13tilføjet af

meretes mave

jeg blir sku så forbandet gal når nogen kritisere hende. hvad har hun gjort andet end at få sit liv tilbage, til jer tøser derude , jeg tror sku i er pisse misundelige forde hun har kæmpet og gjort noget for sig selv , så stop jeres pis med at kritisere hende eller jeg skal komme efter jer
tilføjet af

merete.?

hedder du Merete?
Tænk, jeg tror også jeg ville kunne tabe mig, hvis jeg fik lukket for mavesækken. Hvor svært kan det så være? Når du ikke er sulten og ikke kan spise uden at brække dig, vil du uden tvivl også tabe dig.
tilføjet af

Jeg gir dig ret

- selv synes jeg også hun er et dejligt menneske, der er blevet offer for - ja, jeg forstår ikke, og ved ikke hvad det er nogle folk har så ondt af.
[s] [f]
tilføjet af

hvorfor så ondt i røven

ja folk får ondt i røven når nogle gør noget de ík selv tør . hun satte livet på spil for at være der for hendes børn det sku flot . jeg tager hatten af for hende
tilføjet af

Du er da en helt usædvanlig intelligent og velstimuleret

- TV-seer til det program.
- Det er da helt indlysende, at det ikke kan have din interesse at gøre noget ved lave selvværd, (hvordan man så får den sammensætning af ord til at gå op), når du nu altid har "haft styr på din krop" (tilfældighed eller...? )Du er vist også den eneste i tråden, der kan Meretes efternavn og kan levere et resumé af en hel udsendelsesRÆKKE.
- Nej klar det ikke er noget for dig..😃😃😃😃
ironi-mode ON/-
tilføjet af

Hvem er Merete?

Har jeg misset noget?
tilføjet af

hhhmmm.

du er godtnok en med mange i munden...du kan mange smarte ord og din hjerne fungerer sikkert som den skal...men dog mangler du hjertet!
tænk over det...
tilføjet af

Jer tøser

Hvor har du den ide fra at det kun er tøser??
Ja måske jeg har overset noget i tv og aviser for jeg har ikke læst at det er kvinder!
Jeg har set progammet og synes det er stort af hende, men men men dertil skal det siges at hun jo ikke rigtig gør noget!
Hun kan ikke spise og derfor er det vel naturligt at hun taber sig, så hvor flot er det?
Det havde være mere flot/stort hvis hun havde løbet, lagt kost om osv af sig selv og derved tabt sig og så holdt vægten.
Men jeg synes hun virker som et dejligt menneske, men hun brude som en anden skrive få psykolog hjælp. Hun har altid kunne gemme sig bag sin fedme, men hun hvor hun ikke er fed mere, har hun intet at gemme sig bag, men hun har jo stadig store personlige problemer med sig selv.
Tror måske folk bliver trætte af at skal rose et menneske der i bund og grund ikek gjorde ret meget for at tabe sig.Et mennesker der igen og igen roser sig selv for at være nået så langt, men til trods for et "nyt" liv så er hun stadig tit nede og ustabil.
Ja det var bare min mening.
tilføjet af

ja det har du

ja åbenbart hvis du ik selv ved hvad du sidder ig læser har du i høj grad misset noget
tilføjet af

mangel af føelser

du mangler dit hjerte . men det jo så let at være bedre vidende og hoven ikke...og ikke gjort noget hun har i hæj grad gjort noget , det enda med livet som indsats , hvad har du selv gjort
tilføjet af

Øhhh hva

Hvor mangler jeg mit hjerte??
Skriver flere gange at hun virker som et godt mennesker!
Nu er jeg ikke overvægtig og har aldrig været det, måske fordi jeg dyrker motion. SÅ synes jeg gør noget!!
At hun får en operation er jo hendes valg. Skal vi andre klappe i hænderne over at hun bliver tyk og derefter få en operation.
Det er farligt at blive tyk, hun spiste løs selvom det kunne koste hende livet. Hun tabte sig men lod sig igen forfalde og tog 50 kg på igen. Ja det er flot.
Som du nok ikke fattede, så skrev jeg det var stort af hende men at jeg forstår hvorfor folk er trætte af hende.
tilføjet af

Pæresimpelt

Man kan give et resumé af hele udsendelsesserien ved at have set et enkelt afsnit. Der sker ganske enkelt ikke noget nyt i det program.
Jeg SER ikke programmet, men min bedre halvdel (eller er hun nu også det mens hun ser det) insisterer på at se det og Merethes skingre stemme formår at gå gennem mine ellers gode Sennheiser hørebøffer mens jeg forsøger at høre noget stille musik imens.
Så nej, jeg SER ikke programmet, men kan desværre ikke undgå at høre det *suk*
tilføjet af

Jeg SER det heller ikke

men min bedre halvdel synes åbenbart at det er ih-så-godt, så kan ikke undgå at HØRE det 🙁 Hav dog ikke medlidenhed med mig, medlidenhed er noget hende Merethe har brug for kan jeg høre!
tilføjet af

Meretes mave

Helt ærligt hvad er det man har imod Merete, jeg synes hun er en sej kvinde. Hun har banet vejen for mange overvægtige i dette land, jeg har selv en datter som fik samme operation, og dermed har fået et helt andet liv. Hvis der generer jer at se hende på tv så sluk, eller find et andet prigram at se på. Merete jeg har bare så meger respect for dig, du tog livet i dine hænder, og gjorde det der var det rigtige for dig, og din familie. Jeg synes det er trist for dig at du må døje med depresioner, håber du i fremtiden lærer at takle det også. Kærlige tanker.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.