3tilføjet af

Min nabo er en rocker

Jeg har lige fået ny underbo, og der har været en del musik larm fra ham på det seneste.
I går blev hans dørskilt sat op på døren. Jeg har googlet hans navn, og jeg ved nu, at han er en heacy rocker. Der er billeder af hans band, smagsprøver på musikken og hele molevitten, når der søges på hans navn.
Åhh, jeg er bange for, at jeg fra nu af skal til at døjes med larm fra underboen for altid, når han skal øve med sin åndsvage musik.
Hvordan håndterer jeg situationen?
Jeg vil jo helst ikke være den sure overbo allerede fra dag fem.
tilføjet af

Forslag

Jeg har osse haft en sådan nabo en gang, har aldrig klaget over ham. Det jeg gjorde, var bare at bruge min MP3-afspiller, og hørte mit egen musik, og på den måde 'overdøve' hans jammermusik. Måske ikke lige det bedste råd i verden, men jeg var selv tilfreds med det på den måde.
tilføjet af

du kunde eventueldt.

hej du hunde jo gå ned og byde ham på en kop kaffe og på den måde få en snak igang som en start på et godt nabo skab jeg har selv snakket med den type menesker op til flere gange og når man førsdt kommer ind på livet af dem så er de faktisk nogle rare menesker at snakke med så er de faktisk ikke være end du og jeg, jeg håber at du kan bruge mit råd til noget mvh.L.B.I
tilføjet af

Spade....altså ham

Meld dig selv ud af den flinkeskole!
Det er fame dårlig stil at flytte ind et nyt sted, og så starte med at hamre op for musikken. Jeg laver selv agressiv musik (synger højt), men det betyder også bare at jeg flytter mig selv et sted hen, hvor andre ikke bliver generet af min larmende hobby.
Mit råd nr 1 : næste gang han spiller høj musik, så gå ned og fortæl ham om dit+andres problem, MEN vent til dagen efter, der vil han sikkert være mere modtagelig for kritik.
Hvis det ikke hjælper, så videre til . -

Mit råd nr 2 : For at gennmføre dette skal du bruge følgende : 1 stk tåregas - 10 fugleedderkopper - 4 bøtter udenlandsk honning (det er billigst) . Du starter med at smøre hans hoveddør ind i honning, derefter ringer du på, og når stodderen åbner, tømmer du din tåregas i øjnene på ham, samtidig med at du lukker edderkopperne ind i hans entre, evt kan du sparke ham hårdt i tekstiklerne og rive ham i hans garanteret lange 80er garn, for at forvirre ham ekstra.
På dette tidspunkt vil han med garanti være ekstra lydhør, og derfor fortæller du ham således, at hans høje musik faktisk til tider er en smule til gene for dig og resten i ejendommen.
Det er god ide oven på sån en gang hurlumhej, lige at vise flaget når han er kommet til hægterne efter et par dage, evt kan du byde ham på kaffe og kringle, bare lige for at viske tavlen ren.
Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.