6tilføjet af

Massage

Hej, jeg er en gift pige på 29 år, for ca 1½ år siden mødte jeg en mand som var rigtig god til at give massage. Jeg mødte ham på et kursus og der er ikke noget med følelser mellem os, han er også næsten 20 år ældre. Han fortalte at han havde gået på massagekursus og han ville gerne give mig massage, for at holde det vedlige.
Det var en oplevelse for livet, vi havde aftalt på forhånd at hvis han kom for tæt på kunne jeg bare sige stop. Jeg blev masseret på bagsiden først, det var bare skønt, jeg var i en helt anden verden, svævede afsted på en lille sky og sansede intet andet end hans hænder.
Bagefter vendte jeg mig om og blev masseret på forsiden og det var om muligt endnu bedre, jeg ønskede bare at han skulle røre lige der!!!!!
Efter en times tid, mens han masserede mine ben, skilte han dem ad og jeg var ved at eksplodere. Så slikkede han mig til jeg fik en orgasme som jeg aldrig nogen sinde havde oplevet før, jeg var totalt væk i en helt anden verden og da jeg gik derfra havde jeg det bedre end jeg nogensinde har haft.
Men til problemet, jeg er nærmest blevet afhængig af det, og jeg må bare have en omgang hver 2.-3. uge. Min mand ved jeg får massage, men kender ikke hele sandheden, og der er jo heller ingen følelser involveret i det og jeg betragter det egentlig ikke som sex.
Men et eller andet sted har jeg alligevel dårlig samvittighed og føler min utro.
Jeg er forvirret.
tilføjet af

Det er utroskab...

Hejsa...
Selvom der ikke er følelser med i det, er du din mand utro og det er sex, selvom du ikke beragter det som sådan!...så din følelse af at "føle sig utro" er skam reel nok....
Hvis du elsker din mand, så stop med at gå til massøren og få i stedet din mand til at slikke dig...hjælp og guid ham til at gøre det som du ønsker det.
Alt andet er totalt unfair overfor din mand og jeg tror, det kan ødelægge jeres forhold,hvis du ikke sørger for at få problemet løst...
For hvis det var min kæreste der havde gjort dét du har gjort, ville jeg aldrig kunne stole på ham igen....
Så gør op med dig selv om hvad du vil... være sammen med din mand, eller have sex med andre...
Måske et lidt kontant svar, men tror du måske trænger til en opvågning og et uindpakket svar...
Vær over for andre, som du gerne vil have, de skal være over for dig...
tilføjet af

Massage

Jeg har en lidt problemer med den bedømmende svar. Hvis det er en oplevelse man kan leve længe på hvorfor så forbydes!
Jeg kender ikke til deres forhold. Er der gensidig jalusi eller aftaler, ok så er der en problem eller har man forståelse for at verden er størrer end ens egen grasplæne! Hvis han nu også fik muligheden for at få en tilsvarende massage så fik han muligvis forståelse for hvad en god oplevelse kan gøre for begge partner!
Fordømmelser har vi nok af! Og hvad er utroskab? Er troskab noget som kun har med ægtesengen at gøre! Eller er troskab respekt for hinanden, at være der for hinanden!
tilføjet af

suveræn oplevelse

hej 29 årige
JEG er en 33 årig gift pige der oplever lige så vidunderlige ting.
Jeg er exhebitionist og nyder når min "ven" vil se mig begære mig og endelig videofilme mig imens vi nyder hinanden. Derefter sidder vi sammen drikker kaffe imens vi ser det på fjernsynet.
Endelig sletter vi det igen og jeg gemmer båndet til næste gang.
Vi har også "nydt" exhebitionismen på stranden og i bilen og i S-toget(uden kamera)
Hvis du er en VIRKELIG FORSØMT PIGE der ikke får hvad du har lyst til/trænger til af erotiske oplevelser så skriv til mig og jeg vil finde det frækt at "låne" ham ud til dig.
Måske kan vi blive veninder❓(ikke sex)
Jeg har et lille produktionsfirma der producerer alt til fester/events for folk og firmaer derfor skriv til:
henrietteproduktion@ofir.dk
knus
Henriette
tilføjet af

Kunne mand låne din bagdel lidt

tror en kunne hidse dig op så det ville vare længe før du faldt til ro igen.
tilføjet af

Utroskab

Hej
Vi er alle forskellige og har alle forskellige meninger.
Jeg er selv en fyr på 20 og har en 4 år yngre kæreste som jeg elsker mere end noget andet her på jorden. Personligt ville jeg føle mig som det største R*vh*l som kan gå på 2 ben, hvis jeg gjorde det samme som dig, men som sagt det er bare min mening.
Utroskab mener jeg er en af de værste ting man kan begå over for en som elsker en, netop fodi de stoler på en ligeså vel som man selv stoler på den man elsker.
Hvis du føler skyldfølelse over dine gerninger, så er det fordi du selv inderst inde også selv føler det som utroskab.
Mit råd til dig, hvis du føler det som utroskab så tag hånd om dit problem.
Hilsen Den troende
tilføjet af

det er der ikke

hej jeg har ikke nogen erfarring med det sorry.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.