6tilføjet af

Rejser med ex'en

Jeg har et spörgsmäl!
Jeg er for öjeblikket sammen med en fyr, som for 6 mäneder siden gik fra sin kaereste. De har et barn sammen pä naesten 3 är. Jeg har vaeret sammen med ham lidt over et halvt är nu, men kendt ham naesten hele mit liv.
Han har nu besluttet at tage ud og rejse med sin datter, og exkaereste, en uge ned sydpä. Jeg ved ikke hvad jeg skal göre eller taenke. När jeg spörger ham hvorfor i helvede hun skal med ham, sä siger han, at det er for barnets skyld. Misforstä mig ikke. Jeg elsker den lille pige meget höjt, men det bliver jo ikke nemmere for hende at falde til i de nye rammer med "mor og far" hver for sig, hvis de nu skal til at tage pä ferie sammen hvert är.
Er det forkert af mig at taenke sädan, skal jeg kunne forstä, at det bare er for barnet eller...?
tilføjet af

exén

Det kunne jeg ikke akseptere, men du er jo nok nødt til at tage en snak med kæresten om det. Jeg ville melde klart ud at det enten er exén eller dig, også i det daglige. I jeres situation vil der jo næsten altid være kontakt med barnets moder, men nærkontakt i det omfang må nok siges at være i overkanten.
De bedste ønsker for jeres lille familie.
tilføjet af

Dumt at finde sig i...!

Hej...
Jeg synes det er dumt at finde sig i at han tager afsted med ex`en...! Du ved jo ikke om der sker noget mellem dem og i er jo sammen...! Men jeg synes du skal snakke med ham og sige at du ikke bryder dig om det og forslå at du kan tage med.. men synes ikke at de skal tage afsted sammen bare dem og barnet...!
tilføjet af

Drop ham

Drop ham - de er ved at finde sammen igen - testen bliver en uge sydpå, hvis det går godt...ja, så kan du næsten regne resten ud. Dette svar er ikke for at tvære salt i såret, men for at få dig til at åbne dine øjne.
tilføjet af

samme her...

Min kæreste gennem to år skal her til sommer på ferie sammen med sin ekskone og deres søn på fire år... Dette er for mig klart et tegn på at de måske vil prøve at finde tilbage sammen, især også fordi dette blev aftalt i en hyggelig weekend de havde alene sammen... Jeg satte min ellers elskede kæreste stolen for døren, og selvom det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv, har jeg holdt ved den, og han er nu absolut den som har det sværest...
Du kan evt. læse mit indlæg og svarene om og på samme spørgsmål under konferencen "parforhold" et stykke nede "Forbi..."
Held og lykke med kærligheden eller friheden!
Knus Fie
tilføjet af

Ja det er !

Jeg forstår godt din undren...og din jalousi, for det er det du er, men hold op med det.
Jeg kender mange som gør som kæresten her....det er for barnets skyld... det behøver jo ikke være sådan hver år, fordi de rejser sammen i år...du må ikke mistænke eller misunde ham den ferie..ønsk ham i stedet en Go´ ferie, så kommer han glad hjem til dig igen.
Op med humøret...og nyd så din egen "ufrivillige" ferie..
Knus og go´ sommer til dig :-))
tilføjet af

Jeg ville ikke finde mig i det

Hej ano
Jeg ville ikke acceptere at min kæreste så meget som så sin ex'er, men nu hvor din kæreste og hans ex har et barn sammen så kan det vel udelukkes ikke at se hinanden overhovedet.
Men det at tage på ferie sammen er ikke særlig godt for barnet, for ikke nok med at barnet for et forvrænget billede af hvad mor og far føler for hinanden, men du burde også være en del af barnets liv, du er trods alt barnets stedmor, så jeg ville helt klart synes at hvis din kæreste og ex'en skulle ud og rejse, så skal du med.
For som jeg plejer at sige, har man kunne tænde på hinanden så er muligheden der for at det kan ske igen, og det ville ikke føre noget godt med sig...

Alt godt i fremtiden
Carsten
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.