9tilføjet af

Hvilket hit lige nu ??

God aften på solen...
lige for tiden har jeg en sang på hjernen og hører den meget.. sådan er det jo fra tid til anden at der er en sang man bliver vild med i en periode...
Har du en sang el et hit du lige nu er vild med og hører igen og igen..
her er i hvertfald min sang som bliver hørt en hel del her hos mig :-)
http://www.youtube.com/watch?v=1VDzE6zD5dc
fortsat god halloween aften til alle
Orkideen28
tilføjet af

Lige nu...

er der to dance/eurodance sange som jeg har svært ved at få ud af hovedet. Måske fordi de er så nemme at synge med på. Teksten er i hvert fald ikke så svær og melodierne er faktisk også meget gode. Jeg vil mene, at de er i samme stil som din "yndlingssang" ;-)
http://youtube.com/watch?v=Fb5DGlc8rN0
http://youtube.com/watch?v=Ig_llWuPorM
tilføjet af

Jeps

det er meget i samme stil.. E-Type har lavet meget godt musik og cascasa hende bliver jeg hellere aldrig træt af ;-)
tak for dine bud.. fedt at høre andres musik smag .. :-)
Orkideen28
tilføjet af

Ja...

E-Type har lavet meget fedt musik. Jeg ærger mig bare over, at jeg først har fået øjnene op for ham for ca. 1 måned siden, da jeg hørte "True Believer" i radioen. Fantastisk fedt nummer!!! Det røg vist også direkte ind som #1 på den svenske hitliste. Og så har han jo lige udgivet sit nye album i dag. Det indeholder desværre kun 9 numre, men skal have det alligevel. Har smuglyttet til dem og det lyder faktisk meget godt.
Hvad angår Cascada så kendte jeg faktisk ikke til hende før i går, hvor jeg hørte "How Do You Do" i radioen. Dog synes jeg ikke hun slår E-Type, hvad angår dancemusikken. Men synes hun har en god sangstemme.
tilføjet af

puha

E-type er gamle smiler... de kom frem da jeg var pur ung el rettelse for det er jeg jo stadig :-d men da jeg var teenager.. viste dog ikke de var udkommet med nye album.. tak for oplysningen... og cascada har jeg været vild med længe... hun laver skøn og fed dance musik og ja fed stemme..
tilføjet af

Han er "gammel"...

E-Type er i hvert fald ikke helt "grøn" længere. Det kan man godt se på ham :-) Men musik kan han fandeme producere...
tilføjet af

præcis

det kan han nemlig :-)
tilføjet af

Du skal

Bare have høre dette fede nummer med ham så😃
http://youtube.com/watch?v=EU-5DDPtrz4
tilføjet af

Ja, du kan tro...

jeg har hørt det. Jeg tror jeg har været igennem de fleste sange fra ham nu. Da jeg havde hørt "True Believer" kunne jeg ikke få nok af det musik. Måtte bare have mere :-) Men det er faktisk sjovt du nævner netop det nummer. Det kan jeg godt huske tilbage fra dengang jeg var mindre. Men tænkte ikke over at han havde lavet flere numre af den slags. Var vist ikke så gammel, da jeg hørte det først. Nu ved jeg ikke hvornår det er fra, men det må have en del år på bagen efterhånden. Men det er bare fedt fedt alt sammen ;-)
tilføjet af

Definitiv B.B

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.