5tilføjet af

Hvem ryger ud?

Kære folk her på sol. Jeg regner jer for at være nogle af de allerbedste til at vurdere hvad, der rører på sig i superligaen.
Med al jeres viden og ekspertise, kunne jeg derfor godt tænke mig at høre jeres bud på hvem, der rykker ud af superligaen i år?
På forhånd tak for alle jeres kloge og intelligente bud
tilføjet af

Dem uden penge

😃😃
tilføjet af

Nazisterne fra WHITE PRIDE fordi

der ikke er plads til den slags mennesker i dansk fodbold.
tilføjet af

Svært at være uenig

med Sylvia i dette indlæg, om end jeg gerne vil øge antallet af de "der ryger ud", eller måske snarere de som burde ryge ud til at omfatte, alle de idioter der er med til at ødelægge en positiv fodboldoplevelse gennem deres adfærd, i form af vold, slagsmål, uhæmmet druk, kast med romerlys/møndter/ølkrus mm, racistiske tilråb, fordrejede politiske holdninger og lignende.
Lad os gøre fælles front mod disse tåber, der findes blandt tilhængere til alle hold i superligaen.
Ny slogan: "Idioterne ud af SuperLigaen"
tilføjet af

Intet svar på spørgsmålet

Sikke et umodent "svar" på spørsmålet! En fan(?)gruppe kan sgu da ikke rykke ud (sic!)
Hvis du mente AGF, kan klubben jo ikke gøre for, hvis "den slag mennesker" har opført sig dumt. Det er der iøvrigt mange fangrupper, der har. Jeg sagde ikke noget - - men min tanke kunne godt staves Brøndby-"tilhængere"!😕
tilføjet af

Køge og SønderjyskE

...tror jeg. Jeg regner da med, at du seriøst m e n e r rykker ud, ikke sådan noget pjat som nedenstående om "White Pride" - som om, det er et hold!
Efter i går er det med Køge jo desuden for nemt, selv teoretisk kan de ikke redde sig nu. Så spørgsmålet drejer sig jo kun om, hvem den anden bliver. Jeg har ikke noget imod sønderjyderne, men da Randers er inde i så god en stime, tror jeg ikke længere,🙂 det bliver dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.