10tilføjet af

Britney Spears 11 juli i parken

Det er sådan at jeg har fødselsdag her d 11/6 og i den anledning har jeg fået to billeter til hendes konsert, og glæder mig helt vildt og tror det bliver for fedt, uanset hvad folk synes 😉. Men ville høre om der er andre der også skal ind og høre hende, og hvad jeres forventninger er til dagen?
tilføjet af

Playback og til grin

Hun er 110% playback, ikke engang på hendes cd`ere kan hun selv.
Det skal man sku` ikke støtte.
tilføjet af

Det blir nice

Tillykke! Det blir da så hot en fødselsdag. Gid det var mig!
Britneys koncerter er total oppe og køre og du kan sagtens have høje forventninger til show og setliste. Parken er dog ikke det bedste sted i forhold til Valby eller Forum. Men du skal nok komme til at få en god oplevelse. Jeg vil osse med! 🙂
Varm op med videoer fra Youtube...
http://www.youtube.com/watch?v=Z_KR4t5Rg9A
tilføjet af

Mange tak

Ja tror jeg også det bliver. har set noget af nye hun har optrodt med på youtube, og er ligeglad med om det er playback 😉 tror som sagt også det bliver helt vildt. ja det parken men det er bedre ind ingen ting bare man ser hende grin.
tilføjet af

Jeg forventer at blive

våd! Har du set vejr-udsigten? Rædselsfulde Danmark[:*(]
tilføjet af

Ja har set

Den for tor d 11/6 men ikke for den 11/7 😉
tilføjet af

Jubiii

Ja jeg skal ind og se hende og jeg glæder mig helt vildt. Både min lillesøster, storesøster, min kusine, fætter og hans kæreste skal med. Det bliver så fedt hendes koncerter skulle være vildt fede:) Jeg har lavet en klub på facebook hvor man kan slkrive sammen med andre der skal med:) Klubben hedder Britney Spears i Danmark 11. juli.
tilføjet af

ok fedt nok

helt sikkert mælder mig ind i den med det samme hehe :D
tilføjet af

kan du linke den?

Jeg kan ikke finde den men kan du sende et link til den ?
tilføjet af

Jeg skal med !

Heej.. jeg skal også med til koncerten og jeg tror det bliver den største koncert hele danmark nogen sinde har set ! Tillykke med Fødselsdagen ;P
tilføjet af

Wee :D

Jeg skal os der ind, og glæder mig fucking meget, har føsdag her den 13 og fik den os i gave, det blir bar totalt fedt !!!!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.