7tilføjet af

Kunstner eller ej?

Hej alle sammen!
Jeg har de sidste mange år tegnet og malet som en fritidsinteresse. Nu har jeg udvidet mine kundskaber til det 'fantastiske' og jeg har fået tilbudt et arbejde hos en rigtig kunstner, hvor jeg skal vise ham mit talent. Han fortalte mig, at hvis han kan li' det, vil han lægge et godt ord ind for mig, hvis jeg vil på Kunstakademiet. Men mit problem er, jeg vil ikke være kunstner! I hvert fald ikke som beskæftigelse, vil bare have det som en interesse. Men det er alligevel en stor beslutning... Hvad skal jeg gøre???
Casper
tilføjet af

Hmm..

Hej Casper
Du kan jo bruge kunstakademiet til meget andet end selv at male.. Du skriver ikke noget om, hvad du ellers vil være.. Men du kunne jo evt. kombinere dine ønsker med det du kan blive via akademiet..
Held og lykke:0)
tilføjet af

FIND ud af dig selv!

Jeg kan udemærket forstå din fustration. På den ene side må det være enormt svært at takke nej, til et ellers rigtig lækkert tilbud, men hvis det ikke er det du vil er der jo ingen grund til et ja.
Hvis du helt er klar over hvad du vil, burde det ikke at være nogen sag at takke nej, men du er jo åbentlyst i tvivl. Så find ud af dig selv. Hvis jeg var dig ville jeg stærkt overveje det tllbud, hvor du har en chance for at komme på kunstakadamiet. Det er jo, som en klog mand sagde engang: at de som måske ikke kender helt til deres talent, de er de talentfulde.
Så find ud af dig selv helt og holdent, før du takker nej til den mulighed.
MVH Anne
tilføjet af

kender fornemmelsen...

i det sidste lange stykke tid har jeg gaaet og rodet med lidt den samme beslutning. Jeg elsker at vaere kreativ og faar altid at vide at jeg skulle tage at blive kunstner eller designer. jeg ved ikke hvad dine grunde er til at du ikke vil vaere kunstner, men jeg ved at mine et eller andet sted bunder i oekonomien. Naar jeg forestiller mig migselv faerdiguddannet og med job, ser jeg en oekonomisk fri kvinde som kan bestille en rejse til rom hvis hun har lyst til det, uden at taenke paa om der bliver penge nok til regningerne. og mine tanker om kunstnere og designere mm koerer lidt paa at man skal vaere heldig, og ikke bare dygtig, hvis man vil blive til noget...og jeg ved ikke om jeg toer tage den chance. Men efterhaanden har jeg laert at der findes en gylden middelvej, om man vil. Jeg er kun 19 aar og har tid til at proeve nogle ting af. Tag et kunstnerkursus paa et halvt aar og se om det er noget. Proev nogle veje af som ligger taet op ad dine interresser. Fotografi? Grafisk designer? Arkitekt? Og det er da et fedt tilbud du har faaet fra en kunstner, men hvis du allerede kan se nu at denne gut ikke er hvad du oensker at blive, saa skal det nok, som du selv siger, kun vaere en hobby for dig og ikke en fuldtidsbeskaeftigelse. Det er ihvertfald hvad jeg er kommet frem til med mine egne planer. jeg haaber nu at jeg bliver afklaret nok til at jeg, efter sommeren, kan begynde paa arkitektstudiet. Det vill jeg gerne fordi jeg mener uddannelsen passer godt til mig; kreativitet men ogsaa bla matematik og bregninger. I starten bekymrede jeg mig meget om jobbet bagefter fordi den offentlige sektor ikke er noget der tiltaler mig vildt meget. Men det var kun indtil jeg erfarede at langt fra alle der uddanner sig til noget, rent faktisk ender med at arbeejde som dette. Jeg haaber at du ogsaa kan finde en middelvej. Hvad med at laere om kunstens baggrund og f.eks. arbejde paa et auktionshus og vurdere kunst. eller gaa ind i reklamebranchen og bruge dine kreative evner til plakater eller tv-spots.
Held og lykke
tilføjet af

4 mdr. gør dig klogere

Hej du
Jeg vil foreslå dig at tage kontakt til Kunst og Designskolen i Århus - tlf. 86 182 182.
Efter et ophold på dette kurus vil du være i stand til at beslutte din videre færd.
De afholder 4 mdrs kursus 4 dage om ugen. Du lærer bl.a. tegning (genstand, perspektiv m.v.), croquis, , skulptur, maleri og lidt kunsthistorie.
En kanon skole - læs mere på www.kunstogdesign.dk
Held og lykke
Kirsten
tilføjet af

håber du læser dette..

Du skal da give pladsen til mig! Jeg brænder med hele mit hjerte for at få en sådan mulighed!
Hvis der er en ting jeg har lært, ved at bruge helt fabelagtigt meget tid sammen med pensler, farvekridt, papir,lærreder m.m., er at folk omkring dig, kan syntes du er mærkelig, at du har taget den forkerte beslutning, men hvis du ikke har et drive for noget du ikke engang er startet med endnu, så nytter det jo ikke, så har du taget den forkerte beslutning! Du kan selvfølgelig overveje om ikke du kunne få noget ud af kurset, selvom du ikke skal være kunstner, men det lyder som om du i tankerne allerede er gået i en hel anden retning. Så kliché som det måske kan lyde, så følg dine drømme.
Og skriv mig en mail, hvis du vil give din plads op til en der vil gå op i det med ægte ildhu! For det er min drøm.
maikieandersen@hotmail.com
tilføjet af

svendebrev

hej jeg har set flere der har ønsket at værer kunster mange blevet snydt af andre proff kunstere der har et meget kreativt forhold til lønseddel.
Prøv evt at tage et svende brev som skiltemaler/stenhugger eller lign. det giver løn + erfaring i at håndtere værtøj og mit svende brev har alktid bragt mig foran andre der ikke havde brevet.
håber du kan bruge det
tilføjet af

Måske

Hej legolas
Hvis du ikke vil være kunstner så skal du jo ikke gøre noget ved det og beholde det som det er nu nemlig fritid. Men nogen gange kan det jo være godt at kaste sig ud i noget helt vildt og det kunne jo være at det var det du inderst inde brændte for....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.