maden var lækker, og alle gæster fik rester med hjem, så der var mere end rigeligt!
tilføjet af

anbefaling

Vi har netop prøvet Jysk diner, og kan varmt anbefale dem, det er rigtig god mad.
tilføjet af

Kan kun anbefales...

Vi har nu flere gange fået fra dem, med stor tilfredshed. Vi har også flere gange prøvet Kokken & Jomfruen, men er slet ikke i tvivl om hvem vi skal bruge frem over...!!!
Fra Jysk Diner er der mad nok, og det smager af noget. Hvor vi desværre syntes at kokken & jomfruens er noget tamt, og så kom de en time for sent engang...
tilføjet af

findes dog bedre i jylland

vi har brugt begge 5 gange og to gange har det været under all kritik, vi fik dog 50 % på regningen første gang. Anden gang kom de 1 time for sent her var vi tydeligvis frusterede..
Jeg har derefter prøvet Gourmetchefen Catering der leverer over det meste af jylland. Har prøvet dem 4 gange og hver gang har det været superdejligt. de er meget professionelle, venlige og laver alt fra buden selv.
www.gourmetchefen.dk
hilsen Lise
tilføjet af

ansat hos gourmetchefen.dk

lad mig sige det kort og godt. prøv det, always gourmetchefen.dk... Ps kunne ikke finde en bedere arbejdsplads er meget glad for at være der...
tilføjet af

Kan ikke anbefaldes

Vi betilte her i søndags (7. maj( fra jysk diner til min konfirmation, og de kom 2 timer forsent med maden, og vi måtte selv ringe flere gange og spørge hvor den blev af, mens vi stod med mange sultne og frusterede gæster. Vi har sendt dem en klagemail, men uden svar. Maden var helt fin, men det andet er under ALT kritik, kan slet ikke anbefaldes hvis du gerne vil have din mad til tiden!
tilføjet af

2 Dele

Har læst indlægene og vil i 2 Dele beskrive min oplevelse:
1) Udvalget er stort og jeg ringede for at for vejledning. Personlet var meget venlig og jeg fik en profesionel hjælp der var til at forstå til min 45 års dag. Det var bare helt i top.
Anden del følger når festen har været.
tilføjet af

dårlig service

De har en meget dårlig service, er nærmest ubehøvlede i telefonen når man vil klage, kom flere timer for sent til vores fest, maden er nogenlunde.
tilføjet af

argh....

vi fik mad den 6. maj til en konfirmation fra Jysk Dinner.. jeg har aldrig smagt så ringe mad. Og jeg var bestemt ikke den eneste der kommenterede det. Kødet var sejt og fyldt med brusk. Indbagt mørbrad...dejen smagte af diesel ! Salaten var uden fantasi og dressing fed som bare.. Flødekartofler uden smag og græske kartofler som var smattede og også uden smag. Forretten som var kyllingesalat var bare for klam. Kødet var presset kylling skåret i terninger.
Desserten var dåsefrugter med tydelig dåsesmag. Måske de har været for gamle. Cremen ovenpå var ihvertfald overskredet datoen... syrlig smag. Den underlige meget hårde skal som frugterne lå i havde et godt tyndt lag mørk chokolade...det gav en smule smag. Ellers var skallen hård som granit. Lidt synd for værterne der jo troede de gjorde en god handel.
tilføjet af

Svar

Hvis du vil have en smagsoplevelse af de større bør du nok vælge et dyrre firma. Men til prisen er det super godt! Overholder altid leveringen, og super service!
tilføjet af

et andet firma

ja det er jo uvilkårligt svært når man kun er gæst...
Og jeg er udmærket klar over at smag og behag er forskellig...men her var der absolut ingen smag ! Og det er jo synd for værterne, når de tror de gør en god handel...
tilføjet af

God mad

Jeg er ikke enig, vi fik mad til min søns konfirmation den 13 Maj og maden var aldeles fin, god smag, pænt anrettet og der var rigeligt, jeg er ikke i tvivl, jeg vil bruge dem igen, jeg har iøvrigt fået en god service hele vejen igennem
Vh Bente
tilføjet af

jamen det er da godt så....

Men det vi fik var noget skrammel. Og jeg ville aldrig nogensinde bestille noget derfra...
det var det simpelthen for ringe til...
Og hvis det er prisen det drejer sig om, så må de jo fortælle en uvidende førstegangs bestiller, at det til 100,- kroner ikke er verdens bedste kvalitet..
Man får hvad man betaler for..jovist, men spørgsmålet er om de har råd til at levere en dårlig vare. Det gir´ ihvertfald ingen god reklame.
tilføjet af

anbefales

Vi har brugt jysk diner mange gange,og kan ikke sætte en finger på kvalitet og service,det lever op til vores forventninger,så vi kan klart anbefale dem
Med venlig hilsen
bent
tilføjet af

modsat oplevelse

Der har jeg så haft den modsatte oplevelse, de var utroligt imødekommende, og høflige
tilføjet af

Kommer vel an på hvad man forventer

Vi har brugt Jysk-Diner ved flere familie-fester, og har ikke kunnet sætte en finger på noget som helst heller. Jeg må sige at det lyder lidt som om at du Karin havde sat næsen op efter den helt store gastronomiske oplevelse til 99 kr pr. kuvert..🙂Det kommer fuldstændig an på hvad man forventer. Men til ganske normale fester og middage ha Jysk-Diner været det helt perfekte valg for os! - Gæsterne har også kun udtrykt stor tilfredshed!
Så kort og godt: Jysk-Diner kan varmt anbefales herfra!
Mvh
Tommy
tilføjet af

SUPER !!

Vi fik en 3 retters Barnedåbsmenu(98,- pr. kuv.) fra dem .Det var fint anrettet og smagte rigtig godt.De skulle komme mellem 1530 -1700 og var fremme kl. 1534. Vi fik fra køkkenet i sorø og bor i haslev
tilføjet af

Super lækkert frokostbord

Havefest lørdag d. 4. august. Maden kom til tiden. Lækkert, anrettet pænt og rigeligt mad. Sammen med ordrebekræftelsen en udførlig beskrivelse af hvilke retter, der var anrettet på fade og hvilke retter, man selv skulle skære ud og anrette. Kan absolut anbefales.
tilføjet af

Det er løgn

Lad mig sige det kort og godt. Hold jer fra gourmetchefen.dk. Jeg har lige sagt min stilling op fordi jeg for anden måned i træk har fået min løn med 25 dages forsinkelse. Deres hygiejne er ikke iorden, vi tilberedte rå kylling og salat side om side og chefen har ikke styr på noget.
tilføjet af

Gourmetchefen Catering

Muligvis leverer Gourmetchefen Catering en god vare, men til gengæld behandler de deres ansatte ad h til. Vi tilbereder rå kylling og salat lige ved siden af hinanden, endda under ejerens tilsyn. Desuden kan man ikke forvente at få sin løn til tiden, men med en minimums forsinkelse på 25 dage. Derefter kommer så at de udbetaler at beløb, som kun svarer til halvdelen af hvad man skulle have haft. Et godt råd er at holde sig fra det.
tilføjet af

god mad

vi fik mad til en barnedåb d. 30. december. Maden kom til tiden, var anrettet pænt og smagte godt. Portionerne var rigelige, så der var nok til en 6 personers frokost nytårsaftens dag.
Jysk diner var en positiv oplevelse.
tilføjet af

kolde kartofler og sejt kød

Vi har idag holdt vores søns konfirmation, aldrig har jeg været ude for noget så ringe mad, reje coktailen var der fyldt med vand i bunden og næsten ingen dressing, de hvide kartofler var iskolde kødet var så sejt at de var næsten uspiseligt, sovsen så tynd som vand grønsagerne var desværre glemt, cholo skålene var så hårde at de faktisk ikke kunne knases, vi bruger ALDRIG JYSK DINER mere[:*(]
tilføjet af

Ej kom on...

Vi fik den. 4 maj mad fra jysk diner til vores datters konfirmation og kan slet ikke forstå at du sidder her og råber højt om kolde hvide kartofler da de stod på listen over en af de ting man selv skulle varme.......Som var meget detaljeret med både tid og varme grader..
Sejt kød vil vi ikke kalde det, den gamle dags oksesteg kunne skæres med gaflen så mør var den.
Vi anbefaler helt klart til hver en tid jysk diner til alle og selv flere af vores gæster har ringet ind til jysk diner og givet deres rosene ord til kontor personalet.
Men hvis du har haft sån en dårlig oplevelse med dem, så har du vel osse taget kontakt til dem, for ellers er du da den dårligste kunde der findes, og dine ord burde ikke tages seriøst.
tilføjet af

tilfreds

har prøvet dem for 2 år siden og var meget tilfreds med det hele og der var også for meget mad ved denne fest!!
tilføjet af

FORVIRRET, hmmm skal holde konfirmation i foråret 2009

Det er rart at man kan gå på nettet og søge på hvilke oplevelser andre har haft. Vi påtænker netop at benytte Jysk Dinner, til vores datters konfirmation til foråret 2009.
Men lige nu er jeg lidt forvirret, vi bor i trekants området, så det ville være herover vi bestiller det fra.
Er der noghen erfaringer herfra dette område, for det lyder som om at alle har haft mange forskellige oplevelser, dog mest positive. Så jeg tror da, også pga af det økonomiske, at vi vælger Jysk Dinner. Men det ville dog bare være så ærgeligt, hvis maden ikke var som den skulle på sådan en dag.
tilføjet af

konfirmation forår 2009

Jeg kan varmt anbefale jysk diner, vi har brugt dem mange gange i min familie. Det er som du selv siger utroligt billigt og super mad. Jeg har kun fået gode tilbagemeldninger tilbage fra mine gæster når jeg har holdt fester og jeg er meget tilfredt med det mad jeg har bestilt. vi fik buffet sidste gang til min 30 år´s fødselsdag og det var super godt og der var nok af det og det var velsmagende. 😃
Bestil selv mad derfra inden konfirmationen og vurdere selv. Det er mit råd... så ved du hvad det drejer sig om.
knus fra sanne mor
tilføjet af

Go oplevelse

Ja, vi har også prøvet jyskdiner.
Vi kommer ud af en stor fam. og har flere gange bestilt udefra og vi er helt tilfreds med maden, smager godt og der er rigeligt.
Vi har fået deres tocanske buffet og nogle af deres mdr. tilbud.
Alt i alt kan vi anbefal jyskdiner.
tilføjet af

Ringe JULEFROKOST

Vi har lige været til julefrokost, og det var bestemt ikke værd at anbefale. Sildene var tørre og det var nærmest bare kastet på fadene og i skålene. Pynten var ringe og kvaliteten som om det var taget op af en spand.
HOLD JER FRA JYSK DINER.
tilføjet af

Peter Få dig et liv

Har også modtaget julemad det var fint!!!Sild er vel Sild om så de kommer fra en spand det er vel den nemmeste måde at marinere dem på og om de så var tørre.Jeg så jeg en fed sild på gaden den anden dag. Ps deres karrysalat var hjemmelavet og smagte pragtfuldt
tilføjet af

Anretning er ikke deres

Det er værten, der hvor du har været. Jysk Diner kan ikke gøre for hvornår dine værter sætter sildene på bordet eller om de kaster dem.
Har selv være afsted med samme leverandør, og haft en god oplevelse med velsmagende mad - ikke mindst flæskestegen var noget af det bedste jeg var udsat for i byen denne jul. Det skal så siges at mine værter er folk der har forstand på at håndtere både mad og borddækning.
tilføjet af

Det lyder som en løgnhistorie

Jeg tror ikke du ved, hvordan mad skal smage.
tilføjet af

Kolde kartofler kan kun være din egen skyld

Du havde da ikke forventet de skulle transporteres og HOLDES varme???? Folk kan ødelægge hvad som helst, hvis de ikke ved, hvordan maden skal hånteres
tilføjet af

kan kun anbefale

Jeg har kun haft positive oplevelser med Jysk Diner.
Fik mad til personale julefrokost, alle roste det, og det var bare super.
Fik 4 retters menu Nytårs aften, oksemørbrad der kunne tykkes med øjenlågene, og jeg skulle kun lige varme de flødebagte kartofler og stegen. Der var udførgelig beskrivelse med, hvad jeg skulle gøre ved maden.
Det var perfekt og der var masser af det.
Vi skal holde konfirmation til april, og der skal vi også have fra Jysk diner, så i fredags inviterede jeg 10 pers. og bestilte den menu vi skal have, jeg skulle varme de hvide kartofler og selv lave brunekartofler, men de have målt sukker og smør op, og givet med i en lille bøtte, selv de franske kartofter var med, og det var så godt, alle roste det. Og så er det meget billigt. God kvalitet til billige penge, kan det være bedre.
Kun varme anbefalinger her fra til Jysk Diner.
tilføjet af

Kan helt sikkert anbefales

Jeg må melde mig på den positive side. Jysk Diner formår at levere lækker mad til fornuftige priser. Vi har bestilt mad fra dem 3 gange, senest til min fødselsdag 17 feb/09.
Jeg må sige at de forstår at være serviceminded overfor kunderne. Vi har fra 1. gang fået god og venlig behandling, og maden har været i top HVER gang.
Vi brugte dem til vores søns konfirmation 2008, og fik 3 retter med buffet som hovedret til 80 gæster! Og jeg kan da slet ikke forstå alle de negative meninger folk har herinde om maden. Jeg går ikke udfra vi "bare har været heldige" de 3 gange vi selv har bestilt ved Jysk D. Jeg ved fra vennekredsen at vi hvertfald ikke er de eneste der har en positiv opfattelse/oplevelse af Jysk Diner.
Så top karakter herfra til Jysk Diner. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller.
tilføjet af

Godt godt

Vi har lige holdt konfirmation hvor vi fik mad fra jysk dinner.
Super flot service og maden var utrolig flot stillet an og smagte pragtfuld. og der var rigeligt af det. Kan varmt anbefalde dem. og er 100 % sikker på at jeg bruger dem igen.
tilføjet af

Kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale Jysk dinner det er både velsmagende og rigeligt af det.
Vi har fået en rigtig god servise. Så tøv ikke.😃
tilføjet af

Super!

Fik julefrokost 1. juledag til 23 personer, fra Jysk Diner. Var noget nervøs da prisen næsten var for god til at være sand, 7 retter til 99,- kr., men det var det eneste firma der kunne levere denne dag. Maden kom i god tid, var super god og alle blev mere end mætte. Kan kun anbefales!🙂
tilføjet af

Område

Har folk mulighed for at skrive hvilke område de fik mad fra. Eller hvilke område de selv bor i
tilføjet af

God julefrokost

Vi fik traditionel julefrokost den 26-12-09 med bl.a. sild, fiskefilet, tarteletter, skinke og grønlangkål og dessert, det var rigtig god mad og der var rigeligt, vi har fået god behandling lige fra bestilling til aflevering af fade og skåle
Vi kan varmt anbefale dem, vi bor i Ringsted
tilføjet af

lækker mad

fik fest buffet til vores kobberbryllup 10/7 2010 det var rigtig dejlig mad vel til lavet og rigeligt nok til alle kan kun anbefale jyskdiner 😉😃[f]
tilføjet af

bestil bare hvis du vil have dårlig mad og cervice

bestilte mad til 10 voksne menesker men kun nok mad til 4-5 menesker og der var en skinke med den var så fyldt med fedt at den var uspislig då dårligt og dyrt og når man skriver mail til dem undlader de bare at svare og ellers bare ubehøvlet så nej jeg anbefaler bestemt ikke dem
tilføjet af

erfaringer med Jysk Diner

Ikke pengene værd. Fik det serveret i går. Kedelige salater, kedeligt kød, mange kartofler. Prøv noget andet, - er min anbefaling.
tilføjet af

erfaringer med Jysk Diner

Indlæget er lavet for 6 år siden... MON ikke de har fundet noget andet!
tilføjet af

erfaringer med Jysk Diner

Vi har fået mad fra jysk dinner 8-9 gange og det har altid kommet til tiden og været til vores fulde tilfredshed vi bruger altid at få mad derfra Nytårsaften og flere af vores venner har fået mad til konfirmation derfra og det har være fint og i orden så jeg kan fint anbefale dem. 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.