20tilføjet af

Læger tør ikke tage influenzavaccine

Lægerne på Rigshospitalet afviser selv at lade sig vaccinere mod influenza, fordi de frygter bivirkningerne. Nye tal fra Lægemiddelstyrelsen peger på en stribe alvorlige bivirkninger - blandt andet dødsfald.
Hvordan filan kan de så anbefale andre at blive vaccineret, synes faktisk at det er lidt uhyggeligt.
tilføjet af

Var der ikke også....

.. noget med at tre ud af fire alligevel fik influenza ?
tilføjet af

jo..

Så kan det jo være lige meget med at blive vaccineret, men forstå ikke at de med god samvittighed kan anbefale det når de ikke selv vil(lægerne)
tilføjet af

Nu skal jeg nok

have en tanke på injurielovgivningen, jeg må hellere lade være at sige noget direkte om lægestanden.
Hvis vi generelt siger, at økonomiske hensyn påvirker éns valg og anbefalinger, er jeg vel på den sikre side.
Hvis jeg nu var benzin-forhandler og sagde til mine kunder, at de hellere skulle anskaffe sig en bil, der kører på rapsolie eller på brint, så er jeg nok på kant med mine leverandører meget hurtigt.
Hvis jeg forhandler tilsætningsstoffer til maden, og samtidig agiterede for, at man skal spise økologisk, var jeg vel også i gang med at save i den gren, jeg sidder på.
Er det gennemskueligt nok ?
tilføjet af

Boycott det

Der er ingen som helst grund til at lade sig sprøjte uden grund, når det statistisk kan påvises, at 0,001 promille af de vaccinerede får alvorlige bivirkninger, som sandsynligvis skyldes vacciner.
Og deres propaganda om at folk kan dø af sygdommene senere, hvis de ikke er vaccineret, er bare fordi de vil have mere i deres fede lønningsposer.
Lad os hellere fokusere på, at influenzavacciner vist nok så vidt jeg har hørt og hvis man udlægger den der rapport på en bestemt måde kun virker på hver tredje... eller endnu bedre, at vacciner griber ind i naturens orden.
Det eneste fornuftige er faktisk at boycotte alle former for vacciner, også mod børnesygdomme, så vi kan komme tilbage til en sundere og mere naturlig tid, hvor kun hvert fjerde barn blev over 2 år, og hvor man ikke som voksen hele tiden skulle gå og frygte for at kradse af på grund af fedme eller hjerte-kar-lidelser. Tilbage til en tid med TB, kolera, difteri, stivkrampe og byldepest. Jipiiii!
tilføjet af

Kun til udvalgte

Læger anbefaler ikke vaccinationer mod influ. til alle. Sunde unge raske mennesker skal ikke vacc. de for sikkert ikke infl., og hvis de gør koster det et par dage i sengen.... Men ældre mennesker eller pers. med ex. rygerlunger kan blive slået ihjel´hvis de får influ., derfor er der liv at redde, hvis de undgår influ...... Derfor!!
tilføjet af

jo da

Ved godt hvad du mener, men når det drejer sig om sygdomme, så bør man som læge ikke anbefale noget så "uskyldigt" som en vaccine lægen ikke engang selv vil tage pga bivirkningerne, hvor er vi henne så??
Håber at lægerne når de kikker sig i spejlet får en dårlig smag i munden.
Undskyld men bliver bare sur og trist når jeg læser sådan noget, for jeg har (havde) den opfattelse at læger tog deres uddannelse for at hjælpe.
tilføjet af

Udvalgte?

Ikke nok med at de kun tænker på penge, nu vil de sgu også bestemme, hvem der skal leve og hvem der skal dø. Det vil sige, hvis det ellers virkede, altså.
tilføjet af

For at hjælpe? Ha!

Næ nej, de uddanner sig i 7 år (studie) + 1,5 år (turnus) + 5 år (speciallæge) for at kunne score kassen, ikke fordi de kan lide arbejdet eller mennesker generelt. Og den eneste risiko er klagesager og uinformerede journalister, som kan hjælpe os andre almindelige mennesker med at sikre, at de aldrig mere får lov at arbejde.
tilføjet af

Hvor kommer det egentlig fra?

Jeg kunne godt tænkt mig et link til noget om det her. Hvem er den tapre journalist, som har afsløret de skrupelløse og kujonagtige læger, og hvor kan jeg læse mere om det?
tilføjet af

Det ved jeg

Men hvis du læser om det, så skrives der at det kun virker på en lille del af de der bliver vaccineret, men at lægerne ikke engang selv vil vaccinereres på grund af bivirkningerne som kan være dødelige.
vaccinen er som jeg er bekendt med lavet for at forhindre de ældre og svage i at død af sygdommen, men hvad hjælper det hvis man dør af vaccinen.
tilføjet af

Problemet er bare

at én enkelt "dårlig oplevelse" kræver 10 gode for at blive udlignet.
Det er naturligvis ikke min mening at kuldkaste hele den tillid, vi generelt har til vore praktiserende læger. For der er ingen tvivl om, at "skolemedicinen" har stået for meget store fremskridt i livskvaliteten. Men lige som hos politikerne er der brådne kar og "vi alene vide" mennesker i alle brancher.
I nogle brancher er det blot næsten umuligt at "stritte imod". F.eks. er mange offentligt ansatte forsynet med mundkurv, og kan ikke tillade sig offentligt at kritisere deres egen arbejdsplads.
Og der skal ikke så forfærdelig mange luksusrejser til på leverandørens regning, før jeg begynder at tvivle på den faglige objektivitet og uafhængighed.
tilføjet af

link

tilføjet af

Er det kun de ældre,

Læger ved vel godt det er bedst hvis deres egen immunforsvar bekæmper en influenza. Men ellers er det jo kun ældre mennesker, der har behov for en vaccinne imod influenzaen, men mange sunde og raske tager det i dag for undgå sygedage på jobbet. Jeg stiller spørgsmåls tegn ved hvor frivillig det er, om i virkligheden folk siger ja på grund af gruppe pres på virksomheden.
Jeg skulle til Cuba for del år siden, og under pression gik jeg modvilligt med til tage en vaccination, jeg blev syg og kom på hospitalet med blod forgiftning, på grund af jeg havde en lille betændelse tilstand og vaccinne fik den til vokse helt vildt. Vi var en gruppe på omkring 40 personer og fik ingen informationer omkring evt. bivirkninger.
Jeg personligt har mistidlid til læger i dag, på grund af medicinal industriens indflydelse på læger, betalte rejser til store internationalle konferencer, hvor de prøver påvirkker indflydselrige læger i det danske sundhedssystem.
Jeg tror ikke læger kan sige sig fri for ikke at være under indflydelse af medicinal industrien.
Mvh
tilføjet af

Lægerne er på lønnings og gave listen hos medicinalvirksomhederne

Der uddeles med rundhånd til lægerne, gaver og udlandsrejser med familier, dog hedder det sig, at de så er på et kursusophold i eksotiske omgivelser, her betales luksushotel samt lommepenge forbruget også for familierne.
Lægerne kan dette til trods være grådige, en læge fortalte om sine oplevelser på en såkaldt kongres, betalt af et medicinalfirma, efter at kongressen var overstået, kørte en overlæge sin store Volvo stationcar frem, overlægen og konen tømte derefter kongressalen for alle blomster dekorationerne, på vej ud blev han stoppet og udbedt om en forklaring, jo sagde han nu er jeg blevet inviteret hertil, og holdt for nar, da jeres billige plastgaver i form af rejse ur ikke dækker mine forventninger, så jeg kompenserer selv herfor herved, at tage blomsterdekorationerne med hjem, da jeg har sølvbryllup om 14 dage.
tilføjet af

og de slår folk ihjel

Når man ser alle de historir om dødslæger så tænker jeg osså såddan er de allesamen. Og engang læste jeg om en så jeg går aldri til læge selom jeg er skidesyg.
tilføjet af

Nu skal man ikke gøre det være,

Man skal ikke gøre læger være end de er, men læger er ikke anderledes end andre mennesker. Men man forventer at få denbedst mulige behandlig, og man ikke bare bliver gjort til en patient der skal tjenes penge på.
Men efter hvad du gider udtryk for lider du af en overdrevet angst for læger, hvis du tror lægen vil slå dig ihjel. Mange læger kan udmærket se det forkerte i at medicinal industrien har så stor indflydelse inde for lægeverden. Men problemet er at vores politiske system vil ikke grippe ind på, grund af de danske medicinal firmaer så vil flytte produktion til udlandet, og det mange penge det drejer sig om.
Jeg finder det bare uetisk, at man medvirker til gøre flere mennesker syge, man siger at 500000 tusinde dansker har psykisksygdom, alle mennesker har psykiske problemer igennem deres liv, men derfor er de ikke psykiskesyge.
Der er nok omkring 200000 der har en psykisksygdom, hvor nogle kan have glæde af en medicinsk behandling i korter eller længer tid, selvom der er problemer ved vise af disse præperater man bruger.
Men langt den største del skulles socialle forhold, som dårlig opvækst betingelser, udstødelse, ensomhed. mange bliver gjort til psykiske syge, da det er meget mageligt fra systemes side, at plasere lidelsen hos den enkelte, og ellers forventer man at personen tilpasser sig rollen som klient med en bestemt adfærd.
For at fungere godt som menneske har brug for et rimlig godt arbejde og blive værd sat som menneske, gode venner som man kan snakke med om problemer, og mulighed for komme på ferier, samt har man brug for mulighed for udvirkle sig som menneske.
Men der tvil om at vores politiske og socialle system, vedkender sig disse problemer med vores vældfærds system. Efter vi fik vores sociallovgivning i midten af halvfjerserne, er antallet af udstødte stedet til det dobbelte. Det var modvirke udstødelse det politiske system bestemte, vi skulle have mulighed for bedre rådgivning i vores liv når vi have problemer, men system har ikke virket efter hensigten, da resultatet i dag er der blevet flere mure imellem mennesker, frem for et mere ligeværdigt samfund.
Men vi håbe på der kommer en dyber diskution om hvordan vi i fremtiden modvirker socialudstødelse.
Da det ikke virker til fremtiden bliver lettere for mennesker, som ikke er så dygtige bogligt.
Eller vil fremtiden forsætte med at sygliggøre mennesker og pladsere dem på socialle væresteder, hvor man kan side drikke kaffe og ryge tobak fra underbetalte arbejder rundt omkring i verden.
Mvh
tilføjet af

cstine og "lægerne"

Jeg tvivler ikke på dit engagement. Problemet er bare, at du er en tendentiøs generalist.
For det første drejer det sig om neurologerne på Righospitalet, og ikke bare "lægerne", som du anklager for at anbefale vaccinationerne under ét. Jeg tvivler meget på, at de læger, artiklen omhandler, anbefaler vaccinerne til nogen.
For det andet er læger også mennesker, som naturligt nok bliver bange for det, de selv oplever, i neurologernes tilfælde hjerneskader og lignende.
For det tredje er den artikel, som du henviser til på bedremedicin misvisende i sin angivelse af, at vaccinationsskadetallet sandsynligvis er ti gange så højt i virkeligheden. Det er nok nærmere sandheden at hævde, at det sandsynligvis er ti gange så lavt eller nul, eftersom en indberetning foretages ved MISTANKE om følgeskader. Dvs. at en indberetning egentlig blot viser en tidsmæssig sammenhæng: en eller anden blev vaccineret og blev efterfølgende syg.
Tænk, hvis den samme regel gjaldt for kaffe, så det skulle indberettes som en bivirkning, hver gang nogen blev syg eller døde i løbet af et par uger efter at de havde drukket kaffe.
Men i betragtning af, hvor ivrig du er efter at tro på alternative behandlinger osv., kan det ikke undre, at du ikke har tillid til "lægerne".
Man kan kun håbe, at de, som deltager i debatten, er klar over, hvad DU repræsenterer.
tilføjet af

Du har helt ret

Det er også derfor, jeg hader alle mennesker. Fordi en del af dem er tyve, hærværksmænd, voldtægtsforbrydere og mordere. Så følger det logisk, at man ikke kan tro på nogen af artens medlemmer overhovedet.
tilføjet af

debat

Jeg er ked af at du tror at jeg generaliserer, det gør jeg ikke, jeg fandt dette indlæg og mente at det var et godt debatindlæg.
Jeg har personlig stor tiltro til lægerne, men er samtidig nysgerig når jeg falder over alternertive ting som menes at virke (verden er ikke kun sort og hvid).
Debat i mine øjne er en meningsudveksling og behøver nødvendigvis ikke være et holdningsspørgsmål og det sjove ved en dabat er at se hvor mange forskellige meninger der er.
At jeg svare på indlæg med alternertive samt mange andre ting er fordi jeg interessere mig for verden og dens muligheder, men det reflektere ikke altid mine holdninger men er et svar på et spørgsmål.
tilføjet af

Fair nok

"Hvordan filan kan de så anbefale andre at blive vaccineret, synes faktisk at det er lidt uhyggeligt", "forstår ikke at de med god samvittighed kan anbefale det når de ikke selv vil (lægerne)", "at lægerne ikke engang selv vil vaccinereres på grund af bivirkningerne", og "Håber at lægerne når de kikker sig i spejlet får en dårlig smag i munden" er altså velfunderede svar på spørgsmål og ikke udtryk for en holdning?
Så er det nok bare mig, der har misforstået dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.