8tilføjet af

Lugter dine hænder ??

Du kender vel det med at du har stået og lavet mad som feks fisk, men du kan bare ikke fjerne lugten fra dine fingre efterfølgende ??
Nu har jeg opsnappet et kokkeråd. De burger normalt en stålsæbe, men man kan ellers bruge koldt vand og så lægge en ske henover de steder der lugter - mens man vasker hænderne i koldt vand.
Det virker !! Det kan anbefales :0)
tilføjet af

hmm

brug hansker.
tilføjet af

en ske?

Det lyder som et af de tusinder af "gode råd" min svigerfamilie i Sønderjylland ligger inde med arsenaler af.
Man skal vel også stå på højre hånds pegefinder og med en gaffel mellem tæerne og spille 4mandswhist samtidig for at det virker?
tilføjet af

Har du hvidløgsfingre, så

Hold et stykke rustfrit stål – f.eks. hvidløgspresseren – under rindende koldt vand, mens fingrene gnubbes mod stålet. Stål neutraliserer lugten hurtigt og forbløffende effektivt. Det samme gælder, hvis du har haft fingrene i løg, ost m.m.
*FB*
tilføjet af

Ja, mine hænder lugter

når jeg bearbejder neden en enlig mor i en pizzaria. Også som fisk så vi skynder os til baggården!
tilføjet af

Jajaja men forudsat

at man ikke havde brugt handsker. Der er jo mange der ikke lige har handsker til den slags liggende - eller måske glemmer det :0)
tilføjet af

Ja det skal du nemlig

bare kom igang !!
Man bruger en ske, fordi det er nemmest. Men grunden til at jeg nævnte det med stålsæben er fordi, det er kombinationen af koldt vand og stål der giver effekten. Jeg har selv prøvet det mange gange nu, så det virker. Måske skulle du lytte mere til din familie i Sønderjylland ???
tilføjet af

SÅDAN

Du forstår sammenhængen :0) Det er nemlig helt rigtigt at stål neutraliserer lugten. Ved godt at mit råd lyder underligt men det virker. Dit råd lyder dog nemmere, så det vil jeg nok gå over til :0)
tilføjet af

godt arbejde

bliv ved med det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.