2tilføjet af

metervarer

Der er gået fulldstændig pupeshår i både radio og tv. Der er så langt mellem den fede musik. Det hele går op i billig pop - unge bøsser med luderhår, der er faldet ned på stangen og fået fistelstemme."Ohh I love You". "Cant live without you" o.s.v. Om du ser boogie, eller hører P3, så er det bare så for meget - så ungt og en pubes dreng som Peter Palshøj der agerer smartash - så come da on!!!! Spilles der endelig noget godt rock der ikke lyder som alt det andet, så skal man over på et specielprogram en sen aftentime.
Er det Kjøvenhaverne der keder sig så meget, at de ikke er istand til at fyrer andet af end det lort der ligger på hitlisterne i Staterne og England. Sukkerlort og opreklameret. Giv dog lytterne et valg - ud over de fem numre der er sat på repete - DIDO - "White Flag" - hvor fedt er det at høre sådan noget kammermusik, hvis man er over 12 år.
Det er bare for meget at, man skal have lov at komme i radioen fordi man engang har lavet 1 hit.
Så betyder det altså ikke at alt hvad der kommer fra den side er hits og noget der er værd at lytte til. Til helvede med P3 og Boogie`s smarte drenge og piger - SÅ COME DA ON.......
tilføjet af

enig

hey, det er supergodt sagt det der.. jeg er fuldkommen enig, og jeg tror dem der stadig ikke har fået nok af metervare snart vil få nok.
Det er da osse i denne metervare-tidsalder at
dr2 viser et nyt alternativt musikprogram, med Anja Piil, fra en gang i februar.
Håber dr2 kan redde din- og min og andres - ensformige skod DIDO dage.
jeg glæder mig i hvert fald!
tilføjet af

...

Jeg tvivler på at de vil begynde at spille Led Zeppelin, The Who og så videre, bare for de et mindretal ikke kan lide metervare.
Vi må indse det. Det er en selvfølge. Det der sælger er det som behager de frådende masser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.