14tilføjet af

Herbalife

Hejsa!
Nogle der ved om der er den store forskel på om man bare tager proteinpulveret, dvs 2 gange shake om dagen uden at tage vitaminpillerne og fiberpillerne eller tager alle 3 dele som Herbalife udbyder?
tilføjet af

du sku nok hellere

tænke lidt over hvad for noget sekt/kult agtigt lort du støtter når du køber deres pis.
tilføjet af

Motion

hejsa...
Herbalife er ikke en "kult eller sekt"
Men et firma med et tvivlsomt forretningsgrundlag. Jeg har selv snakket med en af deres danske "topmænd" - og han tog mig med til et "hvervemøde" jeg tog til af nysgerrighed, ikke med nogle forventninger.
Det startede nogenlunde ok, men en fornuftig klog mand, men da han bad 5 mennesker rejse sig (bl.a. den sælger jeg mødte) og fortælle om deres oplevelser med herbalife - så var det helt til grin.
Den ene havde gigt - helt forsvundt
Den anden havde tabt 30 kg - kun med herbalife
Den tredje havde været undervægtig og taget 10 kg på
Den fjerde havde også tabt sig mange kg
og den femte tabt sig, ingen gigt mere, bedre blodomløb og kurreret for diabetes.
Hva... hvis de produkter virkelig var så meget værd som de/i gør det til - hvorfor blev i så afvisende da jeg sagde at jeg gerne ville sælge jeres produkter ind til supermarkedskæder - de havde jo så meget videnskabelig dokumentation.
- hvorfor gør i det ikke selv? Hvad er formålet med at lave et pyramidenetværk hvor 5-7 led skal have del i fortjenesten, når i kunne få det hele selv ved at sælge det direkte til helseforretninger, supermarkeder etc?
Ren medmenneskelighed?
Tror dette indlæg er en god gang "product placement" og burde slettes...
;o)
Anders
tilføjet af

Ikke uetisk, blot urealistisk

Jeg er forhenværende Herbalife-forhandler.
Der findes mange firmaer der opererer efter den samme forretningsmodel som Herbalife, det kaldes Network Marketing, eller Multi Level Marketing. Det er en fuld lovlig salgsmetode der har været brugt i årtier, så der er altså ikke tale om at man lokker folk ind i en sekt eller gør dem til en del af et pyramidespil. En af betingelserne for at få lov til at konstruere et sådant selskab er at man ikke må sælge produkterne i almindelige butikker, men kun vha. direkte salg, så det er der ikke noget suspekt i.
Det der gør at jeg er holdt op er at grundideen er urealistisk, for at få en tilstrækkelig stor omsætning skal man have et netværk det både er stort (mindst flere hundrede distributører) og de skal også være stabile i deres forbrug/bestillinger. Min erfaring er at det er YDERST svært at opnå dette, så jeg kan af denne grund ikke anbefale Herbalife eller andre MLM firmaer.
tilføjet af

herbalife

hej.
jeg tror godt du kan lade være og tage pillerne ved siden af, men tror vægttabet bliver større hvis du tager dem ved siden af..
tilføjet af

Product placement...

Kan det være mere tydeligt?
tilføjet af

Har prøvet

Herbalife, og folk kan sige hvad de vil. Det virker.
Min mand tog det for at tabe sig. Han drak kun shake, for han glemte at tage pillerne, men det hjalp alligevel. Nu er han stoppet, fordi han ikke særlig godt kunne lide smagen.
Jeg drak shake for at få mere energi. Det hjalp også, men jeg stoppede fordi jeg hele tiden var sulten. Det satte min forbrænding så højt i vejret, at jeg ikke kunne følge med til at spise.
Så jo, det virker.
tilføjet af

Det er en om'er

Prøv lige at læse dit indlæg igen.
Og sig det virker...
tilføjet af

Det virker!

Det faktum, at vi begge er stoppet igen, har intet med virkningen at gøre. Prøv lige selv at læse det igen.
Min mand stoppede fordi han ikke kunne lide smagen. Men han tabte sig af at drikke det. Da det var hensigten, må jeg mene at det virker.
Jeg stoppede fordi min forbrænding blev for høj, og det var IKKE min hensigt at tabe mig. Kun at få mere energi, hvilket jeg også fik. Man taber sig af at forbrænde fedt, ikke? Ergo: DET VIRKER!
Så selv OMMER!
tilføjet af

bivirkninger

Da jeg mødte min nuværende kone begyndte hun også på herba. med måtte stoppe hurtigt igen da hun fik kvalme begyndte at svede kondt sved og hade generelt dårligt
tilføjet af

vedr.herbalife

Du skal tage multikompleks+urte-fiber tabletter+ca.2-3 liter vand om dagen
tilføjet af

Pas på!

Folk skal holde sig LANGT væk fra de her produkter. De virker ganske udemærket ved at sætte forbrændingen op, men derimod smadrer de fuldstændig kroppens naturlige forbrændingsevne.
Det virker lidt ligesom heroin, du skal ha mere og mere for at holde forbrændingsnivaeut oppe og når du helt stopper med produktet er din forbrænding så godt som ødelagt og et ægte vægttab vil blive nærmest uopnåeligt.
De burde gøre det her pis ulovligt eller sprede noget mere information til de stakkels mennesker der bliver taget i røven af det her pyramide pis.
tilføjet af

Godkendt firma og produkter

Herbalifes produkter er gennemgodkendt af de danske myndigheder. Både af Levnedsmiddelsstyrrelsen og SKAT. Hver Selvstændig Herbalifeforhandler er godkendt af Fødevarestyrrelsen og får besøg mindst 2 gange om året, for at få sin smiley. Der er intet i beholderne fra Herbalife der er ulovligt eller skadeligt for kroppen. Det er heller ikke helbredende. Den måde man kan fx. tabe sig på via Herbalife, er ved at bruge det som en støtte til en almindelig sund diæt, hvor man kombinere sund varieret mad, motion, vand og kosttilskud fra HErbalife. På den måde kan man opnå et sund og varigt vægttab. Blot man har i mente at kontrollere sin vægt efter vægttabet, så man ikke indtager for mange kalorier pr. dag igen. Og en lille ekstra oplsysning: Herbalife = HBL er på Børsen, så gå inde og tjek dens kurs. Dén har været ret flot siden HBL blev opkøbt og fik ny ledelse. Måske du skulle læse og får viden, inden du udtaler dig. Eller er du én af dem der udtaler sig om noget, du ikke har forstand på??.... HBL er et udemærket Network Marketing firma. Om der er nogle selvstændige forhandler der har jokket i spinaten, synes jeg ikke skal gå ud over Herbalife.
tilføjet af

atilfril

Herbalife sælger ulovlige produkter, som ganske vidst virker men kun pga de lægemiddler der puttes i. Det er direkte ulovligt at sælge det er kun matas og apoteket der kan forbeholde sig ret til at sælge disse.. Produkterne har som andre lægemiddler en lang række bivirkninger, Som pga indholdet i værste fald kan være fatalt så dette er skam ikke et produkt man spiser eller drikker uden samråd med lægen. Ved længervarende brug af produkterne kan der opstå kroniske symptomer og bivirkninger så tænk jer lige om en ekstra gang. Til sidst vil jeg sige at der stadig kun findes en måde at tabe sig på spis varieret,dyrk masser af motion, undgå at spise for meget, det er vigtigt man kun lige spiser til man ikke længere føler sult men istedet så spiser flere måltider end vanligt. man kan sagtens spise slik og chokolade en gang imellem hvis bare man overholder det oven skrevne. dette er den eneste slankekur der er 100 % påfundet virkning på det andet er fub så ved i det. Motivation er også en vigtig faktor i vægttab og at have mad pyramiden i baghovedet er heller ikke en dårlig ting.
tilføjet af

Bare lige for at rette de par ting til så det er helt korrekt

Herbalife sælger lovlige produkter, som ganske vidst virker, men pga. de fødevarer der puttes i. Det er direkte lovligt at sælge. Det er Matas, apoteket og selvstændige herbalifedistributører der kan forbeholde sig ret til at sælge disse… Produkterne har som andre fødevarer en lang række positive virkninger, som pga. indholdet i værste fald kan være sundhedsfremmende, så dette er skam et produkt man spiser eller drikker bl.a. med anbefaling fra lægen. Ved længerevarende brug af produkterne kan der opstå kronisk følelse af bedre velvære, så tænk jer lige om en ekstra gang. Til sidst vil jeg sige at der bl.a. stadig findes en måde at tabe sig på. Spis varieret(evt. ved hjælp af kosttilskud), dyrk masser af motion, undgå at spise for meget, det er vigtigt man kun lige spiser til man ikke længere føler sult, men i stedet spiser flere måltider end vanligt. Man kan sagtens spise slik og chokolade en gang imellem, hvis bare man overholder det oven skrevne. dette er den eneste slankekur der er 100 % påfundet virkning på. Meget andet er fup, så ved i det. Motivation er også en vigtig faktor i vægttab og at have mad pyramiden i baghovedet er heller ikke en dårlig ting.
Du behøver ikke takke, men så er det værste sludder og fejl vist rettet til :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.