9tilføjet af

Hvis ansvar er sikring mod terror?

Det forlyder nu at R opgiver de ultimative krav. Det var efter min mening kun et spørgsmål om tid, før R måtte komme til en erkendelse af, at de ultimative krav, herunder kravet om statsministerposten, var en håbløs strategi. Det er ganske enkelt ubegribeligt at en hel radikal folketingsgruppe bestående af ganske begavede mennesker kunne anse det for en klog strategi. Intet parti vill efter et valg stå ultimativt fast på 100% af sine holdninger, hvis man ved at give køb på 5% kunne få de 95% gennemført i kraft af regeringsmagten. Slet ikke R som historisk har set sig selv som partiet der byggede bro over midten. Begrebet ultimative krav er derfor en umulighed i praktisk politik og det kan simpelthen ikke passe at R’s folketingsgruppe ikke er klar over det. Efter min mening behandler man sine vælgere meget skidt, når man signalerer handlekraft og klare budskaber – ”Ultimativt” lyder ganske handlekraftigt – velvidende at efter et valg vil realitetsforhandlinger om regeringsmagten træde i stedet for det ultimative. Det er utroværdigt.
Hvis ansvar er sikring mod terror?
tilføjet af

Det er sandelig vores alle sammens ansvar

Terror har altid været brugt men også kaldt frihedskamp.
Terror er altid udsprunget MOD OVERMAGTEN så tænk over hvad hvem og hvornår I tryner nogen.
At de "to tårne" faldt har der været optræk til længe, men USA var ikke indstillet på at ændre deres kurs eller standse deres udbytteri. Resultatet er at hele den islamiske verden er sat på den anden ende - Tak USA for verdens problemer med terrorismen. De er de virkelige skyldige.
tilføjet af

Der har været islamisk terrorisme

længe før 11/9.
tilføjet af

Spørg

(løkke-drengen Lars) han kan det der med garanti og ulimativ garanti.
tilføjet af

ja - det har der.

er der nogel specifikke "sager" du tænker på.
for mig at se var "nineeleven" kulminationen, ja du kan sige "trumpfen" på meddelelserne, der ikke var trængt ind.
tilføjet af

forsvarer

USA forsvarer sig mod islamisk terror, og en del lande hjælper USA, bl.a. Danmark og England.
tilføjet af

Tjah

... kravene blev hun jo presset til internt og nu hvor meningsmålingerne giver socialdemokratiet en større chance, så er det jo dumt at skyde sig selv i foden på forhånd............
1-2-3
tilføjet af

den

Den asociale og nassende udlænding (ladyboy-in-red/1-2-3) aner intet om dansk politik. Men pædofili ved han noget om. Det er ifølge ladyboy-in-red ikke klamt.
tilføjet af

Brainy-Brian

Hvor er du en stoooor dygtig dreng - skal du tørres nu ??
1-2-3
tilføjet af

tilhører

Udlændingen ladyboy-in-burka/1-2-3 hører til den store gruppe af fremmede, der lever på overførselsindkomst i årevis. Disse skulle have været hjemsendt for længe siden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.