2tilføjet af

Indretning af bryggers

Vi står og skal til at sætte vores bryggers i stand, og vi har heller ikke ret meget plads. Vi overvejer at droppe tørretumbleren for at få lidt mere plads men kunne godt tænke mig at høre om der er nogen der har prøvet at tage springet og hvordan er det? 🙂
Derudover vil jeg have mig et smartere tørrestativ end det jeg har idag. Jeg overvejer at købe sådan et her: http://toerrestativet.dk/shop/toerrestativer-loft-3c1.html . Det ser vildt smart ud, og ligner noget der kan løse et pladsproblem herhjemme.
Har i nogen ideer til hvad man ellers kan gøre smart i sit bryggers så man får "mere plads" i et lille rum? 😃
tilføjet af

Det handler om

at få gulvet frit, det gir plads.. Så hylder er altid god ide til små rum.
På hylderne fede kurve så ting er gemt af vejen.. Jo lysere rummet er, jo større og renere virker det..
Men at droppe tørretumbleren?.. uuha..
Vi kom fra lejlighed (med vaskeri) til hus, uden tumbler.. tørrede tøj i carporten i et år - dufter deeejligt - men god damn det er en krig om at tørre efterår/vinter.
Hængte det op, igen, for at gennemtørre på stativ i stuen, men det gav et fugtigt miljø.. Vigtigt i hvert fald at lufte ud oftere..
Så fik vi en tørretumbler, og nu kan al tøj vaskes og tørres på En dag, frem for før, hvor det var en evig opgave med tøjvask, da der jo kun er den plads der er, og næste maskine må vente til første er tørt..
Vil Aldrig undvære tørretumbler igen..... Øhj og når der skulle vaskes kludetæpper, gardiner og pudebetræk.. sengetøj.. alle de større ting, det er møg besværligt på stativ.
Dét ser smart ud det stativ du viser der.. men det kommer til at kræve mere tid og planlægning...
Er det ikke muligt at lave plads og orden incl tørretumbleren?
Kan den evt flyttes?.. hvis der fx er plads på badeværelset.. der behøver jo ikke være udtræk, en kondens-tumbler er glimrende..
Eller byg skab med låge/rulleforhæng (afh af hvad rummet tillader) om vaskem. og tumbler, og hæng knager eller hylder på skabsvæggen..
Svært når jeg ikke har set rummet, men elsker at indrette 😃
God fornøjelse med projektet[f]
tilføjet af

Tak

Tak for svar🙂Sikke mange gode ideer du har! Kan helt klar bruge mange af dem - og vil også tænke lidt mere over det der med tørretumbleren - for ja, det er da nemmere bare at smide tøjet i tørretumbleren.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.