15tilføjet af

Sorte penge.

Jeg mener at de ny Danskere(indvandrere m.m.) der f.eks bliver ved med at snyde den Danske Stat ved ikke at betale moms,skat m.m. skulle have hænderne amputere (offenligt evt. på torvet) så kan man i dagligdagen se hvor den umoralske skurk færdes henne.Man skal begå sig ordeligt i Danmark.
tilføjet af

Gået hul på galden?

Hvilke håndværkere skulle så udføre det sorte arbejde du betaler dem for?
tilføjet af

Danskere laver mere sort arbejde..

eriksen.. Hvorfor lige invandrere - Ved da selv at danskere laver flere sorte penge og snyder staten..
så jeg synes du skulle lukke røven..
tilføjet af

Hvad er der

nu galt med sort arbejde, nogen skal jo holde hjulene igang.
Hvorfor købe hvidt når man ka' få sort for det halve?.
tilføjet af

Eriksen

Det var dagens griner.LOL
Om du har postet inlægget for at få en debat igang,eller om du bare er småt begavet..Det ved kun du.(Medmindre du ER så småtbegavet).
Du får næppe mange konstruktive svar med det "forslag" du lægger for dagen.
tilføjet af

Ser du..

Der er det galt st du ikke betaler skat/undrager dig at betale skat.
Og hvad der galt?Jo ser du,populært sagt,man må yde før end man kan nyde.Forestil dig at alle pludselig undlod at betale skat/udførte sort arbejde,hvem skulle så være med til at betale vores velfærdssamfund?
tilføjet af

Sort arbejde er også arbejde

Hvis man nu har et arbejde og arbejder en lille smule sort og så bruger de sorte penge til øget privatforbrug, så er jo det også med til at holde gang i beskæftigelsen.
Tjener du imidlertid mange sorte penge ved siden af at du modtager bistandshjælp/dagpenge og bruger dem på dyre ting, ja så er du selv ude om at blive snuppet.
Selvfølgelig skal der ikke være tvivl om at jeg også synes at for meget af det gode (sort arbejde) ikke er godt for samfundet som helhed, men en lille smule er jo "ikke så ringe endda".
tilføjet af

Hvorfor står dette indlæg under kategorien Underholdning?

Hvorfor står dette indlæg under kategorien Underholdning? Gidder du ikke at læse?
tilføjet af

Læs lige...

...dit indlæg en gang til. Gå så ud og se dig selv i spejlet og sig: Hvor er jeg klog og dejlig.
Hvis ikke en af jer bryder sammen i krampegråd, så har du virkelig et problem.
tilføjet af

SORT ARBEJDE

Uha, uha - Nu er vi ude og skyde med skarpt...
Hvorfor er der overhovedet mennesker der i Danmark kan finde på at udføre "sort arbejde"? - Hvem gør forresten brug af sort arbejde der spænder vidt. Sort arbejde er alt fra mekanikeren der lige fikser ens bil til en lav timeløn udenom skattefar, billigt slagtekød på landet, kollegaen der sælger tøj i middagspausen, escortpigen og hendes chauffør, stripperen der underholder til firmafesten eller onkels 60 års fødselsdag. Ja, jeg kan blive ved. Men hvorfor er det lige at disse mennesker gør det?
Hvis den til enhver tid siddende regering kunne frigøre sig af de mange skatteeksperter de rådgiver dem og så indfører en bruttoskat - Mellem 25 og 30%, så ville det kunne betale sig at arbejde lang tid fordi man ville få noget ud af denne tid man investerer i arbejdet. Hvis vi så fik en differentieret moms på visse madvarer ville dette også hjælpe enormt til at få folk til at være mere ærlige og arbejde længere - UDEN at udføre sort arbejde...
Idag risikerer man at skulle betale op til 62 kroner af de sidste tjente 100 kroner for overarbejde (som man i mange erhverv IKKE kan undsige sig). Tænk bare at der for hver krone der blev tjent bare skulle betales 30 øre.... Og drop så alle de forbandede fradrag og lad folk betale for det de køber!
tilføjet af

Man kan tænke sig...

...frem til alle mulige og umulige skatteløsninger i bestræbelserne på at minimere det sorte arbejde.
Det ville bare ikke ændre en tøddel på tingenes tilstand. De fleste danskere - og nydanskere - har en grundfæstet moral, som gør at de synes det ikke alene er legalt, men oven i købet smart, at tjene lidt penge udenom skatte-systemet.
Det er et parodoks at disse skattesnydere hellere vil fortsætte dette spil, frem for at bidrage til den fælles husholdningskasse. For det betyder jo at det også i fremtiden er nødvendigt med alle tænkelige direkte og indirekte skatter for også at få råd til at lægge skattesnyderne på hospitalet, når det bliver nødvendigt.
tilføjet af

danskerne kan ikke lave mere end 100% sort

"Danskerne laver mere sort"
jamen det er umuligt - man kan ikke lave mere end 100% sort
Perkerne laver stort set 100% sort
derfor alle Mercedes og BMWerne
Det har vi alm. danskere da ikke råd til
og så samtidig sende mange 1000 kr "hjem"
tilføjet af

tga dig sammen

desværrer er det ikke sjældent at man høre nogle folk have en så fulstændig idiotisk holdning til indvandre for selvfølgelig er det deres skyld det hele ja for os danskere får jo aldrig lavet noget sort hvordan skulle vi det der er jo ikke nogen af os der kender nogen der laver sort arbejde jeg har ofte spurgt mine kammerater om de vilde lave lidt sort for mig men de svare allesammen nej det må man jo ikke helt ærlig tror du selv på det er du virkelig så naiv og dum nå men du kan jo altid hilse Pia K fra mig
tilføjet af

Du har da så evigt ret...

Helt klart.. Man skal da bare opføre sig ordentligt i Danmark. Så selvfølgelig skal nydanskere der snyder i skat have hugget hænderne af. Nu har vi levet i forholdsvis civiliserede tider lidt for længe så det er da vist ved at være på tide at vi i samlet flok tager et rask lille hop tilbage i tiden. Den mørke middelalder er skam ikke noget at kimse af. Øje for øje. Tand for tand. Stjæler du, skal du have hugget hænderne af. Spytter du på gaden, må vi desværre klippe din tunge af. Går du over for rødt, vil dine fødder blive smadret. Det er da kun fair !
Med ondt skal ondt bekæmpes.
P.S. De regler gælder naturligvis ikke for alle de gammeldanskere der begår nøjagtigt de samme lovovertrædelser !!!!
tilføjet af

Du har så ret........

Vi dansker er de værste til sort arbejder, tag nu bare de industrielle virksomheder, som vil have billeg arbejdskraft, hvem er det lige der skummer fløden der?
tilføjet af

Jaa!!!!

Lad os da gøre det ved alle, der gør noget ulovligt her i landet... Men hvem skal så betale for sygehusene osv. når vi nu alle ligger derinde med afhuggede lemmer.......?????*LOL*
På med vanten og kom med et godt forslag og ikke bare et bittert opstød, fordi nogen andre er bedre til at finde sort arbejde end du er........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.