0tilføjet af

Opsigelse, fortrydelse og ubrugt forudbetalt leje

Jeg står i en dum situation. Jeg bor i en tidsbegrænset fremleje, hvor jeg d. 23. maj har opsagt min bolig med en måneds varsel da jeg skulle flytte ind med min mand. Oprindeligt var fremlejen indtil d. 31. marts 2013.
Opsigelsen blev ikke direkte accepteret men jeg fik blot et svar om, at udlejer ville prøve at få den lejet ud igen for restperioden. Jeg fortrød min opsigelse d. 29. maj da min kommende bolig ikke ville være klar til indflytning før 1. oktober. Der skrev min udlejer, at hun allerede havde fundet en lejer og måtte høre ham ad.
Jeg har siden rykket for svar og får i dag (1½ uge efter jeg fortrød opsigelsen) en mail, hvor udlejer skriver at hun grundet problemer med rejse til og fra Grønland må acceptere min opsigelse, da det passer hende bedre med min udflytning under sommeren. Intet ord om den lejer hun "allerede" har fundet, hvilket får mig til at tro hun bare gerne vil have mig ud.
Der hvor jeg nu er i tvivl om mine rettigheder er, at jeg har betalt 3 måneder forudbetalt leje, hvor jeg nu bruger af den første indtil fraflytningsdato, d. 30. juni. Dvs. jeg har 2 måneder forudbetalt leje tilbage. Grundet tidligere uoverenstemmelser med udlejer,er jeg bange for at hun vil snyde mig for mine penge, hvorfor jeg helst vil blive boende.
Kan jeg kræve at min opsigelsesperiode er på 3 måneder i alt?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.