9tilføjet af

Hvad sker der for Carl-Mar??

Nu må jeg lige af med lidt af min forargelse!
Jeg synes simpelthen Carl-Mar Møller er en skændsel at have her på SOL som en 'professionel terapeut', der skulle hjælpe folk med problemer.
Hans svar er intetsigende for at sige det mildt og latterlige for at sige det udiplomatisk - og ren reklame for hans bøger.
Jeg skal selvfølgelig ikke sige, at han ikke kan være god for nogen og jeg håber da han har hjulpet nogle mennesker, og terapi kan selvfølgelig ikke kun gøres over en mail.
Men! Med de svar han giver skulle man alligevel ikke tro at han uddannet til noget som helst andet end en selvfed lommefilosof...
Når man tænker en person som Tine Bryld, der er så fantastisk indlevende, rolig og altid virkelig giver sig tid til at lytte til de unge mennesker hun snakker eller skriver med i sin brevkasse, så må man bare kigge på Carl-Mar's brevkasse og trække på skuldrene...
Lad os fyre Carl-Mar fra SOL!!
tilføjet af

Tag dig sammen Tine Bryld

er det ikke lidt barnligt at oprette en anonym profil og svine Carl-Mar til bare fordi du selv blev dumpet som brevkasseredaktør af SOL?
tilføjet af

Synes måske heller ikke

at det er de fede svar han giver, men det kan folk jo læse sig frem til, inden de stiller spørgsmål, i de andre indlæg 'hos ham'.
tilføjet af

Han er sgu da kønnere end Pia Kjærsgaard

Har du prøvet et af hans kurser?
*FB*
tilføjet af

Jeg har læst...

...At Carl Maareridt er ansat som mentaltræner for FCK.
tilføjet af

Har du -

prøvet et af hans kurser?
tilføjet af

købe bog -ja ;0)

Læste lige tre at hans besvarelser på tre vidt forskellige problemstillinger, og i dem allesammen slutter han af med at skrive, at de skulle læse hans bog (kan ikke lige huske, hvad den hedder).
Det virker lige en anelse for kommercielt for mig - men jeg bryder mig heller ikke så meget om fyren (det må være en mandeting jeg ikke helt forstår).
På den anden side, synes jeg også at Tine Bryld kan blive lidt for "pille navle" og "kvinder taler om deres inderste følelser til vi brækker os -agtig".
tilføjet af

Ikke helt det samme...

...Bryld er socialrådgiver, og Møller psykoterapeut - det er ikke helt det samme de har lært.
Du har ret i, at han ikke giver meget fra sig, hovedformålet for hans medvirken her er helt sikkert den PR der ligger i det ...
Vh Rosalilje
tilføjet af

psykoterapeut = potentiel plattenslager

Jeg tror da ikke, at de har valgt Carl Mar, fordi de ville have en psykoterapeut.
I modsætning til socialrådgiver og psykolog, er det ikke en beskyttet titel - og psykoterapeut uddannelsen kan bestå af kurser af meget varierende kvalitet.
Jeg har hørt folk, der hellere ville have en psykoterapeut end en psykolog fordi det lyder finere (og måske fordi Maria Hirse er psykoterapeut;0). Det lader til, at de fleste glemmer at en psykolog har en 5 årig universitetsuddannelse bag sig og ikke blot 8 korte kurser fordelt over 2 år.
Dermed ikke være sagt, at der ikke findes dygtige psykoterapeuter, men det er i så fald deres praksiserfaring og ikke uddannelsen som sådan, der har skabt dem.
tilføjet af

Selvbestaltet ego-fims der projicerere egne problemer

Med den erfaring jeg har hos C-M så er han en forsmået, frustreret mand der projicerer alle sine (sex-)frustrationer ud på andre. Han har INGEN uddannelse og mange har begået selvmord af at prøve at konsultere ham. Der er vist en forening der prøver at stoppe ham, for han er en skade og skændsel for andre uddannede teapeuter.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.