35tilføjet af

Kvinder med indbygget chip

Alle kvinder burde/bliver om ikke så lang tid forsynet med en chip der styrer ægløsningen, så skal man gøre sig fortjent til at få børn, det vil bevirke at vi slipper for mange kiksere/bekymringer på alle områder.
Bare tænk hvor mange penge det danske sundhedsvæsen vil spare hvert år.
Der ville komme generation på generation af ønskebørn.
Det vil have mange nyttige sideeffekter, feks. vil lesbiske ikke længere være i stand til insiminere sig selv.
Kun gode sunde stabile forældre vil få lov til at sætte et barn i verden.
Bestanden af enlige mødre vil falde drastisk og dermed vil den danske stat sparer milliarder i offentlig tilskud og hjælp.
Invandrere og andre uønskede vil lige så stille forsvinde for de får ikke børn før den danske stat ønsker det.
Bare tænke sig at man helt selv bestemmer hvornår man vil føde når man altså er godkendt som forældre.
tilføjet af

Hhhmmmm

du er syg i pæren - det har ingen virkning at blive godkendt - det er et ansvar man selv skal vide hvornår man gør sig fortjent til det
tilføjet af

Ha Ha Ha. Kan ikke lade vær'

Nu igen Soulmate. :)
"Invandrere og andre uønskede"...
Du er simpelthen umulig hva. :)
Jeg undlader at læse den del af indlæget...
Men smart ville det vel være på nogle punkter. Det ville ikke komme nær så mange "uønskede" børn længere, og staten vil spare mange penge.
Men du mener da ikke seriøst at folk skal tvinges til at få sat sådan en chip i sig?
Jeg tror at det vil være imod pænt mange regler som Danmark er bygget på...
tilføjet af

Sygt

Det må jeg nok sige, du ved hvor du skal ramme for at provokere. Jeg håber ikke at du virkelig mener disse ting.
Alle har ret til selv at vælge om de har lyst til at få børn! Og hvem bestemmer egentlig hvad der er det bedste for et barn? Der er små problemer i alle forhold, men hvem skal bestemme hvilke problemer, der gør at et par ikke må få børn?
Jeg synes det er nogle syge tanker du lufter der - Jeg har virkelig svært ved at forholde mig til dem!
tilføjet af

Interessant tanke...

kære Soulmate, og hvor provokerende dit indlæg end er (og det ER det, men det er vel også meningen *G*), er det egentlig ret tankevækkende på nogle punkter. Der findes alt for mange børn, der absolut har fortjent bedre forældre, det kan vi ikke komme uden om (selv om de lesbiske IKKE passer ind i den sammenligning følge min beskedne mening, men det er en anden sag).
Nu er jeg selv enlig mor, og tillader mig alligevel at regne mig blandt de sunde og stabile forældre, selv om jeg altså også er en byrde på samfundet - dvs. jeg har betalt skat i 21 år, så noget må jeg da have bidraget med?
Meget apropos skat, alle de milliarder vi ville spare, går det ikke lige op med alle de skattepenge, vi går glip af, når fødselstallet dykker drastisk??? Eller har du en anden idé til, hvor vi kunne få de penge ind?
Og for resten, lad os lige få DIT bud på, hvad en sund og stabil forælder er...?
;o)D.
tilføjet af

ganske ret

Jeg er også enlig mor, og jeg mener også at jeg tilhører de stabile forældre.
En ganske anden ting er hvordan i alverden ville du undgå enlige mødre på den konto. Folk går jo fra hinnanden alligevel, som det passer dem. Det kan en chip ikke gøre noget ved.
tilføjet af

Hvilket udvalg

En anden ting er hvem og hvilket udvalg skulle bestemme om hvem der skal have signal til chippen om at det er i orden at få børn.
Forhåbenligt en med mere sans for medmenneskelighed.
tilføjet af

lyder fornuftigt

god ide - hørt.
tilføjet af

*LoL*

Godt ord igen, Nullee! Måske vor kære Soulmate har en god løsning på det problem, for så vil jeg heller end gerne høre den? *S*
tilføjet af

*GGG*

Go´ værkssteds humor
tilføjet af

Også mændene

Vi skal udvide din idé lidt - mændene skal også godkendes. Tænk på hvor mange syge mænd der vader rundt her i landet. Mændene skulle have en høj iq, fornuftigt arbejde, se godt ud, ingen arvelige sygdomme og være raske oppe i øverste hoved.
Sikke nogle børn vi kunne skabe.
tilføjet af

Ja, medmindre...

menneskeracen ville uddø i stedet? *Gg*
tilføjet af

Ja...

der ville ikke blive mange tilbage.
Hvad fanden er det for noget forvrøvlet sludder at komme med. Skal vi ikke prøve at være bare en anelse seriøse?
tilføjet af

Hvad med jeres kærester/koner

Nu håber jeg seriøst ikke, at Anders Hansen og Soulmate mener, hvad de skriver i dette indlæg. I så fald vil jeg håbe, at deres koners/kæresters chip aldrig bliver aktiveret.
tilføjet af

Nazist

Lige da jeg læste dette indlægvar det første der faldt med ind at du er nazist???
det var da en mærkelig tanke at have...er det fordi du er mand??? mand kan ikke styrer en kvindes ægløsning (andet end med p-piller)...det ville jo være det samme som at fjerne en mands testikel, det er nedværdigende for det køn det går ud over...
det kan jo diskuteres om lesbiske skal have lov at få børn, men indvandreneer lige så meget mennesker som os andre og er bestemt ikke uønskede...
kan du måske ikke lide pizza, kebab, falafel, eller kina-mad???
tilføjet af

undskyld

Jeg gav dig nu ret, og resten af mit indlæg var til Soulmate.
Jeg har engang set en film, hvor verden kun bestod af kvinder, og som på en eller anden måde, befrugtede æg på en fabrik. Det var en anden måde at se på hvad Soulmate skriver. For på fabriken blev kun æg med gode gen, befrugtet. I filmen komme der nogle mænd rejsene enten i en tidsmaskine eller fra en anden planet. De var ikke velkommene.
Skulle man sætte sig til doms over hvem der skulle have børn, og hvem ikke ja så skulle man være Gud. Han har sikkert en mening med de børn der bliver sat i verden.
tilføjet af

Er det værre end...

De gen-prøver vi alle snart skal aflever som spædbørn, det ender alt sammen i overvågningsstaten.
tilføjet af

En god forældre er

3 generations indre missionærer.
De perfekte forældre, det er dem der giver deres børn udfordringer i hverdagen, men samtidig er fuldstændig klar over at alle andre ikke elsker deres børn så højt som de selv gør, at andre ikke gider høre dem så tit som de gør.
tilføjet af

nemt nok

Forældre skal kun godkendes hvis de underskriver en kontrakt der overgiver børnene i staten vartægt i tilfælde af skilsmisse.Så er der ingen enlige mødre/fædre kun singler som ikke får ægløsning igen.
tilføjet af

Duer ikke med mænd

Der ville ikke blive godkendt en eneste mand efter de kriterier.
tilføjet af

Og hvor skal pengene til det...

så hentes henne, Soulmate? For er børnene i statens varetægt, er det vel også staten (og dermed dig og mig), der skal betale for dem? Eller skulle forældrene pålægges en bøde i form af halvdelen af lønnen til forsørgelse af børnene? Nå nej, det dur jo ikke, for hvis de mister deres arbejde eller ryger på bistand, så er bolden tilbage i statens banehalvdel?
Kan du ikke i stedet opfinde en chip, der får folk til at leve lykkeligt sammen uden skænderier, vold og krig? Ved ikke lige om det ville gavne verdensøkonomien, for der er vist ret mange penge i krigsførelse? *S*
For resten, du har ikke svaret på mit spørgsmål om de mistede skatteindtægter? Men du arbejder måske på sagen?
tilføjet af

Ikke fyldestgørende nok!

Hvis du vil opsætte kriterier for den perfekte forælder, må du altså uddybe det noget mere. Det andet holder ikke en meter...! Men godt forsøgt...!
tilføjet af

Psykopat

Du er simpelthen psykopat. Dit eneste formål med at deltage i debatten er, at du vil have opmærksomhed. Emnet er totalt ligegyldigt - bare du får opmærksomhed. Se mig. Hør mig. Lyt til mig. Jeg er bedst. Jeg er dejligt. Jeg er klogest. Noget rabler i hovedet på dig, kære ven. Hvorfor tror du dog, at 99,9 procent af alle deltagerne i debatten finder dine indlæg tåbelige? Er det fordi, at 99,9 procent tager fejl, eller er det mon fordi, der er noget galt med dig?
tilføjet af

Det trede rige, i nye Klæder,

svar til hr Dr. Mengel.
I Starten af det 1900 tallet startede forestilling om at forbedre den menneskelige race ved at fratage mennesker, som var lav på den socialle rangstige muligheden, for at få børn. Det var en accepteret tankegang indefor vindenskabelige krese, samt inden for det pænere borger skab. Da man var af den mening ellers ville den menneskelige race blive forringet. Hvor den fik lov til ført frit ud i Tyskland i 30 erne og starten af 40 erne.
Hvor det så længer bare var race hygiene. Med nu blev det til eugenik af disse mennesker som ikke fandtes egnet til at være en del af samfundet.
Kaufbeuren var navnet på en af disse anstalter hvor der forgik drab og vindenskablige forsøg psykiske syge mennesker. Men det var også en instition hvor folk blev uddannet før de kom i koncentrationslejrene. Antallet af mennesker der blev dræbt af Nazisme og lægevindenskabens idologi var omkring 450000 mennesker. Man gjorde under dække af medlidenhedsdrab, samt var der også en økonomisk begrundelse for disse drab. At der så heler ikke var nogen form for medfølelse for disse mennesker gør det jo kun mere trakisk.
Når jeg så ser Soulmate utopiske forestilling, kan jeg alligevel ikke lade være med at drage disse historiske paralleler. Når man høre begrebet ønske børn, samt hans forestillinger om statten som den der skal bestemme hvornår folk skal have børn. Jo forestilliger har det med at vokse, og med den vindenskabelige udvirkling inde for genetik, skal vi ikke bare se på personer som soulmate som tåber. Men vi må bare håbe på, at folk har lært af historien.
Mvh.
tilføjet af

Hvad med dig selv..

Heh soulmates... tror du så dine forældre nogen sinde var blevet godkend, kan jo næppe sige de har fået et ønskebarn *GG*
Men men Soulmate hvornår er man så stabil til at få børn.. når man har været sammen i 10-20-30år
er højtuddannet, er smuk, klog, hvid eller??
tilføjet af

altså..FAT DET!!

Ja, din pergamin var fint nok..MEN..det er ikke noget relevant, lige nu, selvom du tror du er imponerende...eller måske , ikke. Men, problemet her er manden på en direket måde, som han ved, angriber kvinder...En chip til at styre ægeløsing?? hvad?? Hvor dum!!! hvam med at installere et udstyre i bilens sæder og alles sæder(kontor, biographer, bus, osv) der forkulder mandes testikler, hver time, så samfundet, især kvinder, bliver fri at så mange idioter..Ja, porno branchen salgs tal vil gå ned..i fart..
Måske, fordi du er mand(?) kan ikke fange hvor tit den lille mand, som hedder soulmate prøver af få kvindes opmærksomhed. Han skriger for det. Han er syg. Men kvinderne vil ikke have ham, så den lille individ, tror på at han er sjov og elsker at være skælde ud for os..lad bare den semi-homo være, det bliver mere smartefuld for han, alligevel.
tilføjet af

Jeg tror du tager fejl,

Hej Randy,
Jeg tror du tager fejl når du siger den unge mand til er syg, at han har en livlig fantasi er noget andet. Men som du ved kan kvinder der har penge, vælge at få sæd fra et stort udvalg af mænd. Samt lige nu hvor vi har debaten omkring valg af køn, som ens barn skal have.
Personligt er jeg overbevidst om, at om 10 til 15 år vil vi have mange flere valg, når vindenskaben har fået større indsigt i menneskers aveanlæg. Så tror jeg også, de økonomiske betrakninger vil komme ind i diskutionen.
Da måden som vi har, indrattet vores samfund på gør jo, at en større del af befolkningen vil ende som social udstødte. så hvis vi det danske samfund ikke får en filosofisk, socialogisk, psykologisk og etnologisk forståelse af menneskelivet. Ellers vil se en tilspidsning af de religiøse konflikter i landet, samt en vindenskab der skaber illusioner om det perfektliv.
Så jeg mener ikke soul Mattes er så fjern igen for et billede af fremtiden.
Mvh.
tilføjet af

ikke syg, som sindsyg

der skal indspærres..Det med hans fantasy, altså, jeg betragter ikke han som min son eller som noget særligt, men, ok, du gør det. Ja, ja dine 3 afsnitter, er noget som alle har hørt om, faktisk ikke noget nu! soulmate er ikke den alma matter og videnskabmanden her!! sorry!! og den lille knægt er bare det..Fra det første han er ikke en mand, han er ikke endnu en voksen som man kan udføre en fornuftig samtale med, så han er totalt udelukket for mig...Spild af min tid..
Og..jeg gider ikke at starte en diskussion med dig om dit danske samfundet og forholdet til aborten, bl.a., fordi nogle danskere har en mærkelig forståelse af menneskelivet, så, stopper vi bare her.
tilføjet af

Korrektion

Det hedder ikke: "Jeg er dejligt" - men: "Jeg er dejlig"
tilføjet af

Aner ikke om du er ...

.... kvinde eller mand - men er du kvinde,- så er du helt klart en af dem som ikke vil blive godkendt iflg. din enormt kloge teori !!
tilføjet af

rasistisk

Hej Jeg vil anbefale, at du lader dig frivilligt striliserer så du ikke formere dig hej
tilføjet af

Oh ja, geniale Soulmate!

Sådan skal vi have det! Så kan vi lære det, ka vi!
Vi skal have kørekort til børn. Og kørekort til parforhold. Og kørekort til bedsteforældre. Og til forsikringslæsning og hund og huskøb. Vi skal have Økonomibevis og Madlavningscertifikat.
Vi skal skal til skriftlige og praktiske prøver, naturligvis, før chip'en bliver aktiveret. Og hvert andet år - mindst - skal vi til prøve i ovenstående. Og begavede og charmerende mennesker - som du selv - skal evaluere resultatet. Og fejler vi bare det mindste, ja, så fortaber vi naturligvis retten til at få børn.
Jamen, at ingen er kommet på så fremragende og fremsynet idé før...! Ja, det bekræfter endnu engang dig sunde samfundssind og innovative tilgang til livet ;-)
Ærbødigst
tilføjet af

hmmmmm

hvor har folk dog travlt med seuldmate han siger sin menig og de mo han ikke går så er i vred på hamm.
tilføjet af

Jam'n, jeg gi'r ham jo ret, skat!

Hør her sweetie!
Men egentligt har jeg ham mistænkt for at være en ganske sød fyr med hang til røre i andedammen. Lidt frisk provokation. Lidt lir i gaden. Harmløs...
Dette er en debat. Hvis jeg må ikke reagerer på et så herligt indlæg bliver det da trist :-/
Tror ikke Soulmate tager det ilde op...
fåræsden ku d vær gåt å ta en kurssus i dansg!
tilføjet af

do ska fo en svingom

Jeg har slet ikke noget imod dit indlæg, det glæder mig hver gang der kommer en ny reaktion...for eller imod.
Det mæ dansg de ka vi got, for jeg elsker at danse.
tilføjet af

Soulmate viser os psykopatens karakter

han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater
Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.
Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.
Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.
Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.
Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".
Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).
Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.
Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en pskopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)
PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.