10tilføjet af

Hvad er reglerne for Nutella hjemme hos jer?

Havde en ven der havde besøg af en god veninde, der var på besøg til noget Brunch..
Hun havde sit barn på 8 år med. Min ven spørger så barnet om hun kunne tænke sig noget nutella til sit brød, barnet svarer så "hvad er nutella"..? Jeg tænker bare WHAT!! Ved hun ikke hvad nutella er?! Åbenbart ikke.
Men jeg hører så fra nogle kollegaer i dag, at deres børn får da heller ikke så meget nutella, en sjælden gang om måneden om søndagen...
Jeg tænker bare, har I også specielle regler om nutella for jeres børn derhjemme??
tilføjet af

Helt ærlig

hvad er Nutella?
tilføjet af

Ja...

Ja det siger jeg også..
Hvad er Nutella???
tilføjet af

nutella er

tilføjet af

ingen nutella

Nutella er ikke mad.
Kindersnitter, chockopops,sødmælksyoghurt, frost flakes, m.m er heller ikke mad. Ej heller figestænger, selv om det giver sig ud for at være det.

Står der Nutella på bordet, hvis ungerne skal have mad hos nogle andre, så må de godt få det. Det bliver aldrig en fast ingridience hjemme hos mig.
tilføjet af

Selvfølgelig

skal ungerne ikke vælte sig i nutella(smøre cholokade) Men et tyndt lag er da fint nok. Det svarer jo til det samme som pålægs chokolade.
Tænk også over hvor meget fedt der fx er i ost.
tilføjet af

Ikke nutella hos os

Mine børn ved heller ikke hvad nutella er.
Hvis vi spiste det ville de ikke få lov til at få det når de har lyst. Hos os får vi pålægschokolade og dette kan de heller ikke selv bestemme hvornår de vil have.
tilføjet af

Nutella til børn....

Næææ, der er ikke noget tilbage, jeg har slikket det i mig selv, gerne med ske. Husk at børn skal beskyttes imod usunde sager. Det samme gælder alkohold og smøger. Jeg fortærer det hele selv og ungerne kan spise æbler og gulerødder. Sig ikke at jeg ikke er god ved børn.
🙂
tilføjet af

Ja, man giver da ikke Nutellea til børn

Kun i de lande, hvor man ikke har begreb om ernæring.
tilføjet af

Ja da

- Vi havde en farmor der selv "importerede2 skidtet fra Fleggaard (hendes yndlingskøbman) men det hed et halvt rundstykke med Nutella om søndagen. Jeg kan se min datter behandler mine børnebørn lige så slet som hun selv er behandlet, men det er nu ikke det store problem. Den største kan egentlig ikke rigtig lide det og vælger hellere ost - især hvidløgssmøreost, står højt på hans liste....
- Det sidste ryger i reglen fordi det overskrider sidste salgsdato....🙂
tilføjet af

Bandlyst

Hjemme hos os er nutella noget der Aldrig ligger i indkøbsposerne efter vi har været ude og handle, det er simpelthen bandlyst, mest fordi både min datter og jeg har en tendens til at blive lidt for runde ;)
Så vi undgår det for at sparer kalorier hvor vi kan. Men når det så er sagt, så syntes jeg faktisk også at nutella er noget af det mest vamle men kan spise, Puha! men det er sikkert også fordi man ikke er vant til det søde stads og vil helst undgå at min datter får det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.