24tilføjet af

Min kæreste boller med sin eks

Jeg har været sammen med min nye kæreste i 3 måneder,
han havde lige afsluttet et længere parforhold.Hun smed ham ud pga. utroskab i flere tilfælde, fandt jeg senere ud af.
Og nu viser det sig,(fordi jeg har afsløret ham) at han i tide og utide har sex med sin eks-kæreste, han er vist meget betaget af hende sexuelt, for han er vendt tilbage til hende flere gange, men vi har kendt hinanden.
Nu ved jeg ikke hvor jeg står - han taler faktisk ret negativt om sin eks, om alle hendes fejl og nogle gange så meget, at jeg synes, det både er ubehageligt og virker som en slags selvbeskyttelse. At hun var helt umulig og slet ikke ham.
Vi har været sammen i 3 måneder, men kan jeg nu stole på ham fremover?
Han har løget så mange gange for mig, viser det sig.
Og hvor lænmge vil han blive ved med at søge tilbage til sin eks-kæreste og ha sex med hende igen?
tilføjet af

DEN GAAR IKKE

Kare liie du..
Den gaar alsaa ikke - du maa hurtigst mulig se at komme ud af det forhold og komme vidre i livet..
Den er grulig gal med ham..ud med saadan en skarn..
Mvh Bjarne
tilføjet af

Søg hjælp hos en præst..

Søg hjælp hos en præst.Det er jo det vi kristne burde gøre, selvom præsterne er farlife at ligge besøg hos( pga deres sex problemer) jeg vil da gerne anbefale en præst til dig,har kendt ham i 20 år og han siger han kun har lavet sidespring 1 gang.
tilføjet af

læs

Lige det du har skrevet igen og tænk så over hvad du ville råde andre til hvis det ikke var dig selv der havde skrevet det..
Hvis han allerede efter kun 3 måneder har løjet og været sammen med en anden, hvad siger det så dig??
Kan du stole på ham?? Nej
Stopper han med at se sin ex❓Nej
Faktisk burde du efter at have læst dit eget indlæg, sige til dig selv at han skal ud, du er mere værd og der findes ikke kun en mand, der er et helt land fuldt, så find en anden som ikke lyver og ikke er dig utro.
tilføjet af

UD MED SVINET!!!!!

UD MED HAM, HAN ER IKKE TIL AT STOLE PÅ.
tilføjet af

Ingen røg uden brand...

Har jeg flere gange fået bekræftet. Vi møder en ny mand, er så forelsket og tror derfor også på det bedste i ham. Det bør vi selvfølgelig også, for hvis vi allerede mistror dem fra start af, så kan vi lige så godt pakke sammen og gå i frivilligt cølibat.
MEN jeg har tidligt lært, at der ikke kun er mandens side af sagen. Der en årsag til, det gik galt med ex'en, ikke at det behøver at være hans fejl (alene), men de typer, der lægger al skylden over på hende den modbydelige bitch af en ex, uden at indse deres egen rolle (hvor ubetydelig den så end er) i såvel forholdet som bruddet, dem har jeg fået en naturlig mistro til efterhånden. For bagefter - når man selv har brudt med dem - så kan man alt for klart se mønsteret og sandheden i de rygter, man hørte fra andre eller udtalelserne fra ex'en.
Selvfølgelig prøver vi altid at fremhæve vores bedste sider, når vi møder en ny, og har man været en rigtig stodder (eller kælling), er det vel ikke ligefrem fremmende for det nye forhold at fortælle stolpe op og stolpe ned om det. Men - igen men - der bør vel også være et mindstemål af selvindsigt og ærlighed derom, om ikke andet for at vise at man har lært noget af fortiden.
Du har selv fået en hel del ubehagelige oplysninger om din kæreste og hans fortid, og som min overskrift siger, er det næppe sandsynligt, at det bare er en and. Samtidig har du fået bekræftet, at han jo også har været DIG utro, så er diskussionen (med dig selv) egentlig så stor?
Måske er han et stort umoralsk svin, der er hamrende ligeglad med dine OG EX'ens følelser, siden han holder jer begge for nar. Eller også er han bare et lidt sølle menneske, der har trådt grundigt ved siden af i sit forrige forhold og derved har mistet det dyrebare, han ikke værdsatte, før det var væk. Hvorefter han ikke ved, hvad ben han skal stå på, nu han har et i hver lejr.
Uanset hvad, så er du jokeren i hans "spil"; hans hjerter dame er du i hvert fald ikke, ud fra din beskrivelse. Hans eget hjerte lyder ikke til at være fuldt og helt med i jeres forhold, lige som hans moral vist er noget anløben, siden han lystigt gentager sine sidespring bare med forskellige partnere?
Kan du leve med en kæreste, der groft sagt pisser dig op og ned af ryggen? Eller synes du selv, du er mere værd end det? Jeg håber for din skyld, at du tænker det sidste, og det også er derfor, du skriver herind - for at få bekræftet en beslutning, du reelt allerede har taget.
Ikke alle mænd er nogle svin. Ikke alle mænd, der er "faldet i vandet" og været deres ex utro, er selvskrevne til at gentage fadæsen med den næste kvinde. Ikke alle mænd er selv idioter med den største skyld for bruddet, bare fordi de rakker ned på ex'en og ikke erkender egen skyld.
Men i nogle tilfælde er de altså. I dit tilfælde vil jeg vove at påstå, at du har fået et vink med en vognstang. Spørgsmålet er så bare, hvordan du vælger at reagere på det vink? Bliver du og tager kampen op, trods dine egne tvivl, eller smutter du og siger: Det her er jeg sgu for god til?
Kun du kan tage beslutningen, søde, men du er vist ikke i tvivl om, hvad jeg ville råde dig til, vel? ;O)
Håber alt løser sig på BEDSTE vis for dig, uanset hvad det så måtte være.
God vind og lykke i livet.
Knus D.
PS! Jeg er ikke en kynisk mandehadende pessimist, der bruger mine egne evt. bitre erfaringer til at skræmme andre, jeg reagerer udelukkende ud fra dine egne ord og og et vist mål realisme. ;O)
tilføjet af

Det må være nok

Hejsa
Du er ALT for rar !
Hvis jeg en gang opdager at min kæreste boller uden om uden at jeg er bekendt med at det skulle være sket før så ville jeg måske give det en chance til hvis jeg får en meeget god forklaring, men så er der heller ikke flere chancer.
Alle rede når/hvis jeg hører at min kæreste er blevet smidt ud pga. uroskab, ville jeg være lidt på vagt uden at være paranoid.
Når jeg så opdager at han/hun også boller uden om i mit forhold, så er det ud.
Din kæreste har vist at han anser utroskab som værende noget helt naturligt. Hvordan kan du tage ham seriøst.
Jeg vil skyde på at han er god til undskyldninger og sende våde hunde øjne og fortælle at han elsker dig, ellers havde du nok smidt ham ud for længst.
Mvh Jacob Andersen
tilføjet af

Farvel

Jeg vil give CSTINE ret, læs dit eget indlæg og så tænk over hvad du selv ville have svaret en veninde.
Kort og godt, han er ikke værd at samle på. Ud med ham og se dig ikke tilbage, du vil aldrig kunne stole på ham.
Held og lykke
tilføjet af

En gang utro, altid utro!

Jeg synes det ville være rigtig dumt at stole på ham. Ud med svinet!!! Jeg tror han vil være ved med at være utro, lige meget hvad han siger til dig. Sig til ham at han kan komme tilbage når han er blevet voksen! Du fortjener en der er bedre.
tilføjet af

lad ham dog

Han er jo ved at finde ud af om han er færdig med hende. Før han ved det er han ikke din 100%, så lad ham dog !!
tilføjet af

Hvor meget vil du finde dig i ?

Hej Babette
DU bestemmer SELV, hvad DU vil finde dig i.
Spekuler ikke over, hvad han vil. Det kan du alligevel ikke styre.
Bestem dig til, hvad DU vil finde dig i.
Jeg synes egentlig allerede, at han bare skal "ut af min butik". Helst helt ud af kommunen, for han er ikke værd at samle på.
Once a cheat, always a cheat.
Mange hilsener
alm mand
tilføjet af

Du bliver narret! Skynd dig at få ham UD! Inden han giver dig AIDS!

Kære Lille Du
Du lyder som en rigtig sød og fornuftig pige. Skynd dig at snak med dine venner og forældre om dette! Utroskab er der DØDSSTRAF for i nogle lande, måske skulle du også selv indføre "døsstraf" for dette. Helt ærligt... tror du at du kan få ham til at holde op med at bolle med andre, når du har tilladt det een gang? Han vil bare opfatte dig som svag og når du kigger væk, vil han tale om dig, som han taler om sin ex-kæreste. Det er da helt klart at manden lægger al' ansvar fra sig: "Det er hende min ex der er noget galt med! Jeg... jeg er guds bedste og uskyldige barn!" Jo den har man hørt før, tro mig! Du ender ensom, hjerteknust og forladt. Senere bliver du syg og så...
Fyr ham, fyr ham hårdt og kom noget i hans mad så han bliver rigtigt syg... Sørg for at han bliver "Sorry" for han burde være ked af det hvis han har bollet en anden end sin kæreste, kone el. "hvat-ever." Gør ham så ked af det at du får ondt af ham, men forbliv så stærk at du ikke viser ham det imens du smider de sørgelige rester af det der kunne være blevet til et menneske en dag, havde han behandlet dig ordentligt, ud af dit hjem, liv, univers!!!
Gør det! Gør det NU!!!
Venlige hilsener
jfkp
tilføjet af

Køb noget brækmiddel på apoteket...

Jeg kom lige i tanke om...
Køb noget brækmiddel på apoteket og kom det i hans kaffe, øl eller mad!!! Så skal du bare se løjer!!!
Venlige Hilsener
Jesper F K Pramming
tilføjet af

holder 2 for nar

syyns du bare han skal det?
du er godt nok en "kedelig" mand!
idiot
tilføjet af

UDDDD med svinet!!!

sikken en psykopat! Spæn alt hvad du kan og lad ham rode med sin eks
tilføjet af

sat på reservebænken?

skal hun så bare sidder der og vente, til HAN er afklaret?
NEJ! Manden må står til ansvar for sine handlinger
tilføjet af

han føler ingen skyld...

hver gang lukker han bare af med en sms, så går der nogle dage eller 1 uge, så kommer han igen og slår det hen som pjat og at det ikke var noget.
Han har aldrig sagt undskyld eller vist tegn på, at han fortryder, han vender det lissom om til mit problem, altså at det er mig, der ikke kan tåle at han ser din eks.
Men jeg synes, han er gået over stregen så mange gang og jeg får aldrig en ordentlig forklaring af ham.
Han kunne for eksempel sige, at han gerne ville have en aleneperiode for at blive afklaret, men han opfører sig som om, det er hans "ret" at gøre det.
Jeg er på vej til et opgør, en afslutning med ham. Så skriv endelig en masse indlæg og gode råd, som jeg så vil samle sammen inden jeg også smider hgam ud,
tilføjet af

en syg sex-pendler

han sex-pendler mellem flere kvinder, han er altså et svin, som mange også skriver i deres indlæg.
Godt du er ved at tage dig sammen til komme væk, det kan kun gå hurtigt nok
Du skal vide, at da jeg og min eks blev skilt, kunne jeg da aldrig finde på at rode mig ud i 2 forhold.
Og har heller aldrig gjort det.
Een ad gangen, det han det allerbedst med.
tilføjet af

følelsesmæssig afstumpethed

hans opførsel virker så frygtelig umoden, at jeg har svært ve3d at forestille mig at han kan være i et frohold i længere tid ad ganegn.
Han vil lide mange nederlag i forholdet til kvinder på sin vej og jeg synes ærlig talt, at du skal give ham det første nederlag. et ordentligt hak i hans sygelige egocentrisme,Ud med ham!
tilføjet af

altid utro, du har ret

tror også det er den erfaring de fleste kvinder har om utroskab.Tilslutter mig, at du straks skal få svinet ud af dit liv.
Det er jo også´det råd, alle indlæg her giver dig.
Tag en dyb indånding - og skyd ham så helt ned til sokkeholdererne
tilføjet af

Flot!dig vil jeg læse igen,igen...

det er et af de bedste indlæg, for du har fat i det, jeg nok selv tænker, dine beskrivelser og ord er måske præcis dem, jeg mangler, for at få et ordentlig rygstød.
Jeg må læse dig lidt flere gange, det er så rigtigt, det du skriver.
Jeg skal nok svare dig
tilføjet af

ut af min butik!

den sætning kunne jeg godt bruge, er i samme situation (utro mand)
tilføjet af

ja er på vej

tak for et godt indlæg
tilføjet af

Just run

Just run and don´t look back.
Tro mig...jeg er selv en mand...hvis du bliver sammen med ham så vil han opfatte at det er iorden at gøre det igen...Det vil jeg gøre hvis det var mig.
så...løb nu før det bliver for sent.
tilføjet af

tak,mand

fuldstændigt rigtigt - godt at høre de ord fra en mand
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.