3tilføjet af

Gider ikke Michael Laudrup

Så er der igen en masse skriverier om, at Michael Laudrup skal være landstræner. Hvad er det, at han har præsteret, der er så fantastisk, at så mange tror, at han vil være den bedst egnede landstræner.
Han var et par år i Brøndby, og herefter har han været i en række småklubber rundt omkring, hvor han ikke slog til. Nu er han så træner i en spansk sekundaklub, og fred være med det.
Michael Laudrup er ikke egnet som landstræner. Han var en blændende fodboldspiller, han ser pæn ud på fjernsyn og han har pænt tøj på, men landstrænermateriale er han helt afgjort ikke.
tilføjet af

Hvem så ?????

Hvem skal så være landstræner ????????
Du må komme med nogle forslag, ellers kan du ikke sige at det ikke skal være Michael Laudrup.
tilføjet af

Helt enig med dig

Michael Laudrup dur ikke som landstræner. Han har ikke vist noget som træner i nogen klub, så hvorfor skulle han så pludselig kunne gøre det for landsholdet.
Hans eneste chance som landstræner er at håbe på et nogenlunde resultat, for med et landshold af så dårlig kvalitet, så vil selv et nogenlunde resultat blive opfattet som en præstation.
Og nej, du behøver ikke forklare hvem der så skal være landstræner. Det er faktisk ikke interessant her, bare det ikke blive Michael Laudrup.
tilføjet af

Hvad med Horst Wohlers ?

Ham har DBU da skrevet kontrakt med én gang tidligere - dengang kunne han så ikke få fri fra Bayer Uerdingen, men han har jo ikke lavet noget siden, så nu kan han sikkert fås billigt 😃
Hans sidste job var for Gladbachs andethold, så han vil nok passe perfekt til det danske landshold 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.