2tilføjet af

kraftig advarsel mod udlejer Sandberg

Pas på udlejer Chr. Sandberg ! Lej ALDRIG bolig hos ham. Han truer folk til at skrive under på lejeforhøjelser (ulovlige forhøjelser) tiltvinger sig adgang til lejligheden - bruger sin egen nøgle og går bare ind. Hans fraflytningsregninger ligger typisk på 40.000 - 50.000 (lige under, da det så bliver en "småsag")for en 2-værelses. ER der noget der ikke fungerer i lejligheden, bliver det IKKE lavet. Går du til Huslejenævnet truer han dig med besøg af "vennerne" osv osv. Der kører i øjeblikket over 30 sager ved dels boligret, dels landsret.
Så hold Jer langt væk fra denne udlejer - lej aldrig hans lejligheder.
tilføjet af

Endnu en advarsel

I forlængelse vil jeg lige advare mod Rolf Barfoed´s udlejning.
Jeg har ikke selv boet der, men jeg kender indtil flere der har. Hvis det overhovedet er muligt fusker de sig til at beholde indskud/depositum selvom lejemålet er i samme stand som ved overtagelse.
De pålægger deres lejere at udbedre "fugtskader" som faktisk skyldes svampeangreb og truer med udsætning hvis de ikke gør det. samtidig leverer de en elendig "ejendomsservice" overfor lejerne og de hæver ofte huslejen i urimelige proportioner.
Èn af de administrerende direktører har også flere gange været i politiets søgelys pga. uregelmæssigheder omkring lejemålene, så lad være.
Det kan se billigt ud fra starten, men det kan eddermukme blive en meget dyr og ubehagelig forbindelse i længden.
tilføjet af

Rolf Barfoed ?

Har de ikke fået skovlen under den klaphat efter så mange år ??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.