9tilføjet af

Denne bruger har endnu ikke aktiveret sin profilside

Hvorfor står der jævnligt "Denne bruger har endnu ikke aktiveret sin profilside" f.eks.på min profil, der har været aktiveret de sidste mange år??
MVH
GL
tilføjet af

.. det er fordi

.... profile er fra den gang man kunne bruge æ,ø elle å.
Det skabte en del problemer.
Bla. dette :-?
tilføjet af

Hej løjser

Du vrøvler. Jeg kan da godt komme ind og f.eks se, hvad du har skrevet om dig selv : ""Jeg interesserer mig meget for fremtiden.
- Faktisk har jeg tænkt mig at tilbringe resten af mit liv dér....." FORTSÆTTES
Mangler bare et ordentligt billede af ham løjseren?
tilføjet af

Billedet er lige blevet bortcensureret

Så nu kommer der et pænt billede i stedet ... . . .
MVH
GL
tilføjet af

efterlysninger til fordrevne brugere

efterlysninger på fordrevne brugere,er somregel en såkladte storforbrugs-gåde!?
..man ved´aldrig om man finder nogen personer til daværende "profil-navne?"
jeg håbet på engang at finde noget der lignet en forhenværende familie,men tilsydenladene ret forgæves?-og ikke da folkeregisteret er det bedste forsøg hvor man er opvokset henne-!?der ville jeg absolut lede efter daværende (udent)at opgive detsvære!?
prøv det samme opdjektelige opfindsomhed så når man sørme ret langt med (efterforskningensgangbrud)...
man kunne jo lade vær´med ,at synes at folket vile tages lidt retslige seriøst og ikke morsomtteligeheder for galskab..
(der er jo detsvære en rigitg person til hver opvækst-aktincest"opdrevelsen af en anbragt person i en plejefamilie=har sporet den af..og fået tilsendt..detsvære syntes jeg osse du skulle gøre det samme,hvis du eftersøger nogen folk.(og er detsvære fuldtlovligt ,da tilsvarende individ tilhøre papirerne-detsvære!:)
der er nok nogen som ikke brydrer sig om efterforskningen iblandt familie albummet,men tilsydenladene kan man ikke forbyde anbragte børn som unge-mennesker ,at opsøge deres efterladte familier...
(har hilst på nogen af disse sysler som jeg´har boet hos engang detsvære!)det skete via en veninde som jeg fuldtes med,til et visit på den nye by mand og jeg flyttet ind i..detsvære ret mange tak for påmindelserne de forskammede folk kunne foreskrive af romaner på efterforskningen..uhørligt hvordan man kan se,hvordan folk kunne reagere,på seriøse forespørgelser..
"jeg har læst et par af deres svarfunktioner og finder det ret intresant på deres ideerige midler på (hvem cm tilhøre da det var en som eftersøgte min profil-navn,til en nielsen familie fra nr-alslev.jeg ved´godt hvem som står bag disse foranstaltninger ,og ser gerne (disse sysler blander sig uden om)da de ikke ved hvad de taler om detsvære!?:((et gæt om et parlige gensplesede familie/forhenværende opdjekthed kunne være en tidligere (statskuntroleret person) fra de ret mange (sorte leksikoner)...-disse sysler har benægtet fremmødteligheder på efterforskningen til en tidligere person(ln-som er en kvinde fra daværende familie foranspaltning-en storesøsster til(ln)det hed de før de forblev dannet til ægtefælder i hvert sit hjem.!men begge fra en lille bydel nr-alslev.dette her skriver jeg lige nu da jeg´fornemmer ,du eftersøger en sol-profil,som ikke har lavet en profil side her på sol.dk.
men mange gange syntes man nok at der ikke behøves en profil side på sol.dk detsvære da det er strengt fortrolige oplysninger,og man fornemmer ikke ,at andrer behøver at stikke forespørgelser i personlige sager der vedkommer disse cpr-numrer til hver i sær.-derfor kan denne person til enhver tid hente sin akinsest sag fra denne opvokseligekomune denne person har boet i.(men kun denne rigitige person-tilsvarende vil jeg´absolut undersøge om den ligger sikkert hvor den skal.
m.v.h.
charlotte madsen
tilføjet af

er ikke anonym,mere!!!

jeg skrev før anonym...
men ikke mere!!!-detsvære-
hilsen
charlotte madsen
tilføjet af

hold da op

hvad sker der lige for dig !!
tilføjet af

Hvor vil du hen, Charlotte?

Du svarer på et indlæg fra mig, hvor jeg - med vanlig Løjserhumor - fortæller at jeg har bortcensureret mit eget billede på min profil.
Jeg har lidt svært ved at se sammenhængen til det dybt alvorlige emne, du sætter på her? Skulle det indlæg have været under "efterlyst"?
Der er ingen, der forlanger dybt personlige oplysninger når man opretter en profil her. Og du kan jo bare skrive noget vås i felterne, hvis du er bange for at de udnytter det.
Held og lykke med din søgen.
MVH
GL
tilføjet af

hej charlotte

har du et mellemnavn❓og en pige og en dreng ?:-)
tilføjet af

hey løjser

... kunne også være rod på solen :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.