8tilføjet af

Skrives op til bolig - hvor?

Jeg håber i kan hjælpe mig herinde.
Jeg har lige fået en nevø og jeg vil gerne hjælpe hans forældre med, at få ham skrevet op i nogle boligforeninger i Kbh.
Jeg ved fra flere af mine venner, at de blev skrevet op som små og da de skulle ind og læse eller arbejde i Kbh, Odense eller Århus, havde de en chance for at få fat på en lejlighed.
Både min bror og jeg har prøvet alt for mange gange at være hjemløse, fordi det har været dyrt og umuligt at finde et sted at bo.
Vi har stort set hele vores familie samlet omkring Kbh nu, så vi er interesserede i at høre, hvilke boligforeninger man kan skrives op i gratis?

Jeg håber meget i kan hjælpe, for hvis vi kan hjælpe den lille ny baby, ville det være fantastisk. Han skal helst ikke opleve det samme som min bror og jeg.

På forhånd mange tak og hav en dejlig jul.

Nedladende indlæg får ingen respons
tilføjet af

Her er der hjælp

www.Boligbutikken-for-ht.dk
Du kan vælge hvilke boligforening du vil være medlem af. Koster penge pr forening. sådan onkring 150-250.
www.kab-bolig.dk
Lejerbo.dk
findbolig.nu
bl.dk
bosj.dk
boligplaner.dk
danejendommen.dk
fsb.dk
Tror det var det. Men se under ledige boliger. Måske er du heldig at finde noget i dit område :D
Men god jul :D
tilføjet af

Forslag

Jeg har været hjemløs 5 gange, så ved godt hvor forfærdeligt det er. Vil foreslå AKB det koster kun omkring 150 om året
tilføjet af

Jeg tror, det bliver lidt svært

Tingene har ændret sig. For det første er der ikke længere nogle almentnyttige boligforeninger, du kan meldes ind i uden at betale indmeldelsesgebyr og et årligt gebyr for medlemskabet. De fleste har også indført en aldersgrænse på 15 år for overhovedet at blive optaget.
Du kan jo overveje at give ham medlemskabet, når han fylder 15.
tilføjet af

Nye boller på suppen

For at fjerne en kæmpe administrativ tung pukkel af boligsøgende der var inaktive, havde købt hus, havde glemt at melde fra og måske endda var døde har de fleste boligselskaber valgt at lave nye retningslinier.
Der indbetales nu et årligt beløb for at være skrevet op, og hvis nogen siger nej til til et tilbud om en lejlighed ryger de bagud i køen.
Et selskab som jeg var skrevet op i smed folk ud hvis de afslog et tilbud, de skulle så oprettes på ny hvis de stadig var interesserede.
tilføjet af

Hmm

Vi er skrevet op et par steder bare for en sikkerheds skyld. Men som medlemmer, der bare "hviler". Det betaler vi for. Vi har nu været skrevet op i mange år, så hvis vi ønsker lejlighed, står vi for tur med det samme.
tilføjet af

skrives op

ja alle kan blive skrevet op til boliger allesteder i københavn og hvis man har tålmodighed til at vente i snit 22år så får man også boligen, ellers må man købe selv eller komme til mig det sidste, at komme til mig er det dyreste
tilføjet af

den nysgerrige

hvordan er det at være hjemløs??? undskyld jeg spøger[s]
tilføjet af

den nysgerrige (igen)

hvordan er det at være hjemløs undskyl mit lidt dumme spørgsmål...[s][l][:|]😮🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.