25tilføjet af

Mary er lige så smuk som Silvia

Mary bliver en lige så smuk og værdig Dronnig som Silvia er det.
Prinssese Di er næste 'Grim' i forhold til Mary.
tilføjet af

Stakkels pige.

Stakkels pige, at hun skal giftes ind i det galehus. Jeg håber for alle de kongelige, at de snart må få deres fulde borgerlige rettigheder og pligter, og blive i stand til at leve et fredeligt og almindeligt liv.
tilføjet af

hmm

Det er da synd for hende for Silvia er da absolut ikke smuk - mere grim end smuk og meget kunstig med alt det hun har faaet lavet om paa sin ansigt og nok ogsaa krop, men det er ikke bekraeftet.
Mary er sikkert meget sod men alt for maskulin og arrogant, et smil vil gore undervaerker engang imellem..
Hun er ikke en lille fin sag der repraensenter stil, charme og sympati, men hun har det ogsaa svaert at komme efter Alex er jo ikke lige let..
tilføjet af

Nå ja.

Tillykke! Du har lige fundet de vises sten :-)
Tænk, blot de bliver borgerlige, så er det ikke længere synd for den stakkels pige. Det er jo nærmest genialt!!
Jeg er 110% overbevist om at de så alle bliver lykkeligere.
I din surhed over at vi har et kongedømme, så tag dig tid til at glæde dig over at 2 mennesker der elsker hinanden bliver gift! At det så er i kongehuset gør det interessant i mediernes øjne, men det skal da ikke ødelægge deres lykke!!
Uanset dit syn og din mening om livet som helhed, så lær at glædes på andres vegne også selvom de er anderledes end dig :o)
Tror du vil blive et lykkeligere og mere tolerant menneske!
tilføjet af

Grimt smil og døde øjne

Jeg er helt enig i, at Mary er maskulin, for der mangler noget barm. Og så at høre at hun er på kur er endnu mere skræmmende! Hendes smil er meget anstrengt, og når hun ikke smiler ser hun skrup fornærmet ud. Kigger mig i hendes øjne, er det ganske åbenlyst, at der ikke foregår noget inde i hovedet.
tilføjet af

Av for den.

Den sad!
Var det muligt at du lige kunne sende et billede af din ægtefælle/kæreste ind så vi alle kunne kommentere hende/ham??
Undlad at beskrive hvordan vedkommende er rent personligt, det skal vi andre nok gøre for dig.
Meget sagligt indlæg, tillykke!! :o)
tilføjet af

Helt uenig

Selvfølgelig har alle ret til deres mening, men jeg bliver lidt sur, når det gælder om, at rakke andre folk ned.
Jeg tror Mary vil repræsentere Danmark godt i fremtiden. Jeg synes at hun er meget smuk og naturlig. I mine øjne er hendes øjne ikke døde men eftertænksomme.
Hvordan vil du - eller andre - mon reagere, hvis man blev udsat for det mediecirkus, som hun er igennem lige nu? Man bliver målt og vejet af ALLE og prøver bare på at gøre sit bedste.
Så afslutningsvis: Jeg synes Mary gør det godt.
tilføjet af

Åh jo

Det er da vel meget romantisk, men hvorfor skal jeg lykønske rige mennesker jeg ikke kender?
Smag og behag er forskellig, så jeg er egentlig ret ligeglad med hvordan hun er - det er jo ikke mig der skal giftes.
Der er bestemt grund til at kritisere 'århundredets bryllup' (noget af en påstand, når århundredet kun er fire år gammelt). Hvad sladderbladene skriver må de selv om, men når DR og TV2 på det groveste tilsidesætter deres lovfæstede public-service forpligtigelse, så må det kritiseres. Ligeledes må det kritiseres, at en andengenerationsindvandrer får lov at hente sin ægtefælle i udlandet uden om de regler, der normalt gælder for den slags. Det er udemokratisk og forkasteligt.
tilføjet af

Det er da ligemeget hvordan hun ser ud

Jeg er en af kongehusets argeste kritikere, men derfor synes jeg ikke der er grund til, at rakke folk ned på grund af deres udseende, herregud, smag og behag er jo så forskelligt, og det er jo ikke os, der skal giftes.
Lad os hellere diskutere de reelle problemer der er i, som demokratisk stat, at holde fast i et forældet kongehus, der lever over loven.
tilføjet af

Al skønhed er sagligt

Al skønhed er saglig, min kæreste er så uovertruffen, så du ville bare stjæle ham, hvis du så ham ;-)
tilføjet af

Hun kunne bare lade være

Hun har selv valgt cirkuset...hun ville selv!!
tilføjet af

Ups.

Næ men R.K. dog. Nu kom det frem igenigen. Du vil ikek lykønske RIGE mennesker! Ville du lykønske FATTIGE mennesker du ikke kender?? Er alle ikke lige på det punkt? Er der forskel på kærlighed mellem rige og fattige?
Misundelse er dog en pragtfuld ting. Det fjerner totalt fokus fra en selv! Unlad at feje for din egen dør, men beskæfig dig med hvad alle den andre gør, det er jo snart danskernes nationalsport!
Op et vist sted med at de skal giftes, det er da deres sag, men kom ikke og fortæl mig at et giftemål melelm en evt. præsident og hans/hendes tilkommende ikek ville blive dækket i medierne! For det er løgn!
Og hvem er det egentlig du kalder andengenerationsindvandrer? Fatter ikke at man kan gå i så små sko uden at få klememlus på tæerne, men det er måske derfor du altid er så sur på alle andre end dig selv?:o)
Men jeg vil dog give dig ret i at det massehysteri mht. dækningen i medierne er ude af proportion, men det kunnelet afhjælpes. Få alle til at undlade at købe ugeblade der svælger i andre folks liv og levned. Boykot alle TV udsendelser der handler om de kendte, de rige osv. Alt andet lige, så er det jo også i et vist omfang markedskræfterne (læsere/lyttere/seere) der bestemmer hvad der skal vises. Du skal ikek bilde mig ind, at det er de kongelige der har beordret denne mediedækning.
tilføjet af

Den var led

Hej det der ka du ikk være bekendt at skrive for du kender ikk konge familien på den måde at du ka tillade dig at skrive sådan den var rigtig led................
tilføjet af

Ja ja Soulmate

Du blander dig i alt med dit syge og negative syn på livet og andre mennesker.
Du forstår virkelig at sætte noget igang.
Jeg foreslår alle som læser dette, at vi fremover ignorerer SOULMATE...
Lad ham drukne i sit eget slam, så kan han lære det.
Den dag du, Soulmate, ser på verden uden had, den dag ved du hvad det vil sige at leve...
tilføjet af

;-)

Tja... men det har jo vaeret offentlig gjort alle steder og hun indrommer jo selv at hun har faaet lavet en hel del om...
Og fordi man ikke lige synes de er de smukkeste mennesker skal man saa bare folge med strommen???
Jeg maa da godt udtale mig om at jeg synes Mary er maskulin, vi har vel ytringsfrihed eller???
tilføjet af

Fuldstændig enig med R.K.

Jeg tror næppe at R.K. er den eneste der synes at det royale bryllup er noget mediehysteri. Jeg er ihvertfald enig, for det er simpelthen for meget at man ikke engang kan tænde sit TV uden at du skal se det samme hver dag. End ikke en skide Urban-avis kan man læse uden at man ser 'annoncer' for brylluppet eller en "MARY-ring". Og det er sgu lige i overkanten. Det kan godt være at det er en stor ting der sker, men ja, den arme kvinde. Er du gal, hun skal ændre sit liv meget, når hun skal vænne sig til alle de medieludere uden for hendes hus!
Tænk hvis det var en selv.. Tænk sig at du ikke kan, rent udsagt, slå en skid uden at hele Danmark ved det! Det er for vildt.. Sidste jeg ville være, var kongelig.
tilføjet af

Smut

Smut hvis du ikke gider at debattere. Du er vist kommet ind på et forkert sted. Smut!!!
tilføjet af

det er da nemt for Mary

Det er da nemt,at være smuk, når man får det flotteste rober, de rigtige frisører og stylister...så kan alle blive smukke...
tilføjet af

Ja, det er nemt for Mary

Ja, og det skulle efter sigende have taget frisøren et halvt år, at finde frem til hvilken frisure, hun skal have til brylluppet. Hvis vi havde en personlig stylist, så ville vi all stråle
tilføjet af

Hvordan havde du tænkt dig...

at man skulle kunne debatere hvis alle var enige???????
Det er jo netop på baggrund af folks forskellige holdninger at man kan debattere. Nogle debatører har blot en meget negativ indfaldsvinkel til stort set alt :o))
tilføjet af

nej...ja...nej

mary er en stor skøndhed, men sylvia er pæn af hendes alder at være. så stik lige den at være skønnere end dem...
tilføjet af

Bliver ALDRIG lige så smuk som Diana

Mary er smuk ja - udvendigt. Men noget af det der gjorde Diana endnu smukkere var hendes indre. Mary kommer aldrig til at gå Diana til knæene.
tilføjet af

Stakkels anonyme pjok

Det eneste 'syge' og negative i mit indlæg, det er din holdningsløse og vattede kommentar.
Det vil glæde mig hvis du ignorere mine indlg i fremtiden. Stakkels stakkels lille bitte dig.
tilføjet af

Skam dig

Diana er bare en simpel bondepige med røde kinder, hun bliver aldrig ægte *klasse* som Mary.
Hun havde måske et smukt indre, men prinsesse skulle hun aldrig have været. Og som alle kan se så kostede det hende jo også livet.
tilføjet af

Bravo

Dit indlæg har jo klasse! Det er fantastisk!!!
Kunne du evt. delagtiggøre os andre i hvor du vil hen med det?????????
tilføjet af

Jeg vil ikke.

Jeg vil ikke ignorere dine indlæg, selvom jeg er en anden "anonym". Dine indlæg er altid værd at stifte bekendtskab med, selvom jeg sjældent ved hvor du vil hen med indholdet af dem. Men interessante det er de skam.
Jeg nyder at læse dem, men jeg var også en stor fan af "SKUM" i sin tid. Forvirret? Så følg med i næste uge *GH*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.