14tilføjet af

Gamecube, PS2 eller Xbox?

På mitkollegiekøkken overvejer vi at købe en af ovenstående; Gamecube, PS2 eller Xbox - er der nogen der har nogle gode råd? Hvad er bedst, hvad er billigst mm.?
Evt. nogen der har nogle forslag til nogle forskellige spil? Vi er en del forskellige der skal blive enige...
Hilsen Møsse
tilføjet af

vælg dog playstation2

Hej møsse. Playstation2 er den som mange har i dag . Jeg har selv en playstation2 og den er da bedre end xbox. Du kan flere ting med playstation2 end xbox. Jeg har et forslag til et spil. Det er et rally spil som hedder wcr det mener jeg at spillet hedder. For jeg har det selv. Du kan spille 2player på spillet.Hilsen sofie.
tilføjet af

Playstation 2!!!!

Hej Møsse. Jeg synes helt klart at du skal vælge PS2, for det bliver u meget gladere for i længden... Du kan også se DVD'er på en PS2. På en X BOX skal du først købe en speciel fjerbetjening... og den er dyr...
Så vælg PS2'en!!!! Knus Noller
tilføjet af

NGC

Vælg Nintendo gamecube for den er mindre og den er lidt hurtiger med at loade og cd'erne er kun 8 cm i diameter og der plads til 1,5 GB.
tilføjet af

NGC og DVD

Og jeg har glemt at sige at du kan købe en NGC som kan se DVD lidt bedre end PS2 for jeg har også en ps2 men den sucks til dvd bare en den mindste rids på dvden vil den ikke rigtig virke og jeg tror det var philips der har lavet en gamecube som kan også bruges som dvd som er lidt til det.
tilføjet af

Xbox

Jeg er enig med ham her xbox sucks lidt meget for styren det er en stor klump i forhold til ps2 og ngc og maskinen er også en stor gang klump. NGC er den mindste maskine og den bedste men PS 2 er også god for de har GTA.
tilføjet af

Vælg PlayStation2 med harddisk

Hej,
Men den nye harddisk til PlayStation2 mener jeg den vinder. Det er jo et helt genialt system, læs om det på www.hdloader.dk
GameCube er dog billig, og har helt fantastiske spil..
tilføjet af

Bedst grafik?

Hvad har bedst grafik af Ps 2 o xbox?
fordi jeg overvejer og købe et spil der hedder gladius...
nogle der kender det?
og har set billeder af det til xbox, o det lyder fedt men på de billeder ser grafikken bar dårlig ud.. kig her: www.gladius.com og gå ind i screenshots..
er der bedre grafik hvis det er til ps 2'en??
Hilsen kasper
tilføjet af

ville vælge ps2 eller gamecube

x-box er den teknisk kraftigste af de 3, dog synes jeg, at den også har det kedeligste spiludvalg. jeg ejer selv en playstation 2, og er glad for den. den en del utroligt gode spil og det er også muligt at spille ps1 spil på den, hvilket jeg benytter mig meget af.
dog kigger jeg med længsel i øjnene nogle gange også efter gamecube... åh gamecube
tilføjet af

GAMECUBE!!!

Hej Mølle,
Du skal helt klart vælge GameCube. Den er ikke så populær som Playstation, men når du først har fået den, bliver du helt vildt glad... og spiller spil på den hele tiden.
GAMECUBE!!!
tilføjet af

rigtigt

det har du ret i
tilføjet af

Gamecube og hvorfor...

Hvis i ikke har fået købt en af de nævnte spilkonsoller, er her nogle gode informationer...
Mit førstevalg ville være Nintendo´s GameCube da den er den billigste, der er mange fede spil til den og der kommer hele tiden flere...Og desuden har jeg spillet meget på en Playstation2... der er mere udfordring i Gamecube´s spiludvalg.
der er ingen venten på loading af spil som der er i PS2...
Grafikaccelerationen er en del hurtigere, der er 4 indgange til controllere imodsætning til PS2 hvor der kun er 2, som forudsætter man skal bruge flere penge på køb af multiplayer port.
Microsoft´s XBox skal man ikke engang tage i betragtning ved valg af køb...
Valget står mellem Nintendo GameCube eller Sony Playstation 2
jeg plejer at være meget objektiv... så derfor har jeg selv valgt Gamecuben!
tilføjet af

GAME CUBE

GC E HELT KLRT BÆST OG DU BØR KJØP DÆ SPLINTER CELL
tilføjet af

ps2

vælg dog ps2
tilføjet af

helt klart gamecube

jeg synes helt klart at det er gamecube der er best fordi at de loader hurtigt og har nogle VILT GODE SPIL
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.